Sanaldandık biz bayadır konuşuyoduk ve daha çok seksting üzerine bi konuşmaydı. Bağlandım o da öyleydi ama ben kadar değildi. 1,5 sene konuştuk. Telden de konuşuyoduk. Bu aralar konuşmuyorz zaten iletişim az. Bana bizden olmayacğsını söylüyodu hep kültürler farklı hayatlar farkışe vb yaş farkısa var diyodu 5 yaş büyüğüm ondan. Ama tip olarak değilim. Sevmiyodu zaten bahanesiydi. İçimden artık onunla konuşmak gelmiyor eski samimiyet kalmadı ama bazense eski samimi olduğumuz günleri özlüyorum. Böyle olmam normal mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞu hayatta sexting denilen ezik olay kadar saçma bir şey görmedim. Saçmalık ötesi. Bu şekilde bağlanmaksa bir embesile yaraşır. Kafanı değiştirmediğin sürece sendende ilişkilerindende bir ot olmaz. Adam akıllı birini bulun düzgün yaklaşın, sevin ve evlenin.
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden saçma buluyosun peki
- +1 yıl
Şimdi ben karizmatik yakışıklı bir adamım. Etrafımda kızlarda var benimle ilgilenen. Ne diye gidip sanaldan bir ilişki başlatayım. Bana ilgisi olan kadınlardan hoşuma gideni seçerim değil mi? Aksi eziklik olur.
Soran+1 yılYani bunu sanaldan yapanlar özgüvensiz mi oluyor
- +1 yıl
özgüvensiz diyemem bunu yapan gerçektede birşeyler yapıyor olabilir. Ama düşük ahlaklılık. Aptallık.
En İyi Cevaplar
Sanalda olsa gerçek te olsa aşk birazda şanstır... doğru kişiyi doğru yerde, zamanda bulmak zor... bazen bulduğumuzu zaneder sanırım seninki böyle bir şey
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef bulduğumu sanmıştım büyük acı oldu bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Seks ile baslayan iliskilerde bunlar normal arzulayinca geri konuşursunuz
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal tabi. Güzeldir muhabbetler. Ama heyecanı biten şeylerde eskisi gibi olmuyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. İlişki olmamış ki hiç bir zaman
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben kendimi kandırmışım
Aklından çıkmamış
03 Yorumla
Soran+1 yılSürekli cinsellikle gelmesi sıktı beni ama
+1 yılZor sürekli o sohbete girer
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Sıktı artık. Duygusal olarak bakmıyodu bana
- +1 yıl
Evet boşa geçen zamanlar
Soran+1 yılBoşa geçti ya. Ona yanıyorum. Birde ne umdum neyle karşılaştım
- +1 yıl
Üzüldüm adına.. sadece seksten olmaz ki o işler saygı kalmamış
Soran+1 yılEvet ve eski samimiyet ama silmşyo nomu ben istemediğimi söyledim ona arkadaşız dedim artık
- +1 yıl
Bence onu da deme ayrıl iletişimi geç.. sizin iş * popo memeye dönmüş sürekli sürekli bunu konuşuyorsunjz. Birbiriniz hakkında hiçbir şey bilmiyorsanız ki bu sürekli devam edecek sana değer veren erkeklere yönelik
Soran+1 yılO daha kendide değer vermşyokş. Pasifin teki
- +1 yıl
O zaman işin ne böyle insanla sana değer veren seni koruyan bir erkek bulmak bu kadar zor olamaz. Az aklınızı kullanın ya sinirleniyorum söyle olunca. Size değer vereni bulmak zor olamaz ya her kız böyle amgutlara niye bakıyor çözemiyorum
Soran+1 yılMalız knka ondan. Koruyup kollayan erkeğe hiç rast gelmedim
- +1 yıl
Ben öyle olduğum için terk ediliyorum sürekli baskı yapıyorsun özgürlük kıskançlık. Soğuk hava kısa giyinme dediğim için terk edildim
Soran+1 yılBana öylesi denk gelmedi ama gelse hoşuma giderdi
- +1 yıl
Bilmiyorum geleni görmen lazım senin de
+1 yılDenemeden bilemezsin. Hherkesin tecrübesi farklı
00 Yorumla
+1 yılBilemezsin ama bence getirmez zannetmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gelir
00 Yorumla
+1 yılHiç reel yaşadın mı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz