Cinsel Yaşam Anal ilişki size göre mi? Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Size göre bir iliski mi Anal ilişki size göre mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır kesinlikle. Normal yoldan beraber olmak varken hiç tercih edilecek bir durum değil.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır bana göre değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet çok severim zevk verici her iki taraf içinde 8 7 Yorumla Tubanalan +1 yıl Acı degilmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo değil alışıyor zamanla ve haz verici ben çok seviyorum ben istiyorum çoğunlukla Yorumla Tubanalan +1 yıl Ne güzel 3vlimisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mustafakcln sebep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mustafakcln hmm teşekkür Yorumla Bloodrage 1 yıl en sevdiğim Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Hayır bana göre değil, daha temiz ve helal yoldan ilişkiye girmeyi tercih ediyorum. 2 2 Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ +1 yıl :) zoru severim Yorumla Canlımumya +1 yıl Güzel cevap @red_woman Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tercih etmiyorum... Ak deliği varken, diğer tarafla işim olmaz genelde... Anca partnerim isterse o zaman yaparım. Yoksa istemem bile... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl banyoda deniyoruz partnerim çok iştahlı olduğunda 1 3 Yorumla Tubanalan +1 yıl Kolay gelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl teşekkürler 1 saat sonra yine programımız var 😘 Yorumla Tubanalan +1 yıl Ne güzel devam Yorumla
Sharlock1 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mümkünse daha düzgün bir yol bulalım, düşüncesi bile kötü 1 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Ben sekste sinir olmamalı olayini savunanlardanimSeviyorum onun zevki çok baska 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hem aktif hemde pegging olarak seviyorum ve bana göre gayet keyfli oluyor 0 0 Yorumla
kirazlıyoğurt Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Partnerim verirse yaparım. Olmasa da olur, vajina yeterli. 0 0 Yorumla
1ben1sen Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl İki tarafta istedikten sonra olabilir ancak. Bir tarafın ısrarı acıdan başka bir şey vermez 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet severim çok kez analdan yaptım zevk veriyor 😍 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl ben sevmiyorum karsımdakı istemedigi sürece ön en iyisi 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. anal denince akla gelen 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bazen olur 8 5 Yorumla Tubanalan +1 yıl Guzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her zaman değil ama bazen:) Yorumla Tubanalan +1 yıl Tamam zaten bazen olması gerekir evlimisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır değilim Yorumla Tubanalan +1 yıl Anladim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl temiz hos bi hatunsa aynen tam yapmalik 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sende de denenmeli ama Tubanalan +1 yıl Evlimisn Cevap sahibi +1 yıl konumuz sensin ama
Benaslışok Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Bana göre değil. 😏 3 3 Yorumla Tubanalan +1 yıl Denedinizmi Benaslışok +1 yıl Lisede evet Tubanalan +1 yıl Anladım
brakask Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Dozunda evet. Her seferinde olmaz. Sana göre? 1 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Genelde sevdiğim ilişki türlerinden biri 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. merak ediyorum sadece ilerde belki yaparım eşimle 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. değişiklik için arada yaptığım olur 1 0 Yorumla
elifsu00000 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Zor ama güzel 7 2 Yorumla SertKaan +1 yıl popoma güveniyorum diyorsun ;) Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Sveersin analı bilim 🥵 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Tiksiniyorum. Asla yapmayacağım şeylerden biri 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Partnerim isterse yaparım 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. anal bir rezalettir cinselliğe bile sokulmamalı 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. bence inanılmaz zevkli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet tam bana göre 1 2 Yorumla Tubanalan +1 yıl 2vlimian Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır bekarım Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Asla 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hak golü varken bok yoluna girilmez 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hak yolu * Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. sevmem 1 0 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Bana göre değil pek 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayir cirkin 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tercih etmem 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. belki bilemiyorum 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. iyi sokrm 0 0 Yorumla
Mustafakcln Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Alamazki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Hayır kesinlikle. Normal yoldan beraber olmak varken hiç tercih edilecek bir durum değil..
Hayır bana göre değil
Evet çok severim zevk verici her iki taraf içinde
Acı degilmi
Yoo değil alışıyor zamanla ve haz verici ben çok seviyorum ben istiyorum çoğunlukla
Ne güzel 3vlimisin
Evet
@Mustafakcln sebep
@Mustafakcln hmm teşekkür
en sevdiğim
Hayır bana göre değil, daha temiz ve helal yoldan ilişkiye girmeyi tercih ediyorum.
:) zoru severim
Güzel cevap @red_woman
Tercih etmiyorum... Ak deliği varken, diğer tarafla işim olmaz genelde... Anca partnerim isterse o zaman yaparım. Yoksa istemem bile...
banyoda deniyoruz partnerim çok iştahlı olduğunda
Kolay gelsin
teşekkürler 1 saat sonra yine programımız var 😘
Ne güzel devam
Mümkünse daha düzgün bir yol bulalım, düşüncesi bile kötü
Ben sekste sinir olmamalı olayini savunanlardanim
Seviyorum onun zevki çok baska
Hem aktif hemde pegging olarak seviyorum ve bana göre gayet keyfli oluyor
Partnerim verirse yaparım. Olmasa da olur, vajina yeterli.
İki tarafta istedikten sonra olabilir ancak. Bir tarafın ısrarı acıdan başka bir şey vermez
Evet severim çok kez analdan yaptım zevk veriyor 😍
ben sevmiyorum karsımdakı istemedigi sürece ön en iyisi
anal denince akla gelen 😂😂
Bazen olur
Guzel
Her zaman değil ama bazen:)
Tamam zaten bazen olması gerekir evlimisin
Hayır değilim
Anladim
temiz hos bi hatunsa aynen tam yapmalik
sende de denenmeli ama
Evlimisn
konumuz sensin ama
Severim yapıyorum zaten
Bana göre değil. 😏
Denedinizmi
Lisede evet
Anladım
Dozunda evet. Her seferinde olmaz. Sana göre?
Aynen öyle seviyorum yapmayı
Genelde sevdiğim ilişki türlerinden biri
merak ediyorum sadece ilerde belki yaparım eşimle
değişiklik için arada yaptığım olur
İğrenç bulduğum bir saçmalık
Zor ama güzel
popoma güveniyorum diyorsun ;)
Sveersin analı bilim 🥵
Olmazsa olmaz
Sende sevwr misin 🤔
Tiksiniyorum. Asla yapmayacağım şeylerden biri
Partnerim isterse yaparım