Cinsel Yaşam Fantezilerim kısıtlı, ne üretebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sevgilim öğrenmek istiyor ama ben 7/24 bunları düşünmüyorum aklıma bisey gelmiyor onu şaşırtmak istiyorum Fantezilerim kısıtlı, ne üretebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
addicted3319 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl p*rno izle, ve orada gördüklerini ona da uygulayabilirsin veya söyleyebilirsin 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Sıkıcı onlar doğru p*rno bulana kadar ömür geçer siz fikir verin Yorumla addicted3319 +1 yıl Mesela sekste neleri merak ediyorsun bunları konuşarak sana bir şeyler öğreteyim Yorumla Soran +1 yıl Erkekler neyden çok zevk alıyor. Hangi kadinlardan. Ve vajina ici en çok hangi bölge uyaran var vesaire oyle Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla addicted3319 +1 yıl Sevgilinin memelerini yala yalarken elini testis götür ve oraları okşa, ordan testis in ve oraları yala Yorumla addicted3319 +1 yıl Bunlar onun tamamen sertleşmesine sebep olur Yorumla Soran +1 yıl O kolay fazlasını bile yaparım yapiyorumda ama değişik şeyler istiyor galiba benim hayal dünyamın merak ediyormuş öyle soyledi Yorumla addicted3319 +1 yıl Zamanla bunları yaptıktan sonra yüz üstü yatsın ve sırtını okşa totolarını okşa öp, huylanır ve sertleşir bu da ona Yorumla addicted3319 +1 yıl Hayal dünyan olarak, açık alan, sinema, grup, lezbiyen, falan istiyor demek ki, doğruluk cesaretlik oynayın, şişe çevirmece oynayın Yorumla Soran +1 yıl Güzel şeyler var mış Yorumla addicted3319 +1 yıl Söylediklerimden hangisi hoşuna gitti Yorumla Soran +1 yıl Oyun oynamak sırtından kulaklarindan boynundan hafif dokunuşlar ve daha fazlası geliyor aklıma ilham alıyorum paylasamiycam bende sakli Yorumla addicted3319 +1 yıl Var ya, korkak cesaretsiz, kendini akıllı sanan, sonra herkes canım tek akıllı sen gibi davranıyorsun sohbetin sıkıcıydı yolun açık olsun Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Şaşırtmak için yalan söylemene gerek yok ona gerçeği söyle 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Fantazilerini bize soyleki bizde eksiklikleri tamamlayalim 0 0 Yorumla
Svvllcsknnn Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Hayal kur en çok nerde seks yaparsan hoşuna gider ya da +18 filmler izleyerek beğendiğini soyle 3 7 Yorumla Soran +1 yıl Fazla hayal kuramıyorum hep aynı seyler:( Yorumla Svvllcsknnn +1 yıl Mesela duşta ya da mutfak tezgahı kalabalık ortamda kışkırtmak diyebilirsin jakuzi Yorumla Soran +1 yıl Himm güzel var mı başka fikirlerin Yorumla Svvllcsknnn +1 yıl Daha varda ama senin ne istediğin önemli Yorumla Soran +1 yıl Bende senin fikirlerin arasından istediklerimi seçerim zaten üzerine uretirim Yorumla Soran +1 yıl Ahskj Yorumla Soran +1 yıl Tamm canm Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dipsiz kuyuya taş attın şu an tebrikler :))) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dipsiz kuyudan gorebildiklerimi ve duyabildikletimi faydama kullanmam lazım Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şaşırt onu ona bir şaplak atmakla başla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öldürür beni atmak isterim ama acısını çok fena çıkartır Delibirisi1 +1 yıl Bişey olmaz yap sen Soran +1 yıl Deniycemm Delibirisi1 +1 yıl Bence hoş olur
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Azcık şbternetten oku 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanki heryerde yazıyor nereden okuyaym Yorumla
Xxxxvxxxxxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Partnerine bağlı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim senden Bi yaş büyük ya da aynı yaşta Yorumla Xxxxvxxxxxxx +1 yıl Senden fantezi beklemesi ilginç ben daha dominantım bu konularda. Yorumla Soran +1 yıl Benim bosalmam çok zor ilişki esnssnda galiba bu yüzden öğrenmek istiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
p*rno izle, ve orada gördüklerini ona da uygulayabilirsin veya söyleyebilirsin
Sıkıcı onlar doğru p*rno bulana kadar ömür geçer siz fikir verin
Mesela sekste neleri merak ediyorsun bunları konuşarak sana bir şeyler öğreteyim
Erkekler neyden çok zevk alıyor. Hangi kadinlardan. Ve vajina ici en çok hangi bölge uyaran var vesaire oyle
Olmaz
Sevgilinin memelerini yala yalarken elini testis götür ve oraları okşa, ordan testis in ve oraları yala
Bunlar onun tamamen sertleşmesine sebep olur
O kolay fazlasını bile yaparım yapiyorumda ama değişik şeyler istiyor galiba benim hayal dünyamın merak ediyormuş öyle soyledi
Zamanla bunları yaptıktan sonra yüz üstü yatsın ve sırtını okşa totolarını okşa öp, huylanır ve sertleşir bu da ona
Hayal dünyan olarak, açık alan, sinema, grup, lezbiyen, falan istiyor demek ki, doğruluk cesaretlik oynayın, şişe çevirmece oynayın
Güzel şeyler var mış
Söylediklerimden hangisi hoşuna gitti
Oyun oynamak sırtından kulaklarindan boynundan hafif dokunuşlar ve daha fazlası geliyor aklıma ilham alıyorum paylasamiycam bende sakli
Var ya, korkak cesaretsiz, kendini akıllı sanan, sonra herkes canım tek akıllı sen gibi davranıyorsun sohbetin sıkıcıydı yolun açık olsun
Şaşırtmak için yalan söylemene gerek yok ona gerçeği söyle
Fantazilerini bize soyleki bizde eksiklikleri tamamlayalim
Hayal kur en çok nerde seks yaparsan hoşuna gider ya da +18 filmler izleyerek beğendiğini soyle
Fazla hayal kuramıyorum hep aynı seyler:(
Mesela duşta ya da mutfak tezgahı kalabalık ortamda kışkırtmak diyebilirsin jakuzi
Himm güzel var mı başka fikirlerin
Daha varda ama senin ne istediğin önemli
Bende senin fikirlerin arasından istediklerimi seçerim zaten üzerine uretirim
Ahskj
Tamm canm
Dipsiz kuyuya taş attın şu an tebrikler :)))
Dipsiz kuyudan gorebildiklerimi ve duyabildikletimi faydama kullanmam lazım
Yaşatarak öğretebilirim ancak
Şaşırt onu ona bir şaplak atmakla başla
Öldürür beni atmak isterim ama acısını çok fena çıkartır
Bişey olmaz yap sen
Deniycemm
Bence hoş olur
Azcık şbternetten oku
Sanki heryerde yazıyor nereden okuyaym
Partnerine bağlı
Sevgilim senden Bi yaş büyük ya da aynı yaşta
Senden fantezi beklemesi ilginç ben daha dominantım bu konularda.
Benim bosalmam çok zor ilişki esnssnda galiba bu yüzden öğrenmek istiyor