Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında tam olarak rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı cinsel birleşme bile ağrılı olabilir. Yani sorun vajinusmus’a benzer.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozuluyor maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam dar veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyon la öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılBilinçaltımda böyle bisey hic olmadi ailem de baskıcı bir aile değil seviştiğin çok kişi oldu libidom yüksek belki de istemsiz kalıyordur kendini ben farketmeden
Cevap sahibi+1 yılO zaman istemsiz birkaç kez olduktan sonra bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşmuş. Aynı bisiklet örneğinde olduğu gibi bilinçaltına hiç zorlanmadığını yani rahat olduğunu ispat etmen lazım. Kısacası sorun psikolojik, fiziksel bir sorun değil.
Bunu da yukarı da anlattığım gibi çok kısa sürede çözebilirsin. 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, vajina içerisinde senin bahsettiğin gibi sert bir yapı olsa, hiçbir pozisyonda rahat ilişkiye giremezsin, yeni şeyler deneyecek kadar istekli birisin, ben kendini kastigini düşünmüyorum, esinin penis kalınlığı, islanmadan girmeye engel oluyor olabilir, ayrıca kuru kuruya on sevişme olmadan zorlamak vajinayı aşırı tahris eder
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kayganlaştırıcı kullanın. Tam ıslaklık sağlanmadığı için olabilir.
Doggy nasıl sevilmez ya. Kaşık pozisyonu deneyin o zaman02 Yorumla
Soran+1 yılBen ama on sevisme olmadan da girsin istiyorum bazen çok mu şey istedim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılVajinismus olabilir ama ön sevişme seni rahatlatır ve daha kolay içine almani saglar bence ön sevişmeyi en ön planda tut
017 Yorumla
Soran+1 yılOn sevisme olmadan da yapmak istiyorum ama ben
- +1 yıl
İste o zaman sulanma ve kasılma problemi yaşıyorsun ön sevişme yaparak ya da kendini okşa biraz sulandır öyle direk başla o zaman zaten darsin eşinin alet biraz büyük olsa seni kasar o zamanda zevk yerine acı duyarsin bence ön sevişme ya da bi ön hazirlik seni daha ii zevke getirir sorun cikartmaz
Soran+1 yılTuhaf olan şu ki büyük değil benimki zor esniyor islakliktan değil de kasılıyor kendi kendine galiba kayganlastirici falan da denedim evet daha rahat giriyor ama zorlaniyo her türlü kapalı gibi prasi of
- +1 yıl
Yapcak bsy yok ön sevişme şart sende ya da kayganlastirici kullanicaksin
Soran+1 yılEşinizin penisine uyum sağlıyor falan diyorlar ya bende öyle bisey olmadi halbuki büyükbile değil çıkarır çıkarmaz daraliyo hemen
- +1 yıl
O hurafe bir inanış vücutlarin elastikiyeti farkli olur belki o alışma yillar sürebilir belkide hep böyle devam edebilir vucudun elastikiyete uygunsa daha ilk giristen genisler 3 4 gun iliskiye girmezsen daralir ama senin ki hep dar o yüzden o hurafelere inanma
- +1 yıl
Sen ya kayganlastirici ya ön sevişme baska yolu yok
Soran+1 yılQnladim acaba ten uyumumuz mu az :(
- +1 yıl
Onu bilemicem ten uyumu koku hassasiyet çok faktörü var ama senin ki vucudunun elastikiyeti cidden dar biraz daha zaman lazım ya da daha geniş bir şey alman lazım içine
Soran+1 yılQsqmali olarwk soktum biseyler deodorant sokmak istedim ama girmiyor jasil sokuyorlar qnlamadim onunkinden kalin bisey sokamadım ben beceriksizim galiba kayganlqstirici falan da sueuyorum fayda etmiyor
Soran+1 yılBirde bakireligi giden kadını anlarız diyor erkekler nasil anlayacaklar ki hiç genişleme olmadı bakireyken de aynıydım bence anlaşılacak birsey degil
- +1 yıl
Ya o anlamak tecrübeye dayali birsey dar olup olmamanla alakali değil ama kayganlastirici yardim alman lazim senin vucudun çok elastik değil büyük ihtimalle yarin öbür gün dogum yaptığında da sezaryen olma ihtimalin var vibrator al dicemde kocan bunu napcan der ben varken o sıkıntı o yüzden yavaş yavaş kendi parmak sayilari ile cogaltmayi genişletmeyi dene
Soran+1 yılEvet leğen kemiğinde dwr gibi zaten doktorlar karar verir eşim 2 parmağın soktu bir sefer aslinda daha cok zevk wldim ama çoğu xamsn olmuyo tek parmak hep girdiremiyorum merak ediyorum daha fazla sokunca daha cok zveriyo
Soran+1 yılSoyle mesela eşim bana yetiyor evet şeklini alıyor ama kalin şeyler daha fazla zevk veriyor g noktasına temastan dolayı sanırım kadınlar ondan kalin olmasını istiyor
- +1 yıl
Aynen kalından ziyade g noktasi iç üst kısımda kaliyor bazi pozisyonlar bu noktaya daha kolay erişiyor ya da kalınlık buna göre daha net değişiyor yine kadın anatomik yapısı ve erkek buna etki ediyor sen dedigim gbi ön sevişme yapsan sabirli olsan biraz 😂 daha cok zevk alicaksin bence
- +1 yıl
İste aslında ince bir vibratorun olsa o daha net derinlik konusunda deneyim kazannir kendini tanirsin
- +1 yıl
Sorun vücudun elastikiyeti
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYeterli ıslanma olmuyordur, olsa da kendini kasıyorsun. Alkollüyken rahat oluyorsa kendini kastığının kanıtıdır zaten.
