Gizli Üye(18-24)+1 yılUlan geri kafalı diyecekler bana hadi tanışmak için sevgili oldunuz da nikah olmadan bu tür işlere ne giriyorsunuz hadi bir aranız bozulsa veya anası beğenmezse popo gibi kalacaksın bir de elaleme yayarsa ne bok yiyeceksiniz
313 Yorumla- +1 yıl
sen karışma. millet evlenmek için nude istemiyo zaten. evlenmeyeceği kızdan nude ister
Cevap sahibi+1 yıl@SSvermiştim orası da doğru ama ne bileyim millet canım bu işin ilerisini düşünmüyorlar ama o* dediğimiz kızlara değil bazıları saf canım kızları kandırıyorlar şerroluğunun zorundan evlenmeyeceksen vebaldir diyorum
Soran+1 yılHaklısın aşko bende senin gibi düşünüyorum
Soran+1 yılNikah olmadığı sürece kullanılırsın. Net
Cevap sahibi+1 yılSonra bir ayrıl otur ona ağla falan adam kullanır gider kızların başına ne geliyorsa akıllarını kullanmadıkları ve satranç gibi işin sonrasını düşünmedikleri içindir
- +1 yıl
kullanılan kızları da evlenmeye niyeti olan erkekler istemez
Cevap sahibi+1 yıl@SSvermiştim yaw hocam millet çatır çatır her yerde kız arıyor sen evlenmek istiyorum de bakalım kapına dizilirler
- +1 yıl
ben de evlenmek için kiz arıyordum fakat evlenilecek kız yok piyasada. kızla tam ilişkiyi ilerleticem birilerinin eskisi çıkıyo. böyle olunca istemiyorum. düşünsene yolda bi adamla karşılaşıyosun adam karının eski sevgilisi ve adamın elinde karının nude'ları var. tam cinnet geçirmelik durum. valla bu devirde evlenen erkek aşırı geniştir
Soran+1 yılEvet benim eski sevgilim öyleydi yatmadığı kiz kalmamıştı bir de sen bakire misin diye beni sorgulamıştı. Nude dan tut her boku yemiş adam ayrıldıktan sonra öğrendim pavyon karı kiz esc yaşlı genç farketmez herkesin içinden geçmişti.
- +1 yıl
pavyondaki karılara, eskortlara parasını yediren adamla beraber olmak senin problemin. sen de kendine layık olan adamı seç. misal ben seninle flörtleşiyor olsam ve sen bana bu şekilde eski ilişkinden bahsetsen ben kafa da direk bitiririm. senin gibi bir sürü kıza denk geldim ve milyonlarca böyle kız var. ben bir kere bile eskorta gitmedim. pavyonun önünden geçmedim vizyon sahibiyim allaha şükür. yanıma yakışacak kız da başkasının eskisi olamaz. zaten artık evliliği düşünmüyorum. takılmalık ilişkiler daha iyi.
Soran+1 yılBeraber değilim ki öğrenmeden önce ayrıldım. Öğrendim ki zaten kötü bir insanmiş yani ne tamam ye sonunda ortaya çıkıyor insanlar çok kötü ben sosyal medya kullanmıyorum bile fotoğraflarımı atmam hiç bir yere
Cevap sahibi+1 yıl@SSvermiştim hıh kız önceden birine platonik olup unutsa ve hiç açılmasa ne yapardın
- +1 yıl
hiç sevgilisi olmadıysa ve cinsel münasebetlerde bulunmadıysa benim için problem olmaz
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılEğer sevgiliniz sizden nude istiyorsa sizi sevmiyor demektir?
12 Yorumla
Soran+1 yılİstedi sevmiyor mu ya :((((((
- +1 yıl
Bence öyle ben şahsen sevdiğim birinde nude falan istemem zaten düzgün doğru şekilde seven bir insan sevdiği kişiden böyle bir şey istemeyi düşünmez bile birde sanal alemde kötü niyetli insanlar var dikkatli olmak gerekiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılne sevgilisi bir saat önce konuştukları erkeklere bile atıyorlar :)
erkeklere sesleniyorum bu devirde evlenilmez
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Atmadım wma 3-5 kişi bana atti yorum istedi üstelik ben istemeden
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgili olunmadanda atılıyor bazen arzular söz dinlemiyor ve övgüyü herhes seviyor ben bile isteyene bana atmayacak olsada atıyorum bende severim övgü almayı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer istediğinde. Benden başkasını düşünemesin.
40 Yorumla
+1 yılsevgilim olmayanlar da atıyor, bakıyorum bakire mi diye.
10 YorumlaBana gelenler atıyor 🙈
10 Yorumla
+1 yılNeden atmasınlar mk...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevgili dediğin ne için var tabi ki atacaklar :D
10 Yorumla Güvenenler atıyor da güvenmeyin
10 Yorumla
+1 yılAtmıyorum
20 Yorumla
+1 yılMidesi olanlar atmaz
10 YorumlaAtarlarrr
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAtmazlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdan bile atıyorlar
10 YorumlaVardır illaki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır o atıyo
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam