Cinsel Yaşam Erkekler, eşiniz ilk gece korkarsa ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ve istemezse korkarsa korkudan uyumak isterse ne yaparsiniz razi olur musunuz.Yorumlari alalim beyler. 😊 Güncellemeler+1 yıl Not: bu soru kesinlikle art niyetle sorulmamistir. Erkekler, eşiniz ilk gece korkarsa ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mtiger22 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl İstemiyorsa demekki istemiyordur eşiniz de olsa saygı duymaktan başka çare yok. Sabredip destek olurum. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ❤️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anestol pomad sürer girerim içine. Hissetmez bile o zaman. 1 17 Yorumla Soran +1 yıl O ne dmk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anestol pomad bölgesel uyuşukluk veren anestezik bir krem. Canım nereyi isterse, ister vajina ister popo deliği. Sürerim etrafına girerim içine hissetmez bilr Yorumla Soran +1 yıl Senden korkulur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden? Yorumla Soran +1 yıl Niye suruyorsun onu yazik degilmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canı yanmasın diye sürüyorum işte daha ne istiyor Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣dogru orasida ne bilim sart mi yatsin iste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar süre boşuna mı bekledim. O gün o seks olacak😅 Yorumla Soran +1 yıl 😂aglarim bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağlarsaniz ağlayın umurumda bile olmaz Yorumla Soran +1 yıl Hic sevgi hissin yokmu heeeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk aşkın gibi sev düşmanın gibi... Yorumla Soran +1 yıl Sacmalama seni polise sikayet ederim o gece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşimle aramda geçene ne karışacaksın Yorumla Soran +1 yıl Ben esin olacagim icin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi ordan😅 Yorumla Soran +1 yıl Yaa benle cekecegin var😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl her kız korkacak ilk gecesinde ve onu hazırlamanın yolları var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasil peki Cevap sahibi +1 yıl kıza bedenine saygı o gün herşeyden önemlidir kasılmayı korkuyu sevişmede kıza zevkleri vererek aşmasını sağlamak gerekir Soran +1 yıl ❤️ Cevap sahibi +1 yıl :))
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saygı duyarım. Surtunmeyle ilişkiye girerim bende. Dayanamam çıplak görürsem 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Istemiyor kadin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoca istemiyorsa neden evlendi. Dalga mı geçiyor benimlen. Ne için evlendik biz. Çok sinirlenir ama seviyorsam anlayış gösterirdim Yorumla Soran +1 yıl Seviyorsam anlayis gosterirdim ha sevmeyenle de evlenirsin o zaman Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. gogusume basını koysun uyusun sorun yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yiiaaa❤️❤️❤️❤️ Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Açık kalp ameliyatı mı yapıyoruz ya 0 10 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Size kolay is tabi Yorumla elation +1 yıl Ee herkese kolay. Öncesinde gereken ön hazırlık yapıldıktan sonra iki tarafın da zevk aldığı bir aksiyon bu sonuçta. Yorumla Soran +1 yıl Yok korkuyom Yorumla elation +1 yıl Hadi ilk gün uyudun, sonraki günler napcan :) Yorumla Soran +1 yıl Uyurum yine😂😂 Yorumla elation +1 yıl İyi uykular o zaman :) Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂hepiniz aynisiniz valla birisi de dememis ki sarilirim istemezse beraber uyuruz Yorumla elation +1 yıl Ömür boyu sarılıp uyumak gibi bir düşüncen yok sanırım. Korkularının üstüne gitmen lazım:) Yorumla Soran +1 yıl Belki sarilirsan olurdu hersey.. Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Get zıbar derim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😅😅 Yorumla 1by_efendi +1 yıl Ahaa bende dönüyom dötümü zıbarıyom derim napıcam🤣 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sabırlı plur ertesi gün yapariz sorun degil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Razı olmam 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapcaz banane Yorumla Soran +1 yıl Istemiyor kadin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Banane Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla
alfa__erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 102 +1 yıl zorla yaparım 😊 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yazik degilmi Yorumla alfa__erkek +1 yıl niye yazık. onundan hoşuna gider Yorumla Soran +1 yıl 😄😄😄bir bebis gelir diyorsun he Yorumla alfa__erkek +1 yıl aynen 😊benden daha çok onun hoşuna gideceğinden emin ol 😃 Yorumla alfa__erkek +1 yıl sen kız sen olsan ne yaparsın peki 😊 Yorumla Soran +1 yıl Korkarim ve uyurum🥹🥹 Yorumla alfa__erkek +1 yıl haha uyutmam ki seni 😊 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
İstemiyorsa demekki istemiyordur eşiniz de olsa saygı duymaktan başka çare yok. Sabredip destek olurum.
❤️
Anestol pomad sürer girerim içine. Hissetmez bile o zaman.
O ne dmk
Anestol pomad bölgesel uyuşukluk veren anestezik bir krem. Canım nereyi isterse, ister vajina ister popo deliği. Sürerim etrafına girerim içine hissetmez bilr
Senden korkulur
Neden?
Niye suruyorsun onu yazik degilmi
Canı yanmasın diye sürüyorum işte daha ne istiyor
🤣🤣dogru orasida ne bilim sart mi yatsin iste
O kadar süre boşuna mı bekledim. O gün o seks olacak😅
😂aglarim bak
Ağlarsaniz ağlayın umurumda bile olmaz
Hic sevgi hissin yokmu heeeee
İlk aşkın gibi sev düşmanın gibi...
Sacmalama seni polise sikayet ederim o gece
Eşimle aramda geçene ne karışacaksın
Ben esin olacagim icin
Hadi ordan😅
Yaa benle cekecegin var😂😂😂
her kız korkacak ilk gecesinde ve onu hazırlamanın yolları var
Nasil peki
kıza bedenine saygı o gün herşeyden önemlidir kasılmayı korkuyu sevişmede kıza zevkleri vererek aşmasını sağlamak gerekir
❤️
:))
Saygı duyarım. Surtunmeyle ilişkiye girerim bende. Dayanamam çıplak görürsem
Istemiyor kadin
Hoca istemiyorsa neden evlendi. Dalga mı geçiyor benimlen. Ne için evlendik biz. Çok sinirlenir ama seviyorsam anlayış gösterirdim
Seviyorsam anlayis gosterirdim ha sevmeyenle de evlenirsin o zaman
gogusume basını koysun uyusun sorun yok
Yiiaaa❤️❤️❤️❤️
Açık kalp ameliyatı mı yapıyoruz ya
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Size kolay is tabi
Ee herkese kolay. Öncesinde gereken ön hazırlık yapıldıktan sonra iki tarafın da zevk aldığı bir aksiyon bu sonuçta.
Yok korkuyom
Hadi ilk gün uyudun, sonraki günler napcan :)
Uyurum yine😂😂
İyi uykular o zaman :)
😂😂😂hepiniz aynisiniz valla birisi de dememis ki sarilirim istemezse beraber uyuruz
Ömür boyu sarılıp uyumak gibi bir düşüncen yok sanırım. Korkularının üstüne gitmen lazım:)
Belki sarilirsan olurdu hersey..
Get zıbar derim
😂😂😂😂😅😅
Ahaa bende dönüyom dötümü zıbarıyom derim napıcam🤣
Sabırlı plur ertesi gün yapariz sorun degil
Razi olmamistim girdim o gece
Cok degisik kızlarla ilk ben yaptim
Razı olmam
Neden
Yapcaz banane
Istemiyor kadin
Banane