Ya arkadaşlar sevgilim benden nude istiyor ama bana göre bi olay değil ne desem vazgeçer? Nude atan kızlara basit kız olarak mı bakıyorsunuz beyler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişiye olan guvenınr baglı atıp atmamak. Guven verıp sonradan boşada cıkabılır ama.!
Sextıng yaptgım partnerlerım oldu atıyolardı bende atıyodum ama hıc o gozle bakmadım ama bakanda vardır yanı.
Karısık bı konu burdan çözemezsın kendı ıcınde karar vermelısın10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNude atmak cok sikintili bir durum her ne kadar güvensen de sonucta iliski her zaman bitebilir her hangi bir sebepten dolayi ve örnekleri defalarca karsimiza cikiyor bu resimler tehdit amacli ya da intikam amacli kullaniliyor. Bir cok kizimizin canina mal oldu bu hata. Erkek eger bir kizdan nude istiyorsa karsi tarafla ciddi düsünmüyor gibi geliyor bana. Tabiki tercih sana kalmis birsey karsindakini kaybetmemek adina bu hatayi onca riski göze alip yapmak istersen yapabilirsin ama bu senin basit kiz oldugun anlamina gelmez.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
+1 yılBasit degil de dusuncesizler bence, iki gun sonra ayrılabilecegin insana nasil guveniyorsunuz arkadas. Eger istemiyorsan söyle bunu, bunun için ayrilan biriyse basit olan kendisi zaten..
10 Yorumla
+1 yılYok be öyle bakmayız. Güvendiği için atıyor kendine yakın hissediyor yine düşünürüz. Adam olan zaten partneriyle özelini kimseye açmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Karşılıklı bir arzu ve heyecan varsa basitlik gibi durmuyor.
10 Yorumla
+1 yılKolay elde edilen kızlar olarak görülüyor birde sen nude attın diyelim ifşa etme olasılığı var sonra ne yapacaksın hayatında pişman olacağın şeyler yapma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen at ya yarin sana şantaj olarak geri doner merak etme foto larin var birakamazsin beni die bir de cinsellige yonlendirir senin fotolarini sosyal medyaya atarim diye bu kadar kafaniz basiyor sizin kizlar
00 Yorumla
+1 yılİlişki dediğin ciddi olur öyle cinsellikle ayaklar altına almak doğru değil telefonda yapacaksa buluşmayın eve de geçmeyin o zaman
00 YorumlaSanal değilse uzun süreli ciddi bir ilişkileri varsa neden olmasın
50 Yorumla
+1 yılhayır atmam sende atma vazgeçirme diye bişey yok tepkin net olsun istemediğin bişeyi yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKolayca atabiliyor. Başkasına da atsbilir gibi fikirleri oluşur zamanla bence.
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var güveniyorsan atmak istersen atarsın istemezsen atmazsin sormalik bir durum yok bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo basit değildir ama nude atmak yerine görüntülü konuşmada ucundan göster sonra yeter de. Asla yapmam diyorsan tavır koymalısın
00 Yorumla
1 yılAtmak istiyosan yüzünü çekmeden atabilirsin
Nude atacağıma yanıma çağıririm diyen kimselerin tavsiyesini de ciddiye almamani oneririm
00 YorumlaPişman ettiriyorlar sana diyim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam tersi iyice ilgimi arttırıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olmayanlara da attığım oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı. millete yayar s*ktirsin gitsin köpek
00 Yorumla
+1 yılBizde o yok kardeş takım çantasını gönderiyorum
00 Yorumla
+1 yılNude atan kız orusbudur gözümde
00 Yorumla
+1 yılAtıyorum
24 Yorumla
Soran+1 yılNasıl güveniyosun
- +1 yıl
Sevgilim dediğim insana güveniyorumdur, yanıldığım da oluyor fakat sorun etmiyorum insan sevdiği kişiye güvenmek ister ve bu uğurda çekinmeden bir şeyler yapar
Soran+1 yılDoğru haklısın
- +1 yıl
Banada atsanaaaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet
42 Yorumla
Soran+1 yılNasıl güveniyorsun
Cevap sahibi+1 yılyüzümü çekmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜstsüz atarım o yetiyor zaten.
00 Yorumla
+1 yılCiddi bir iliskiyse atarim
11 Yorumla- +1 yıl
Banada atsanaaa
Hayır ama fantezi kuruyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılAradaki samimiyete bakar güven meselesi dikkat et
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. evet basit kız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHersey karsılıklı 🤣
10 YorumlaHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri