görücü usulü evlendik bi kere buluştuk evlenmeden önce ben kızın her şeyini çok beğendim o da beğenmiş olmalı ki evlendik dün. dün makyajını sildi falan ben yatakta bekliyordum en uca yattı ve yorgunum dedi çok soğuktu. bende tamam falan dedim sabah ta erken kalkıp gitmiş kahvaltı yapmış falan neden böyle bi de hiçbir yanlış yaptığımı düşünmüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Biraderim sen bir erkeksin ve eşini tanıyacak, onunla burada sokabildiğini gibi açıkça konuşacaksın. Acele etme, ona yakınlaş, onunla kahvaltı hazırla, akşam yemeği hazırla, onunla eğlen, dans et, onunla yıkan, yemek yap. O daha seni tanımıyor ya da içindekileri tam olarak bilmiyorsun. Utangaç olabilir, yalısı böyle olabilir, hiç bilgisi de olmayabilir. Onunla sarıl, yakın ol, eğlenceli ol, dozunda romantik ol. Zaman içinde tanıyacaksın, bu dediklerimi yaparken belki birlikte de olacaksınız. Korkuyor veya çekiniyor da olabilir. Konuş ve açık olmasını iste.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok normal sakin kötü düşünme sonuçta tam taniyamadiniz birbirinizi ve kız çekiniyor utanıyor o utangaçlık çok berbat bişey insan ne yapacağını şaşırıyor. Zamana bırak normal davran illa cinselik için yaklaşma. Sohbet et çay koy iç kahve vs. Senin yanında rahat hissetsin zaten bir sekilde kendiliğinden olur ama sürekli üzerine gidersen daha kötü olur malum ülkesinde hep tabularla büyüdüğümüz için bu durumlar olabiliyor. Ve eşine cinselliği anlat.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılkorkuyor olabilir..
görucu usulunden normal ilk gunler böyle olmasi zamanla alışaçakdır02 Yorumla
Soran+1 yılyüzüme bile bakamıyor
- +1 yıl
cekiniyor olabilir ilk zamanlar normal belkit alışsa korkmaz cekinmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki sen beğenmiyor ailesinin zoruyla veya kendini mecbur hissettiği için evlendi, görücü usulü günümüzde işleyen bir yöntem değil maalesef
00 YorumlaBence konuş eğer istemiyorsa boşanin böyle evlilik olmaz böyle hayat sürmez geçmiş olsun kardeşim
12 Yorumla
Soran+1 yılçok utangaç yüzüme bile bakamıyor
+1 yılBence utandığı için soğuk davranabilir. İlk adımı atmayı sen dene derim
00 Yorumla
+1 yılOna sordun mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılyorgunum falan dedi sabah da erken uyandım o yüzden gittim dedi
- +1 yıl
Olabilir. Altinda baska bise arama benve
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı