Fb takılıyorduk ama uzaklastım kendisinden penisi en fazla 8 cm dir sürekli nasıldı diye soruyor kalın mı uzun mu büyük mü sence gibi sorular soruyor ilişki sonrası oturunca oran acıyor mu çok mu sert yaptım parçaladım kı seni gibi şeyler soruyor ve soğumama neden oldu. Sizce bir erkek neden böyle sorular sorar partnerine
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
büyük penis her zaman iyi olmayabilir. kadın için önemli olan vajinaya penis girince aldığı zevktir. işlevden önemlisi duygusal birleşim gibi cinsel birleşimdir. nasıldı diye sorması penisinin küçük ama iş görür olabileceğine inanmasıdır. f*ck takılıyorsan daha iyi partnerler bulabilirsin. yatakta sevdiğin pozisyonları sana rahatlıkla uygulayacak illa ki çevrende yeni fb ler vardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendinin yeterli olup olmadığının onayını bekler cinsellikte özgüveni düşük beceriksiz insanlardır bunlar kendinden emin olamazlar ki partnerinin onayina muhtaç zavallilar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ezik bi tip kendini neye kanıtlıyo acaba zaten o an anlarsın mutlu edip edemediğini FB ilişki zaten iyiysen hatun bir daha cağırır saçmalamış
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi egosunu tatmin etmek icin ama o seylede yapmasin bi zahmet herkes kendini bilir tabi sirf egosu doysun diye soruyor
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi bencede öyle ya ama insan devamlı sormaya çekinmeli bende hiç net bir şey söylemedim hep geçiştirdim kalbini kırmayım diye ama yetti
- +1 yıl
boş ver kırma sen kalbini salla gec kendini cok bilmio tanımıyor demekki benim ki bellidir bnmkiden iyiside vardir kötüsude kadin o hangi hal ve tavırlarından anlamasi lazım mutlu mu zevk alip almadimi sormasi gereksiz bir muhabbet kaldir totomu nalan hesabi 😂
Erkekler böyledir hayatım seveceksin istediği cevabı vereceksin 🥰😍
11 Yorumla
Soran+1 yılAsla vermem istediği cevabı çatlasın ortadan :D
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 8 cm aletle sorması enteresan fb olunca irisine bak boş ver. Bizde çok büyük bilen bilir hiç sormam önemli olan orgazm olması gerdi hikaye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. küçük olduğunun farkına ve yeterlimi değilmi onu anlamak istiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi bencede öyle ya ama insan devamlı sormaya çekinmeli bende hiç net bir şey söylemedim hep geçiştirdim kalbini kırmayım diye ama yetti
Soran+1 yılZaten cevap vermediğim için anlamalıydı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHahahahaha
Sen onundekiyle ancak sert iseyebilirsin deseydin :)02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aklıma gelmez buuuu birazdan bu lafı yapıştırayım ona
- +1 yıl
:))) Mutluluklar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence daha görüşme sonuçta fb yani görevi seni doyurmak ama 8 cm ne ya. Bak bende fb arıyorum tanışmak istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBu ne hadsizlik ya.
Demekki penisine guvenmiyorr ve senin goruslerini aliyorr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Egosunu tatmin etkmek için senin onaylamani istiyor :)) ayrıca o ölçüde FB mi olur ya :))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl8 cm dediğiniz başı herhalde, tamamı 8 cm olan bir organa penis demek yanlış olur. Ona çocuk pipisi diyebiliriz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede pipili adam o
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bamyayı üzmüşsün😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşağılık kompleksi olduğu için ve ezik olduğunu bildiği için
020 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Cevap sahibi+1 yılNeden fb takılıyosunuz doğru düzgün sevgili yapsanıza
Soran+1 yılYok sevgili olmam onunla iki defa birlikte olduk zaten uzun bir süredir görüşmüyorum kendisiyle
Cevap sahibi+1 yılOnunla demedim zaten düzgün bi insan bulup neden sevgili olmuyosun neden fb ilişkisi yapıyosun kendine saygısızlık bu seni et parçasından ibaret görüyo karşındaki kişi
Soran+1 yılBende onu et parçasından ibaret görüyorum ne tesadüf :D fb olmaya beni zorlamadı ikimiz istedik ve olduk.
Cevap sahibi+1 yılZorlasa tecavüz olur zaten ama bence daha fazla kendini kullandırma kimseye seni gerçekten sevip değer veren kıymetini bilen biriyle ol
Soran+1 yılKendi kullandırma mı? Abicim nerde yaşıyorsun sen ya. Seks ne zamandan beri kullanmak oldu? O da kendini kullandırıyor senin dediğine bakacak olursa kullandırmak terimi çok yanlış seks bu birbirimizi öl dü r üp gömmüyoruz sakin ol
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki kişi seni cinsel ihtiyaçları için kullanıyor cinsellik haricinde hiçbir şekilde umrunda değilsin ve ayrıca sen nerede yaşıyorsun bilmem de etrafına bir bak neredeyse bütün erkekler @m bulmak için kız düşürmek için kırk takla atıyor ölüp bitiyor tek dertleri seks
Soran+1 yılO da benim. umrumda değil yalnız? Bende cinsel ihtiyaçlarım için ona yazdım 2 defa seks bitti daha da yazmadım şu an buluşmak istiyor uzun zamandır erteliyorum dediğine bakacak olursa şu an o kullanılıyor. Bekaret kimsenin umrunda değil artık sen ve senin çevren hariç yaşımda küçük değil kalkıp birilerine hesap vereyim ya da aa ben bakireyim bana bakar mısın diye kendimi de ezdirmem buna takılan benim gözümde eziktir. Bakirelik nasıl normal karşılanıyorsa cinselliği rahat yaşayan kadında oldukça normal. Erkek yaşarken normal kadın yaşarken mi anormal ee bu erkekler kiminle yapıyor?
Cevap sahibi+1 yılBen erkekleri de savunmuyorum zaten bu konuda. Ayrıca bekaretine lafta etmedim bu beni ilgilendiren bir konu değil hatta senden başka kimseyi ilgilendirmez.
Soran+1 yılAynen öyle benden başka kimseyi ilgilendirmez doğru dedin
Cevap sahibi+1 yılEn azından kıymetini bilen biriyle sadece cinsel anlamda değil duygusal anlamda da eksiklerini ihtiyaçlarını gideren biriyle olsan kötü mü olur
Soran+1 yılBenim isteğim bu şekilde sevgili olup birlikte olunca benimsin artık triplerini çekemem.
Soran+1 yılTabularını yıkmamış olabilirsin ama ben öyle değilim.
Cevap sahibi+1 yılAyrılmayacağının garantisi elbette yok ayrıca benimsin artık falan yobazca şeyler benim kastettiğim şey sadece bu tür şeylerin özel biriyle yaşanması gerektiğiydi
Soran+1 yılSana göre özel biriyle yasanması gerek o senin için geçerli benim için değil. Benim için öyle olsaydı özel biriyle yaşardım zaten. Seks çok büyütülecek bir şey değil özgürce yasanması gerek
Cevap sahibi+1 yılTamam evlenmek istediğin zaman bu yüzden bırakılırsan şaşırma birlikte olduğun ve olmadığın tüm erkeklerin gözünde o... sun haberin olsun
Cevap sahibi+1 yılSen zevk diye ihtiyaç diye özgürlük diye kendini kandırırsın erkekler mipp mipp geçer seni sonra kimseden sevgi göremeyince yalan söylemeye kalkarsın diktirmeye kalkarsın
Soran+1 yılAy bende zaten ayaklarına kapanıp nplur beni al diyecek biriydim. Sanırım sen zayıf kadınlara denk geldin hep. Erkekler maalesef ki çok ap ta l sınız. Böyle cahil birini hayatıma almam haydi aldım diyelim bu cahillikle yalan söylettirmeyi hak ediyordur zaten pek umrumda değil bekaret. Terk edilmekmiş peh cokta umrumdaydı bunu düşünseydim yapmazdım zaten. Baktın karşındaki kadın alttan almıyor onu bacak arasıyla ezeyim dedin. Ama maalesef ki kafanın içindeki boş senin. Tecrübesiz adamı napayım ben be. Hem o tecrübeli olacak hem beni bakire isteyecek yok ya cok komik fıkraymış. Bu kafadaysa yalanı yutmasını hakediyordur kimse kusura bakmasın. zarmış bekaretmiş aman ne önemli aman aman vah vah ne yapacam ben şimdi vah vah cahil erkekler kapıda beni bekliyordu zaten.
Soran+1 yılErkekler yapınca da hiiiç! o zmn benim gözümde ve tüm kızların gözünde haberin olsun. İnsanların yasam tarzına burun sokmamayı öğrenin en büyük hiiiç! oğlu hiiiç! senin gibiler oluyor haberin olsun. Sanki gel benimle evlen dedim de tutturun bakire diye git uyu rüya alemine dal sen y a r a t ık
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim fb şanslı ondan bırakmıyo uzaklsşsamda ondan 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılegosunu sısırseydın mahfettın benı ben sna yetemıyorum bırını daha bulalım yardımcı olsun bana deseydın :)
00 Yorumla
+1 yılKendini avutuyor senin dediklerinle canım
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendini tatmin etmeye çalışıyor heralde
018 Yorumla
Soran+1 yılBence o da farkındadır yoksa niye sorsun dimi?
Soran+1 yılO cevabı alamadı henüz hep gećiştirdim ondan devamlı soruyor :D ama asla istediği cevabı alamayacak
Soran+1 yılBir beklenti içinde olmaması gerekiyor
Soran+1 yılKesin
Soran+1 yılOlayı bilmeden bu yorumu yapman doğru değil. İkincisi hayatımı buraya dökemem. Üçüncüsü burası Gana değil ki +20 pe n i s lere denk gelelim. Burası Türkiye ve 8-13 cm p e n i s l i birini bulmak zor değil samanlıkta iğne aramana gerek yok yani bulman için bunlar gerçekler :D :D :D :D :D :D
Soran+1 yılBüyük p e n i s li birini mi?
Soran+1 yılHı tövbe tövbe p e n i s i napcak diyorum bende.
Soran+1 yılUzak bir arkadaşımın arkadaşıydı zaten yabancı birini kolundan tutup yatamazsın illa ki tanıdık olacak veya flört olacak
+1 yıl22 goruncede kacılıyor sızınde ayarınız yok
06 Yorumla
Soran+1 yıl22 ise adımı kamil yapacam sizinde yalanlarınız bitmedi awq
Soran+1 yılDedi ergenus he he canım seninki 24tür kesin 22 az demişsin havalanıp uçuruyor mu seni pervane gibi
- +1 yıl
22 dedim sen git 5 cm ugras
Soran+1 yılEe ne güzel git havalandırma niyetine kullan onu işte. burada nedense herkesin pe n i s i +20 vay be ahahahah kendini avut sen belli ki seninki de bamya burada eziklik duygusundan kurtulmaya çalışan bir ergen vah anam vah
- +1 yıl
Ispatli diyorum hadi uza
Soran+1 yılAhahahah isine gelmeyince uza inansaydım filmlerde oynayanları p e n i s i n i atacaktın birde ispatlı diyor ergus ya sertifikası var mı bari ahahah notere de gittin mi ahahah
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeyse ki hayat o konuda bari bonkör davranmıș, Bamya pipili olsam napardım 🙄😬😳
00 Yorumla
+1 yılBirlikte niye oldun madem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılTers psikoloji yapmaya çalışıyor kral 😀
08 Yorumla
Soran+1 yılAmacı nedir sence? Niye böyle bir şeye gerek duyuyor olabilir?
- +1 yıl
Eksik tarafını değilmiş gibi lansetmek istiyor kimse negatif yanını sevmez
Soran+1 yılBencede o da farkındadır da kendine yediremiyordur dimi
- +1 yıl
Sadece Kendini avutuyor garibim
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Üzme adamı😀
Soran+1 yılNe yapayım peki :D
- +1 yıl
Üzme 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden bulursunuz böyle çapsız herifleri
07 Yorumla
Soran+1 yılValla böyleleri çok 1-2 değil ki binlerce hatta milyonlarca erkek var pipili erkek Türkiye de çok
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdesin
Soran+1 yılNiye napcan olduğum şehri?
Cevap sahibi+1 yılBelkide yakınızdir
Soran+1 yılYakın olunca nolcak anlamadım
Cevap sahibi+1 yılAnlarsın
Soran+1 yılHe anam he bende buraya yazayım belki bana yakın birileri olurda hepsini toplayım fantezi yapayım diye sordum zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yıl8 ne lan parmağını soksun daha büyük
06 Yorumla
Soran+1 yılValla bende parmağımı soksam daha büyük 3 parmağımı soksam daha kalın
Cevap sahibi+1 yılŞok ozm hfhfg gel ben sana yeterim hatta kendin bile yetersin
Soran+1 yılHe he canım bende zaten soruyu sorup bana yetenleri yoplayıp kamp yapmayı düsünüyordum. Olm siz hayatınızda hiç mı kadın görmediniz la her cinsellik sorusunda kızlara maymun gibi atlıyonuz az medeni olun la
Cevap sahibi+1 yılTarzımız bu
Soran+1 yılYa nedense terslendikten sonra kendinizi gizliyorsunuz ajajaj ezik ya
Cevap sahibi+1 yılBen biraz hassasım👉👈
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki de çok büyük diye kaçıyorlar 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılBende büyük p e n i s l i biriyle oldum sevgilimdi aşık olduğum adamdı ona alıştım o zevk verebiliyordu ama bunu hissetmiyorum bile bazen
Cevap sahibi+1 yılO zaman karşındaki insanı kirmadan uygun bir dille sonlandırman daha mantıklı olur. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayın bence, psikolojik olarak ciddi şekilde zarar görebilir.
Cevap sahibi+1 yılFb arıyor musun?
Soran+1 yılArasam sana mı gelcem?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl😂😂😂sesli güldğm harbi 8 olan var mı ya şakamı
07 Yorumla
Soran+1 yılBence 8dir en fazla ince ve kücük hadi taş çatlasın 10 olsun yine küçük
Cevap sahibi+1 yılNerden buluyon deng geliyon sen öylesine 😂çekiyomu seni
Soran+1 yılO beni buldu yalvardı da yalvardı o kadar yalvardı ki bende değer sandım birlikte olmaya bamya çıktı
Cevap sahibi+1 yılBamya😂😂😂👌bu kadarcık mı
Cevap sahibi+1 yılYav reklam olduk millete 🙈
Soran+1 yılGösterdiğin emojiden de küçük 😅
Soran+1 yılSebep? Ne söyliceksen burdan söyle.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok küçük olduğu için kompleks yapmıştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede o da farkında da aslında belli etmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Berbatsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılNett
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nerden buldun onu
02 Yorumla
Soran+1 yılburası Gana değil ki +20 pe n i s lere denk gelelim. Burası Türkiye ve 8-13 cm p e n i s l i birini bulmak zor değil samanlıkta iğne aramana gerek yok yani bulman için bunlar gerçekler :D :D :D
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılnormal beybi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılezik
01 Yorumla
Soran+1 yılNett
+1 yılKesin oyledir
05 Yorumla
Soran+1 yılNettt
- +1 yıl
Gizliden çık net olsun
Soran+1 yılNiye bana yazıp abazalığını göstermen için mi aahahah ya gerçekten bir insan 2 saniyede abaza olduğunu nasıl gösterir örneği olmuşsun tebrik ederim seni
- +1 yıl
Yok abaza olmadığımı göstermek için
Soran+1 yılAhahahah hadi ya abaza senii
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası