Biliyoruz ki dünyamız gün geçtikçe değişiyor ilerliyor herkesin ve herseyin değiştiği bu dunyada fantazilerde de sınırlar ortadan kalkıyor bdsm veya scat tarzı fantazileri olanlar mevcut sizce cinsellikte de herşeyde olduğu gibi bir sınır mı olmalı yoksa zevk dünyasında sınırlar olmamalı diyenlerden misiniz buyrun görüşlere
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBDSM bam başka bir. Dünya sınırsız sanılan bir fanatizi diye bilinir ama aslında öyle değildir BDSM bir yaşam biçimidir fanatizi değildir ilkte bunu belirtmek isterim, herşeyde sınır oldugu gibi BDSM de de sınır vardır rızayı dayalı bir ilişki türüdür çünkü
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer şeyde olduğu gibi fantezide de bir sınır olmalı bence. Bu arada kendini o kadar güzel ifade ederken buyurun yerine buyrun yazmanı kınıyorum :)
030 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmayın lütfen 🙂
Cevap sahibi+1 yılEst. Dikkatimi çekti sadece. Peki sence? Sınır olmalı mı?
Soran+1 yılBu konuda fikri sorulacak en son kişi ben olabilirim
Cevap sahibi+1 yılFikirlerin ilginç olduğu için mi, herhangi bir fantezin olmadığı için mi?
Soran+1 yılŞöyle ki cinsel hayatım olmasina ragmen zevk alamayan biriyim fantazilerin var ama deneyim olmadığı için ne kadar ileri gidebilirim bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılCinsellikten zevk almaman ilginç. Ya hayal ettiğim gibi bir ilişki yaşamıyorsun ya da mental olarak hazır olmuyorsun.
Ve insan zevk almak için fantezilerini kullanmalı. Nihayetinde zevk almanın ilk adımı düşünce olarak hazır olmak.
Cevap sahibi+1 yılHayal ettiğin*
Soran+1 yılHayal ettiğimle yaşadıklarım arasında dehşet fark var ve dediğiniz gibi mental olarakta hazır olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılMuhafazakar bir ailede mi büyüdün? Bu tür problemlerin temelinde cinselliğin erken yaşlarda bastırılması ve ayıp olarak görülmesi var genelde.
Soran+1 yılMuhafazakar hafif kalır diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılGördüğün gibi oldukça isabetli tespitlerde bulunuyorum :)
Bu durumu atlatmak çok güç sanırım. Fakat buna rağmen cinsellikten zevk almaman ayrı bir konu.
Soran+1 yılPartner sıkıntıli belki o yuzden de olabilir diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Bence ya bir çözüm yolu bulman gerek ya da değiştirmen gerek. Sonuçta cinsellik hayatımızdaki en önemli unsurlardan biri. Yetersiz olursa mutsuz edebilir.
Soran+1 yılDeğiştirmek gibi bi lüksüm yok maalesef ama düşünceleriniz için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Evli misin?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılEvli kadınlar cinsellik konusunda ekseriyetle mutsuz. Bu çok tuhaf bir durum. Oysa cinsellik konusunda çok daha cüretkar olan taraf erkek oluyor çoğu zaman.
Soran+1 yılDurum şöyle genelde avrupalı kadinlarla ya da cok şık bakımlı kadınlarla karsilastirirlar evdeki kadini bu kadinsa sen nesin tarzi sorularla ama kadının hayatina sunduklari avantajlar minimumdur az bi şu da olsaydı dediğinizde millet aç aç diyerek kafanizin etini yerler yani istedikleri kadinlari gormek isteyip o kadin olmasi gerekli olan hic bir sartı kabullenmezler evde kafasini disari cikartmayan sadece kocasina suslenen kocasi yataginda baska bi kadinla yatsa bile kadının ona yatakta istediğini vermesi gerektigine inaniyorlar ondan uzun lafin kisasi ele karsı kaynanasinin gelini kocasinin sozunden cikmayan ar namus timsali kadinlar isterler ama yatakta istedikleri ise tamamen zıt yapılardır
Cevap sahibi+1 yılAslında karşılaştırma yapmak çok mantıksız. Çok güzel kadınlar olduğu gibi çok yakışıklı erkekler de var. Kendisi karşılaştırırken bunu neden düşünmüyor anlamıyorum.
