Eşinizin ilk gece bakire olmadığını yaşayarak görüyorsunuz. Kendisi olayı kabulleniyor, fakat olayı korkusundan dolayı size anlatmadığını söylüyor. Ne yapardınız ? Bu gibi durumda ailesine geri gönderme doğru mu olur mu yanlış mı ? Yorum alabilir miyim ?
Cevabın nedir?
Olayın başlangıcı olarak erkekte kızla aynı sorundan müzdaripse bunu sorması zaten saçma olur Kabullenilemez birşeydir.
Diğer yandan kız başka biri ile ilişki yaşamış ama erkek hiç yaşamamışsa burada durum değişir diye düşünüyorum. Evlilik kurumunda her zaman güller içinde pembe düşlerde uyanamayacağımız bir gercek küçük dediğimiz tartısmalarda bu ayıp her zaman kızın yüzüne vurulucak ısıtılıp önüne koyulacaktır. Cunki insan nefsindeki öne cıkma karsındakini bastırma Arzusu ne olursa olsun sevginin önüne gececektir. Verilen şans bir süre sonra ızdırap olacak kız için. Böyle bir durumda kabullenirmiydim... Tabi ki olabilirdi ama bu yaşanacakların sürecini (Evine geri Gönderileceğini) geride bıraktırmazdı.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıleğer bir erkek olsaydım. seviyorsam sadece sorardım nasıl oldu diye sonra da unuturdum. sevmiyorsam yine sorardım nasıl oldu diye ve biraz zaman verirdim tanıyabilmek adına. herşey bekaret demek değil sonçta. belki hayatında seni en mutlu edecek insan odur nerden bilebilirsin ki?
819 Yorumla- +1 yıl
eğer bir erkek olsaydım dedim farkettiysen. göreceli konuştum yani. ben olsaydım böyle yapardım arkadaşım. senin ne yapacağın ben dahil kimseyi ilgilendirmez.
- +1 yıl
evet neyse seninle bu konuda anlaşamıyoruz. ama düşüncene saygı duyuyorum. burası türkiye düşünce ve ifade özgürlüğümüz var değil mi? iyi geceler...
- +1 yıl
alakası yok arkadaşım. ben bir eğitimciyim kimseyi geri kafalı olarak nitelendirmem. zira haddim değil. Allah herşeyi gönlüne göre versin. dolayısıyla sana bakire bir eş versin. aksi halde o kızcağızın kalan hayatına acırım.:)) seninle tartışmak ya da seni hakir görmek değil niyetim yanlış anladıysan beni kusura bakma. düşüncelerine ve isteklerine saygı duyuyorum...
- +1 yıl
Nasıl oldu diye sordun?
Anlattı birbir. Şu şu şu pozisyonlarda şu şu şu şekillerde halletti olayı vs. şekillerde anlattı diyelim. Söyler misin nabacan ? - +1 yıl
o kadar ayrıntıya girecek değilim giedon. zaten bir erkek değilim yani sadece sizin gibi düşünmeye çalıştımo kadar. nasıl oldu diye sormam şundan dolayı. isteyerek mi oldu tecavüze mi uğradı kaç kişiyle oldu ya da bir kazamı geldi başına falan filan vs. neden üstüme geliyosunuz ki bu kadar ben kendi öznel düşüncemi aktardım...
- +1 yıl
sayın nacak haklısın da soruyu soran sana bakireyi mi seçersin her önüne gelenle yatmışı mı seçersin diye sormuyo. nikahına aldığın kişinin bakire olmadığını öğrendin naparsın diye soruyo.
- +1 yıl
bence bu kadar büyütmenin gereği yok olayı. haklısın ama bu gırgırına sorulmuş bir soru yani BENCE.
- +1 yıl
Peki o zaman. Karın sana anlatmaya başladı. Olayın tecavüzle ilgisi yokmuş. Çok güvendiği sevgilisi kelek yapmış buna. O sevgilisinden sonra da seni tanımış çok beğenmiş kaybetmek istememiş. Sen bu açıklamayı kabul eder misin ? =D
- +1 yıl
şu anki düşüncelerime göre ederdim. eğer bir erkek olsaydım psikolojim nasıl işlerdi bilemem ama şu anki psikolojime ve düşünceme göre bi kez öğrendikten sonra eğer ki pişmanlığının farkındaysam tabi ki kabul ederdim ve bi daHA konusunu açmazdım. sonuçta evlenip boşanan ve tekrar evlenen bir sürü kadın var. ne farkı var bununla bir imzadan başka?
- +1 yıl
İşte erkekler senin gibi düşünemiyor. Her onunla öpüştüğünde, her birlikte olduğunda aklından neler neler geçer tahmin bile edemezsin var ya.
- +1 yıl
orasını bilemem. ben erkek olsaydım napardım onu söyledim. kişiden kişiye değişir.:D
- +1 yıl
Senin gibi düşünen erkekler de var. İyi ki var onlar ya. bakire olmayan kızların da evlenme şansları oluyor bu sayede. =D Haksız mıyım ?
- +1 yıl
herkesin doğrusu kendine. keşke herkes her ilkini eşinde yaşşasa eskisi gibi. ama zaman değiştikçe kültür yozlaşması oldu.bunun sonucunda da insanlar artık bunları normal karşılamaya başladı malesef. keşke olmasa ama oluyo yapacak bişey yok.
- +1 yıl
Sen de eskisi gibi olmasından yanasın yani ? Öyle mi ?
- +1 yıl
evet eskisi gibi olmasından yanayım. ve nacak: haklısın düşündükçe için içini yiyecekse hayatı ikinize de zehir edeceksen en iyisi ayrılıp bi daha ardına bakmamandır.
- +1 yıl
Aaa! İlk defa hemfikir olduğum bir bayana rastladım =)
Sessizlik alır beni anlatmasını beklerim,anlatmazsa sorarım ve kızmam tartışmam kıza dua ederim inşallah benden daha iyisini bulursun diye,sessizce evine geri gönderirim ve çevreme ne diyecem diyede düşünmem,açıklama gereğide duymam.Bana önceden söylemeyerek olacakları kabullenmiştir kız söyleseydi evlenmezdik zaten,mutlu olamayız ben bir başkasının artığını olmadığım sürece ben de bir başkasının artığını yatağıma alamam.Dürüstlükte bekarette ben de önemlidir.Bu yüzden devam edemem, mutlu olamam.
140 Yorumla
Burada mesele bakire olmaması değil , bunu gizlemesi .
Ama şöylede bir durum var ki bunu kaybetme korkusu ile gizliyor .
Birşeyleri gizlemiş olması daha neler gizledi acaba düşüncesini sokar insanın aklına , çok zor bir süreç olur , karşılıklı anlayış ve hoşgörü ile aşılabilir .70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
+1 yılValla ilk gece son gece fark etmez, sevişmeden önce söylesin, ona göre sevişmemizi ayarlayalım. Şimdi ilk deneyim için fazla hızlı gitmek istemem, ondaki sinyalleri alamayabilirim. Ha bakiredir değildir orası fark etmez.
Ben sevdamı bir zar uğruna satmam!
Ama ona daha uygun yaklaşmak açısından bunu bilmek daha iyi olurdu.
Ailesine falan da göndermek. Benim eşimin ailesi artık benim, Biz bir aile olmuşsak, anca beraber kanca beraber!71 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire olmaması değil bana yalan söylemesi çok dokunurdu sonuçta erkekler kadar bayanlarında nevsi var bu dünyada hakim olamamıştır kimse peygamber değil herkes hata yapabilir ve kimse kimseyi günahıyla yargılayamaz ama keşke yalan söylemeseydi baştan söyleseydi çünkü beraber hayat kuruyoruz temeli yalan olan bir evlilik ne kadar sağlam olur?o yüzden ayrılırdım ama yalan söylediği için
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen insan değilsin galiba hata yapma gibi bir mekanizmanda yok değil mi?o anda insan psikolojisini ne yaşadağını bilemeyiz ve bunun hesabını bana değil Allah'a verir sen kimsin ki Allah'la insan arasına girebiliyorsun?herkes hata yapar herkes sen dahil hem böyle büyük konuşma çocuklu dul kadınla evlenirsin sesini bile çıkaramazsın demedi deme hem benim düşüncem sana ne sen dedin diye ben düşüncemi değiştirecek değilim
Cevap sahibi+1 yılyalan da günah tabii onu da Allah yargılar ama evlilik demek ne demek beraber yola çıkmak demek yoldaşına güvenemezsen nasıl devam edersin o yolu?her konuştuğunda acaba yine yalan mı söyledi demek yiyip bitirmez mi insanı?
- +1 yıl
Herkesin yerine yazayım. 1.si seni kaybetmemek için yalan söylemiş bu sevgisini gösterir ki bu sevgi ömğr boyu götürür.tek yalanla insan güvenilmez olmaz.
2.si Kimse kimsenin günahını araştırmamalı herkesin nefsi var kendini kontrol edemeyen nefsine yenik düşebilir.Bu Allahla kul arasında kınanmamalı yadırganmamalı başına vermesin Allah.3.sü eğer bir kimse temiz bir kız istiyorsa başka adamın birlişmediği onu alması en doğal hakkıdır ve mutlu olamayacaksa zorla tahamül etmesine gerek yoktur.
Evlenmeden önceki ilişkiniz uzun süreli miydi, birbirinizi yeteri kadar tanıdınız mı bunlar da önemli. Eğer uzun bi ilişkiyse yabana atma derim. Seni kaybetmekten korkmuş olması normal bence. Biraz zaman tanı.
14 Yorumla- +1 yıl
Zaman tanıyınca kızın "bekaretine sahip çıkamadığı" gerçeğini değiştirir mi =D
- +1 yıl
Müslüm Baba'nın bi şarkısı vardı bilir misin bilmem. "Son pişmanlık neye yarar ?" =D=D
evlendiğim gece bu olayın ardından kocamın da bakir olmadığını öğrenirsem asıl ben onu elinden tutup gönderirim anasının evine
'bidahakine biraz daha ıkın defolu cocuk gönderme el kızına! ' derim54 Yorumla- +1 yıl
Erkek ailesine yollayabiliyorsa kadın da yollar arkadaşım. Herşey karşılıklı. Helal kız.
+1 yılbir ilişkideki en önemli şey güvendir güvenebileceksen şu dakikadan sonra eyvallah ama ailesine geri gönderme hoş bi tabir değil defolu çıktı deyip mağazaya iade eder gibi.
22 Yorumlason geceye bırakmıs olması güvenimi zedeler ve kabullenemem... ama daha önce anlatmıs olsa kabullenirim... cünkü önemli olan benden öncesi değil benden itibaren olan kısımdır..
30 YorumlaAilesine geri gönderme elbette yanlış olur ama durumun saklanmasından dolayı ben olsam kesinlikle kızardım ama bakire olmadığı için de ondan ayrılacak değilim onu seviyorsam ve onunda beni sevip sayfığını biliyorsam
20 YorumlaEn iyisi kendini koruma ve sabretme evlenmeden ilişkiye girmemek en akıllısı, hatta ilişkiyi bırak alacağım kız hakiki müslüman olmalı zaten kafir alsam giderim Belarusdan alırım fıstık gibi kızlar var :))
30 Yorumlaaçık ve net. sabahı beklemeden tekmeyi vururdum ailesinin yanına götürür bırakırdım rezil olsun herkeze.
20 YorumlaTutarım kolundan yallah babasının yanına.Bekarete çılgınca önem vermem ama önceden söylemesi şart.
31 Yorumla- +1 yıl
Yorumu okudum istemsizce güldüm :-):-P
aşıksam göndermem tabikide hangi dewirde yaşıyoruz eskidendi onlar şimdi gayet normal karşılanıyor :)
30 Yorumlabaştan bana yalan söylemiş kim bilir ileride ne yalanlar söyler
00 Yorumlaevlenmeden önce söylemesi gerek
ve namusu bacak arasında aramamk gerek20 YorumlaAyrılırdım ... sorun bakire olup olmaması değil. dürüst olmaması.
30 Yorumlaönemli olan dürüst olması her zaman ileri dönük düşündüğün insanla dürüst olmak lazım biri bana dürüst olmassa ben hiç adil olmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHasta mısınız? siz anadan doğma ak kaşık mısınız? gönderirim diyen erkekler sizi azap gününde çok büyük azap bekliyor çok...
26 Yorumla- +1 yıl
zorlamı ya töbe töbe, ilk başta almam zaten ama olduki aldık o son devrede soruda dediği gibi son devrede farkettim o zaman yapcak bişi yok mutlu olamam arkadaş mutlu ederimde mutlu olamam.kabus gibi girer hep hayatıma karım hayatım başka bir adamla çok üzülürüm.ben bakirim bu yüzden böyle düşünüyorum temiz arıyorsan temiz kalacaksın.
- +1 yıl
Bu ne büyük kindir =D
Cevap sahibi+1 yılsizin gibi terbiyesizlere yorum yetiştiremem. allah ıslah etsin sizleri, sizin yemediğiniz bk kalmamış, hala namustan bahsediyorsunuz. asıl sizin gibilerle evlenenlere acırım ben.
- +1 yıl
şöyle bişey var ki kızları bozan erkekler geliyor burda bakire olmazsa almam havalarında geziyo zaten bu tip insanlar a bakire diye öyle kaşarlanmışlar denk gelir ki bakiredir belki ama yemediği halt kalmamıştır ...yani demem o ki kendimizi kandırmayalım neysek oyuz hakkımız neyse karşımıza da o çıkar sen temiz kaldıysan şansında varsa iyisi çıkar yok sen her haltı karıştırıp sonra temizini ararsan bokun içine düşersin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleğer nikahtan önce ona sormuşsam , ve oda bana bakire olduğunu söylemişse o zaman sorun olur,hatta boşanırım.yani yalancı olup olmadığı ile ilgili bir durum.asıl mesele güven meselesi
00 Yorumlaole birsey olmazda, olsaydi dünyanin en salak adami olurdum. Evililk filan hikaye sex max 10 gün içerisinde yasanmali kuralimi asla cignemem
00 Yorumlabakir olamayan bir kızı pzvenk biri bile eş kabul etmez bu erkeklerin tabiatında var.aha da buraya yazıyom
Şikayet Et00 Yorumlailk kızarım ondan sonra egerarkadan yada agızdanvermıyorsa ancak ordanvermeleriyle affedecegimi soylerim
00 Yorumla
+1 yılailesine geri gönder. iadeli taahhütlü.
512 Yorumla- +1 yıl
tabiki göndersin çocuklarının anası başka bir erkekle yatmış öööğğğhhh iğrenç bir durum o erkeği yolda görsen çok fena aaa baba bu annemi beceren adam değilmi.evet oğlum o öp amcanın elini belkide sen ondan doğmalıydın.kesinlikle herkes evlendiğiyle ilişki yaşamalı ilk olarak sonra ömür boyu devam etmeli
- +1 yıl
e olmadı söylemedi bakire değil o zaman napcaksın nacak? sen öpersin amcanın elini artık...
- +1 yıl
herkes yanılır ;)
- +1 yıl
Faturayı felan kaybettiyse ne yapıcak ?
- +1 yıl
Ayrıca aklıma geldi: Cayma bedeli diye birşey var arkadaşım. =D
- +1 yıl
başlık parasını da banka hesabınıza 6 ay vadeli olarak iade ediyoruz.
- +1 yıl
Başlık parası mı kaldı =D
- +1 yıl
bu zihniyette birisi başlık parası da veriyodur diye düşündüm.
- +1 yıl
İyi düşünmüşsün. Başlık parasına ğeşin fiyata taksit felan oluyor mu ?
terlikle döverim :)
31 Yorumla- +1 yıl
3 yıl sonra da sana benzemeyen bi çoçuğu terlikle döverdin herhalde =D
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşinizin ilk gece bakire olmadığını öğrendiniz. Ne yapardınız ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım