Arkadaşlar hep aynı kişi hadi en faza
1 sene zevk alırsın ama sonra insan bıkmaz mi?
Evlilik cinsel hayatı bitiriyor mu?
Arkadaşlar hep aynı kişi hadi en faza
1 sene zevk alırsın ama sonra insan bıkmaz mi?
Evlilik cinsel hayatı bitiriyor mu?
Yorumlarina baktım da yok ben yaptım ama bakire Alicam diye yaftalamis durmussun cahil olduğun çok belli hele gele teknolojiden bir haber olduğun daha belli 😁 senin gibiler anca kandırılir sende kız aldım diye havalanirsin. Sırf cinsellik için evlenirsen tâbi ki sıkıcı olur hayır birde sadece kendin sıkılacakgini zannetmen de ayrı komik. Eşinin senden sıkılmayacagini düşünmeden birde. Şu kalbini temiz turta Allah'ta ona göre kalbine göre versin. Sonra kadınlar çok güvensiz diyerek ağlar durursunuz 😁
Beni kandıracak kız daha anasının karnından doğmadı
Karşıma cinsellik yaşamam diyen sevgilileri şutluyorum. onlar gitsin evlensin
Böyle canım insanlar dolmuş cinsellik yaşamayacaksan sevgilide yapma
Yaw ne alakası var bir dediğin bir dediğine tutmuyor
Kafa dengin birisi olsun kişiz bak nasıl da zevkli. Çoğu insan onu bulamadığı için motonlaşma sürecine giriyor. Çünkü evlenmek için evlenen, tam tanımadan hayatını birleştiren ya da güzelliği uğruna yapılan aşklar. Ama kimse kafa dengim mi diye düşünmüyor.
Cicim aylarından sonra değişim oluyor, etkiliyor. Önemli olan hobilerinizin ortak olması, sohbet edebilmek ve fantezi dünyası açık olan insanı bulabilmekte.
Eğer hayat amacın bu ise evet evlilik sana göre değil. Evlenmek zorunda da değilsin. Niye zorunluluk gibi söyledin ki? Sen sevmediğin kadınla da yatabiliyorsun. Bence evlenme. Karına da yazık etme.
Cevap
3Cevap
Kanka evlilik bir süreçtir.. önce bir kişiden hoşlanmakla başlarsın sonra seversin sonra ailenle tanıştırırsın sonrası işler ciddiye biner ve bu zorlu yolcuğun sonunda hayatınızı birleştirip bir yuva kurarsınız. Evlilik cinselliğin kapısını açar evet ama cinsellik için evlenilmez.
Bakış açına tüküreyim senin.
Neymiş hep aynı kişiymiş.. evlenmeden önce cinsel hayatı olan insanları tercih etmem hele ki bu düşüncede olanlar zaten bilakis evlenmesin.
Benim 18 yaşında ilk cinsel hayatım oldu ben evlenirsem bakire olması lazım
Yoksa hayatta evlenmem
Kanka sen yaptıysan karşındakinden bunu bekleyemezsin. Sen de tutsaydın çükünü bekleseydin.
Evlenmezsen evlenme yahu.
Yapan erkekler net kendini belli ediyor zaten
Bu kadar ilkel insanların teknolojiye bu kadar kolay erişebilmesi çok can sıkıcı. Kendi yapıyor ama o yapamaz diyor. Kafaya baksana. Bunun çocuğundan hayır gelir mi?
Yok patlak kızla evlenmem
Zaten ben evlenmeden kaç kere patlattim kaç kızı evlensem onla evlenirdim
@johnpilgrim hem ayranım dökülmesin hem de diyor totom şöyle böyle olmasın. Sorusunu okuyan der ki oha ne kadar gevşek bir insan ama içini açıyorsun tam bir yeşil türbe.. abimiz henüz kendini gerçekleştirememiş birisi bence. Bırakalım yolunu bulur elbet.
Erkekliğine yedireyosun güya. Sen biraz adam olsan kadınlara seks objesi olarak görmezsin. Acınası haldesin. İlkel dürtülerin seni ele geçirmiş.
Kanka sen patlattım diyorsun ya aslında sen de aynı durumdasın işte.. bakir değilsin. Her kadının koynunda gezmiş bir erkeksin ve düşüncelerin kirli.
Benim karım bakire olsun yeter
Biri kirli biri temiz olsun
Aynen öyle. Sen de “patlaksın”. Seni zevk almak için kullandılar. Böyle düşünmez çünkü işine gelmez. Acıyorum senin gibilere.
İki kirli yan yana olmaz ev batar yoksa
@johnpilgrim yaşa bırak biri Verde sana deliksiz yaparsın gelmişsin burada kıza yalakalık yapiyorsun
Türkçeye bak ev batar ne demek? Senin evinde huzur olmaz ki? Sen eve ekmek de getirmesin. Babadan böyle görmüşsün. Tabii babanı gördüğün de meçhul. Kim bilir anneni kaç kere aldattı.
@johnpilgrim az adam olsan eski yattağjm kızı sana şutlardim az gönlünü açılsin
Hoppp orada dur soruyu soran kişi.. benim namusumu diline dolama boynuna dolarım. Nişanlıyım ben
Pis kirli düşüncelerin senim olsun yazmayın şuna daha
Git nişanlina sahip çık ablacım burada ne işin var
Sende sütten çıkma ak kaşık misin
Nişanlı olunca site haram mı bana.. gidip de burada osbuluk yapmıyorum. Mantıksız mısın sen
Senin bu kafayla evliliğin fazla uzun sürmez
Benim diline dolarsan açarım ağzımı. Konu burada ben değilken gidip de elalemin adamına bıdı bıdı yazamazsın benim hakkımda.
Adamda kafa bırakmazsin sen
Ya bir git , tez zamanda akıl fikir versin allah sana.
Kapa çeneni
😂 sinirin böyle bozulur / iyi geceler kanka
Sinirimi bozamaz senin gibi masum kızlar
Anca güler geçerim
3 yıllık kız arkadaşım var yapıyoruz evet bencede ilk zamankiler gibi olmuyo insan sıkılıyo
Aynı şeyi eşin için de düşün. Sorun görmüyorsan sen bilirsin
Bu zihniyet evlenmemeli. Esinize yazik olur.
Aynen ömür boyu biri çekilmez
Bunu bende merak ediyorum
En iyisi evlenmemek
Ben ilk kez 18yasinda lisede ki sevgilimle yaptım onla bile iki üç ay sonra sıkıldım
Değişir. Kişiye göre
sexks derken
Cinsellik işte
Pompa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?