Evlilikte birçok şey zamanla anlamını yitiriyor, bunun da etkisi olabilir diye düşünüyorum. Mesela siz severek mi evlendiniz? Ve kaç yıldır evlisiniz?
Sanki zamanla bazı hisler yok oluyor. Ben henüz evlenmedim, bu yazdıklarım gözlemlerimden ibaret.
Soran+1 yılSeverek evlendik saniyodum lakin sonrasinda esimin mantik benim ask evliligi yaptigimiz gerçeği çıktı ortaya eşim kocam ne derse o dogrudur diyen biriyle evlenmek istedi ama ben oyle degildim nasilsa ezerim ben bunu mantığıyla evlilik surdurmeye kalkinca kavgalar eksik olmadı 7 senelik evliyim aslında evlilik değil çiftleri tüketen baskıdır aman cocuk yapin aman bosanmayin aman onun karisi acik aman bunun ki mayo giyiyo günah tüh tüh iste boşandın dul kalırsın erkekler aldatır sineye cekeceksin diyenler yuzunden adaletsizlik tuketiyo herseyi
Soran+1 yılKi ben esim tarafindan 3 kerw aldatilmis olmama ragmen bosanamadim
Cevap sahibi+1 yılAldatılmana ve yaşadıklarına üzüldüm doğrusu. Az zaman da olmamış. Çocuk var mı? Bir de ülkemizde namus kavramı kadınlar üzerinden anlamlandırıldığı için bir kadının kocasını aldatması çok büyük sorun olurken, Erkeğin aldatması mazur görülüyor. Bu durum biraz da zihniyetle ilintili tabii.
Her ne oluesa olsun bu hayatı bir defa yaşıyoruz, mutsuz olmak kendimize yapacağımız en fena kötülük.
Naçizane tavsiyem Eğer ekonomik gücün varsa ve evliliğinde mutsuz isen etrafı pek umursama, mutluluğun için ne tür fedakarlık gerekiyorsa yap. Çünkü hayat senin hayatın, çevrendeki herhangi biri hayatınla ilgili alacağın kararları konuşmakla yetinebilir ancak.
Soran+1 yılEngelli bir kizim var keşke gucum de olsaydı 🙂
Cevap sahibi+1 yılBahtı açık olsun. Biraz çıkmaz içindesin sanırım.
Soran+1 yılBiraz değil bayagi bi çukurun icindeyim resmen neyse sizi daha fazla mesgul etmek istemem çünkü daha bilemeyeceğiniz cok sey var gorusler icin teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılEst. Sorun değil. Merak ettim, anlatmak istersen dinlerim.
Soran+1 yılAnlatmayı bırakali bi kac gun oldu çözüm olmadığı için anlatip üzülmekte yararlı değil
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Peki o halde, umarım hayatında mutlu olursun diyeyim.
Soran+1 yılTeşekkkür ederim iyi dilekleriniz için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Umarım her şey yoluna girer
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellikte fantazi her geçen gün kendini yenileyen bir şey haline geldi sınırsız demeye ben erkek olduğum halde korkar oldum noolur noolmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsınır sadece hayal edebildiğin kadardır.. zevikn sınırı olmaz bence.. sadist bir dom olraka bdsm uzun yıllardır yaşarım.. herkese göre değildir tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkeşke köpeğin olsaydım senin, bana her istediğini yapardın, hatta straponla bana girmeni isterdim ayağını yalatırdın idrarını içirirdin daha bir sürü şey var ama ben tam köle ruhluyum lütfen ama lütfen iletişime geç benimle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇeşitlilik olmalı ki kendimizi ve partnerimizi tanıyalım
10 Yorumla Sınır ne zaman ki karşındakini aşağılamaya geçer o zaman kalkar sınır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzevk dunyasında sınırlar olmamalı. Partnerler ne istediğini açıkça dile getirebilmeli ve uygulayabilmeli. Ancak benim aklımdakileri ben pek eşimle paylaşamam :) Ama paylaşabilseydim ve kendiside kabul etseydi, çok başka bir boyuta geçebilirdik zevkte.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılscat ve strapon fantezilerim var, sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler?
12 Yorumla
Soran+1 yılScat konusuna hicbir sekilde dahil olmam şahsen ama strapon esin istegine bagli değişebilir farklı bi fantazi
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelir misiniz peki?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende bağlanmaktan hoşlanıyorum tecrübeniz den faydalanmak isterim.
51 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Sınırsız olmasi tercihim ama oyle bayan yok
10 Yorumla
+1 yılTek sınırım sağlık :))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce şu bdsm ne oluyor onu sorabilirmiyim
119 Yorumla
Soran+1 yılBDSM nedir sorusunu cevaplayarak başlayalım. BDSM, rızaya bağlı olarak fiziksel güç ve baskı kullanılarak duygusal uyarımın sağlandığı ve fantezi olarak baskın rolün oynandığı bir cinsel tercih ve yaşam tarzıdır. Şu anda “BDSM açılımı nedir?” diye merak ediyor olmalısınız, hemen anlatayım… BDSM, dört farklı kelimenin baş harflerinden oluşur. BDSM’nin ilk harfi olan B, bondage (bağlama) kavramını simgeliyor. İkinci harf olan D, discipline (disiplin) ve dominance (hakimiyet) kelimelerini anlatıyor. Üçüncü harf olan S, submission (teslim, boyun eğme) ve sadizm anlamlarını taşıyor. Dördüncü harf olan M ise mazoşizm anlamına geliyor.
Cevap sahibi+1 yılYani karşı cinsin isteği olduğu halde tecavüz gibi birsey bu
Soran+1 yılZorlamak gibi bişey sanırım
Cevap sahibi+1 yılÖrnek veriyorum ben seninle birseyler yaşamak istiyorum dersem ve bunda direnirsem omu oluyor bu olay
Soran+1 yılHayır iki kişinin rızasıyla yatakta istrdigini yapmak ama can yakarak ya da hareket alanini kisitlayarak
Cevap sahibi+1 yılHmm tamam işte bir nevi bile isteye karşı tarafa tecavüz ediyorsun
Soran+1 yılYatakta zorbalik gibi düşünün
Soran+1 yılIşte oyle bişey
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim bilmiyordum keşke sizi tanıyabilsem sizden çok öğreneceğim konular var gibi
Soran+1 yılMerak ettiklerinizi burdan sorabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılScat nedir onu da sormuşsun onuda maalesefki bilmiyorum
Soran+1 yılDışkı yeme fantazisi
Cevap sahibi+1 yılYok daha neler ya 😝
Soran+1 yılVallahi😁
Cevap sahibi+1 yılBdsm hoşuma gitti ama scat ıı yok sevmedim ben sadece bakirligimi vermiş biri olarak hersey yaparim ama bu asla
Soran+1 yılOnu sevenlerin sayisi da bi hayli çok
Cevap sahibi+1 yılScat imi sevenler çok
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılIyy ben sevmedim sevmeye niyetimde yok peki sen hangi fantazileri seviyorsun veya farklı değişik fantazi var mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılScat hoşuma gider.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirebirde sınırsız herşeyi yaşamak isterim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılscat ve bu ürev beni çok tahrk ediyor
00 Yorumla
+1 yılTanışmak isterim senle
01 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSınırımız yok
10 Yorumla
+1 yılSizin fantazino ancak sanal alemde 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenim bir sınırım yok dertlisin galiba canım ya
11 Yorumla- 2 ay
Yaş doğru mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoft bdsm seven birisi olarak sınırlar olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sınırlı olmalı
11 YorumlaSınırsız bence
10 Yorumladertleşelim