Cinsel Yaşam Anal ilişki size göre mi? Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Anal ilişki size göre mi tercih edermisiniz Anal ilişki size göre mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır istemem 0 0 Yorumla
stainless_steel Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Tercih edilir tabii ki … ikisinin de zevki birbirinden farklı zevk veriyor … ama işini bilenle ve temizlik şart 2 5 Yorumla Tubanalan +1 yıl Nasıl işini bilen Yorumla stainless_steel +1 yıl Eğer birlikte olduğun erkek için anal tecrübe yoksa ve zorlamaya dayalı bir anal ilişki başlangıcı yapacaksanız … sonu felaketle biter … Yorumla Tubanalan +1 yıl Siz debedinzmi Yorumla stainless_steel +1 yıl Evet Yorumla Tubanalan +1 yıl Siz girerken acidimi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Site g. tveren ya da g. t vermek için yanıp tutuşanlarla sürtünerek hamile kalmaya çalışanlar arasında paylaşılmış resmen. 1 1 Yorumla Tubanalan +1 yıl Öyle demekki Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlgimi çekmedi. Bir ara deneyelim dedik olmadı, zaten çok da merak ettiğim bir şey değil 1 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben anal seks seviyorum. Partnerim isterse kesinlikle yapıyorum istemezse de 1 defa sorarım başka da demem o diyene kadar. 🥰 Anal candır gerisi heycan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben severim ama karşımdaki gerçekten çok acı çekiyor vazgeçiyorum yağlıyorum alıştırıyorum yok denemeyi bıraktık 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anal ilişki tercihim yapmayan kadın ile işim olmaz defolup gitsin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl aslakaraoğlanın da bir şerefi var.kadına da hakaret sayarım ayrıca 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. yani evet ederim ara sıra güzel olur 1 0 Yorumla
Sbowman Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Ediyorum çünkü dar olduğu için daha zevkli. 1 0 Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tabi ederim doğru olan anal ilişki cunku 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İki türlü de bana göre gayet keyfli 0 0 Yorumla
Zerooo3207 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Hak deliği varken bok deliğine ne gerek 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşim kabul etse denemek isterdim. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Ben tercih ederim ama sürekli olsun da istemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Partnerim isterse 1 3 Yorumla Tubanalan +1 yıl Evlimsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen evlimisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hayır istemem
Tercih edilir tabii ki … ikisinin de zevki birbirinden farklı zevk veriyor … ama işini bilenle ve temizlik şart
Nasıl işini bilen
Eğer birlikte olduğun erkek için anal tecrübe yoksa ve zorlamaya dayalı bir anal ilişki başlangıcı yapacaksanız … sonu felaketle biter …
Siz debedinzmi
Evet
Siz girerken acidimi
Site g. tveren ya da g. t vermek için yanıp tutuşanlarla sürtünerek hamile kalmaya çalışanlar arasında paylaşılmış resmen.
Öyle demekki
İlgimi çekmedi. Bir ara deneyelim dedik olmadı, zaten çok da merak ettiğim bir şey değil
Ben anal seks seviyorum. Partnerim isterse kesinlikle yapıyorum istemezse de 1 defa sorarım başka da demem o diyene kadar. 🥰
Anal candır gerisi heycan.
Ben severim ama karşımdaki gerçekten çok acı çekiyor vazgeçiyorum yağlıyorum alıştırıyorum yok denemeyi bıraktık
Anal ilişki tercihim yapmayan kadın ile işim olmaz defolup gitsin
asla
karaoğlanın da bir şerefi var.
kadına da hakaret sayarım ayrıca
Evlendigimi kisiye asla yapmam ve cok zararli
yani evet ederim ara sıra güzel olur
Ediyorum çünkü dar olduğu için daha zevkli.
Tabi ederim doğru olan anal ilişki cunku
İki türlü de bana göre gayet keyfli
Hak deliği varken bok deliğine ne gerek
Eşim kabul etse denemek isterdim.
Ben tercih ederim ama sürekli olsun da istemem
Partnerim isterse
Evlimsin
Değilim
Sen evlimisin
Niye sordun partnermi ariyon
anal ilişki sevmem
Çok tercihim olmasa da , arada farklılık iyidir