İlişkiye girerken zorlanma neden olur?

On sevisme olmadan da bazen direk içime girsin üstüne oturayım istiyorum olmuyor girmek için baya çaba sarfediyoruz tam giriyor sonra bu sefer o geliyor 1 yıllık evliyim 1 yıldır hala aynı hiçbir genişleme yok aynı şekli duruyor nasil rahatlayabilirim istemeden kendimi mi kasıyorum amlamadim hic öyle biri değilimdir alkol alinca evet daha rahat oluyor ama yinede girerken zorlanıyorum orasi ıslak olsada böyle sanki kemik gibisert bir yapı var açılmıyor psikolojik mıdır yoksa normal mi böyle direk girsin istiyorum direk girmesi icin napabilirim yoksa öyle birsey olamaz mı şimdi sanki tamamen kapalı bir yapı ve ittiriyorum açılması icin parmak sokunca parmağımda hissediyorum böyle sert bir yapı yoksa ben mi kasıyorum gevseyemiyorum birde misyonerdeyken canım daha çok yanıyor bacağımı kapatınca daha rahat oluyorum tam tersi olmasi gerekmez mi doggy benjm sevdigim ama esimin sevmediği hiçbir şeyimiz ortak değil bazen uyumlu olmadığımızı dusunuyorum yardim

Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar bilinçaltım tertemiz hic yaptigim birseyden pişmanlık duyan biri degilim ailem rahat insanlar ben farklı kişilerle tabiki sevistim sevişmeyi de çok seviyorum ama birleşme kısmında rahat edemiyorum bir türlü isteğimi karşılamıyor istemsiz kasıyor muyum bilemem ama bilinçaltımda seks kötüdür diye birsey yok donem donem zaten örneğin regl sonrası tamamen kapanmış vaziyete geliyor belki de sorun bende değil esimdedir
İlişkiye girerken zorlanma neden olur?