07 Yorumla
Soran+1 yılAlkollüyken de çok rahat olmuyo iste sadecenormal zamsnw oranla daha rahat
- +1 yıl
Dediğim gibi bunda 2 etken var sadece. Ya yeterli seviyede ıslanmıyorsundur ya da kendini kasıyorsundur. Kasma var ise yeterli ıslanma olsa da kolay girme olmuyor hem. Belli bir seviye girme olduktan sonra her şey normal oluyor mu?
Soran+1 yılHayir olmuyor işte içimi demiyorlar gibu oluyo
- +1 yıl
Ön sevişme daha uzun tutulsa mesela?
Soran+1 yılO zxsmsn oluyor da ben direk ellesek öpüşmek girebilsin istiyorum uğraş vermeden
- +1 yıl
Hard başlamanız lazım o zaman ve bunu da istemen lazım.
Soran+1 yılAynen işte ondan istiyorum olmuyor
oranın ıslanıp hazır olması lazım direk olması çok zor olsada baya canın acır
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok istekli oluyorum girsin istiyorum yine canım yanıyor sinirm bozuldu artik
Soran+1 yılSorun esimde bence
+1 yılOn sevisme oralla falan sizi hazirlayip yasayacaginizi yasayin yoksa uyumsuzluk hat safhada...
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaşıyoruz da neden ki
- +1 yıl
Demekki yeterli olmuyor buraz daha uzun tutmasi gerek ya da daha istekli yapip hazirlamasi gerek
Soran+1 yılOype olunca sorun yok işte ben on sevisme olmadan da girebilsin yaşamadan mesela parmaklamadan sadece öpüşelim atesli bir şekilde o sekilde girsin birden istiyorum
- +1 yıl
Ozaman duyguyu hissettirmeli omceden
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. rahim darlığı var ve zayifsin sanırım doktora gozuk derim
06 Yorumla
Soran+1 yılZayıf degilim genişlemesi çok zor hemen genişlesin istiyorum 1 senedir hala ayni hic genişlemedi zun yarası vermek istemiyorum her seferinde
Soran+1 yılOlabilir vajinusmus araştırayım hic düşünmemiştim ama hala Ayni 1 sene oldu
Ön sevişme yapmana gerk yok krem sürün kayganlaştırıcı sürün yani yöntem çok
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle de aciyo 8ste
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ıslanınca o erken boşalacak diye konsantre olamıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkün tabi de öncesi bişey yapman ya da yükselmen gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen isteee onu istiyorum yaa
Cevap sahibi+1 yılKolay yani istedikten sonra
Gizli Üye(18-24)+1 yıldümdüz sokmaya çalışmasın, deliğe denk getirip biraz aşağı bastırırsa daha rahat olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok kotu bir durum ayni sorunlari bizde yasadim maalesef ki
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuyuk ihtimalle vajinusmus olmussun baska bir aciklamasi yok millet yorumlarda salla mis da durmus
Cevap sahibi+1 yılHmm
+1 yılYalamak istiyorum iki deliğini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sana bir anda kökleyebilirim ama sen ister misin bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldogy neden sevmiyor onu anlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki aslında onda dahs uzun durabiliyor benim de en sevdiğim o
Cevap sahibi+1 yılvrdır bir nedeni bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinismusa benziyor doktora gitmelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılanaldan mı bahsediyorun vajinal mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDar daha iyi işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. uzun ön sevişme ve oral şart
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. On sevismesiz oralsiz bir başlangıç olmamali
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO geliyor derken erkenmi bosaliyo
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen maalesef çok libifom yüksek biriyim ama cinsellikten soğudum dusununce
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhaaa cesenllik nedir bilmiyosin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar