Cinselliğin c sinden bile bahsetmedi. Ben birinin cinsellik olayını anlattıp ağzını aramak için boş ver ya niye bunları konuşuyoruz dedi konuyu kapattı. Sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeni cinsel odaklı görmemiştir. Ciddiyeti test etmek sadece cinsel muhabbet değil de sana ne kadar değer verdiğiyle ilgili bir durum bu da zaman icinde onunla vakit geçirdikçe gözlemlenebilecek durum. Her cinsel konusma yapan erkekte ciddi düşünmüyor diye bir sey yok bana göre sadece hızlı cinsel konuşmalara giren erkek benim için ciddi düşünmüyordur. Cinsellikte bağlayan unsur yadsınamaz o sebeple.
04 Yorumla
Soran+1 yılDavranışları aşırı güzel ve ilgili bana zarar gelmemesine falan dikkat ediyor
- +1 yıl
O zaman seni gerçekten seviyor ve değer veriyor.2 ayda konuşmaması normal bu arada peki sen durumundan mutlu musun?
Soran+1 yılBen zaten aşırı mutluyum ben böyle birini arıyordum çünkü hep karşıms gelenler farklı insanlardı. İşte bazıları diyor ya arzulamıyor seni kadın gibi görmüyor onlardan dolayı sorayım dedim
- +1 yıl
Sen mutluysan kimin ne dediği hiç önemli değil:)) ama zamanı gelince konuşulmalı da o gelecek zamanda senin için en doğru zaman olmalı. Bunu gün ay gibi sınırlamak doğru olmaz. Mutlu ve doğru zamanda tutkuyu yakalayabilen çift olursunuz umarım✨🤍
En İyi Cevaplar
+1 yılBen evlenmeden ilişi yaşamam.
Bu konulara da girmem.
Ama ben bile karşı taraftan bir adım gelirse eğer ciddi düşündüğüm sevdiğim bir kızsa karşılık veririm
Çünkü sonuçta kız istiyor ki konuyu açıyor.
Sonuçta oda ciddi düşünüyorsa bir ömür birlikde olacağı adamın cinsel anlamda nasıl olduğunu bilmek istiyor ola bilir bu çok normal.
Sizin bu arkadaşın neden böyle yaptığını kestirmek çok zor02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde ben mesafeli davranıyorum açmaktan çekiniyor olabilir. Birde ilk buluştuğumuzda aşırı mesafeliydi. Ben konusunu açtım tepkinden çekindim dedi.
- +1 yıl
Konuyu sen açmışsın o kapatmış bu yüzden hiç mantıklı değil
+1 yılsiz kadınlar konuşsa bir dert konuşmasa bir dert oluyor erkekler o yüzden kardeşime helal olsun konuşup adın dokuza çıkacağına konuşmayıp böyle merakta bırakması hoşuma gitti tebrik ediyorum kendisini.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaması benim için bir nimet
- +1 yıl
Nimetten saysan bunu dışa vurmadan içinden bilir sorusunu bile sormazsın
+1 yılSorudan anladığım kadarıyla, ciddi bile olsa seni tatmin edecek seviyede bir cinselliği yok. Çünkü sen burada bunu soru haline getirirken bile cinselliğe düşkün olduğunu hissettiriyorsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
32Cevap
Yani kesin birsey söylemek imkansız bence. Ya rol kesiyor, seni bu şekilde elinde tutmaya çalışıyor olabilir ya da gerçekten cinselliğin özel bir günde, özel bir anda (evlilik sonrası) olması gerektiğine inanıyor olabilir.
Onu tanıdıkça hangisi olduğunu anlarsın, kötü yorumlardan etkilenip bir problem yokken aranızı bozmaya değmez.
Ama eğer sen cinsellik yaşamak istiyorsan da bunu onunla güzel bir şekilde konuşup ortak bir karar alabilirsiniz.
Umarım her şey istediğin gibi olur. 🌸10 Yorumla1. Seni çekici bulmuyor, yalnız kalmamak için seninle birlikte. Sadece kişiliğini beğeniyor. Güzellik ve kişilik arasında bir tercih yapmış.
2. Cinsellikle ilgili büyük problemleri var. Travmalar gibi. Erken boşalma gibi.
3. Her ikisi de.
16 Yorumla- +1 yıl
4. ya da senden bir adım bekliyor
- +1 yıl
@personel-trainer olabilir
- +1 yıl
Bazı erkekler kadınlığın bir mesaj bekler
- +1 yıl
@personel-trainer mesaj veriyormuş işte konuyu kapatiyormuş
- +1 yıl
Mesaj alıp da bir tepki vermiyorsa senin dediklerin olma ihtimali daha yüksek
- +1 yıl
Kızlar bir mesaj alıp da icraata girişmemek sakıncalı😁
Benim dediğim gibi olsa da bu sefer kız buraya rahat vermiyor diye yazıyor derdi herhalde 😂😂
+1 yılŞimdi herkes güzel güzel demişte, cinsellikten gerçekten uzak biriyse, evlendiğinde cinsellik senin için önemli olacaksa, gerçekten ciddi problem yaşarsın, burada bile yüzlerce kez görmüşsündür, eşim isteksiz diyen evli insanları, tabi abaza gibi konuşmasın ama dediğim gibi durum varsa da büyük sıkıntı
10 YorumlaMuhtemelen öyle gibi duruyor. Herkes böyle erkek arıyor da bulamıyor. Bulup da bunamak adlı çalışma bul olsa gerekt.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimler kimlere denk geliyor vay be. Asla cinsellik konuşmayacak biriyim bana denk gelenler ise hep cinsellik isteyip konuşanlar...
61 Yorumla
Soran+1 yılKimler kimlere denk geliyor derken? Cinsellik konuşayım diye can attığımı dile getirmedim. Sadece yem attım acaba açacak mı niyeti kötü mü diye. Niye lafı başka yerlerinizden anlayıp kimler kimlere denk geliyor diyebiliyorsunuz anlamadım.
Bı bize denk gelmez böylesi 😒 bize denk gelenler de abaza oluyor 🤦🏼♀️
32 Yorumla
Soran+1 yılBak erkekler de diyor ki zamanını bekliyor 😂😂
- +1 yıl
Onun zamanı evlenince işte en güzeli 🙂
+1 yılAllah rahmet eylesin
20 Yorumla
+1 yılOdun gibi de durmasın.. ellerini öpüyor mu.. sana sarılıyor mu.. erotizm olmasa da beden dilinin kararında olduğu bir romantizm de gerekli.
01 Yorumla
Soran+1 yılEllerimi çok öpüyor konuşurken bile ellerli öpsem şimdi diyor
Evlenmeyi dusunuyor seninle. Erkek cinsellik yasarsa eger evlenmeden once o kizla evlenmez , cok dusuk bir ihtimal evlenir. Senin ciddi dusunuyor yani.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Muhtemelen bakirdir ama bunun ciddi düşünmesiyle alakası yok. Eğer adam istemiyorsa zorlama.
12 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorsa işime gelir. Hep şrefsizlerle uğraşmaktan sıkıldım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen anlamiyorum siz kadınları, konuşsa dert, konuşmada yine dert, ne istiyorsunuz siz?
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmasın istiyorum ama konuşmadığı zaman ciddi midir işte
- +1 yıl
Cilsellik konuşmakla konusmamak konusunu nasıl ciddi olup olmadigina bagliyorsunuz bunuda hiç anlamıyorum,
Soran+1 yılBazıları demiş ki karşısındakini kadın olarak görüp arzulamıyor demiş
- +1 yıl
Cinsellik bir ihtiyactir. Yemek su veya nefes almak gibi. Ama çoğu insan konuyu hep carptiriyor
Kişinin sorunları olabilir veya libidosu düsük bir kişi, veya ihtiyaclarını gördüğü farklı alan var sana karsı yansımıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Kötü izlenim bırakmak istememiş olabilir ya da utangactir ya da gay..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Bir kaç ah bekle belki daha da ciddi düşünür. Alakası yok bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmuhtemelen artık bu konuyu konuşmadan ilişki yapmak istiyor. bazı erkekler bu konuda duruluyor helal 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 10 ay oldu konuşmuyoruz ama bir araya gelince seks yapioz.. bu ciddi mi sence hic konuşma resim falan istmedim bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ve böyle bi erkeği kaçırma bence harbi erkeğe benziyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılciddi düşünmek cinsellik ile alakası yok bence, insan sevgilisini arzulamaz mı ya
00 Yorumla Sizde istiyormusunuz istemiyomusunuz karar verin artık 🤣
41 Yorumla- +1 yıl
klasik kızlar işte istemem yan cebime koy :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilim aylarca hatta yıllarca konusmadı diyebilirim 😂 adam gibi adam böyleleri harika elmas gibiler
43 Yorumla
Soran+1 yılBazı erkekler de kadın olarak görmüyor arzulamıyor diyor 😂 bu nasıl oluyo ya
Cevap sahibi+1 yılAsıl gercekten asık olan erkek bu konuları konusmaz onların amac baskadır bu erkekler kız olsun yeter kafasında olanlar ama asık olan erkek o konuları konusmaz zaman gectikce konusur bir süresi olması gerek elbette arzular
Cevap sahibi+1 yılSana bir fikir vereyim burada sakın ask konularını konusma yorumlara bak awk yok fbsi vardır yok sotledie boyledir midem kalktı bunlar sapık oldugu ocın karsısındaki erkegide oyle sanıyor abazan amca hepsi
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki cinsellik niye konussinki cocuk sende hanim hanimciksan tamam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanmam zamanını bekliyordur timsah gibi, tutup yiyecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgi aşk evlilik üzerine bir yapı kurmaya çalışıyor. sen çocuğu baştan çıkracaksın dur sabret deli kız
00 Yorumla
+1 yılDoğru insanı bulmuşsun işte
02 Yorumla
Soran+1 yılBazı erkekler de arzulamadığı için diyor
- +1 yıl
Onlar kendi akıllarının ne olduğunu söylemiş
Sorsana onu diyenlere , beni ve karşımdaki bu erkeği ne kadar tanıyorsunuz diye?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence şüphelenmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
2 ayda hiç açmıyor konuyu üstüne kapatıyor bir de hayırdır libido orucuna mi girmiş
+1 yılBunu başına taç eyle yoluna yoldaş eyle
10 Yorumla
+1 yılDuyguları alınmış ya da rol yapıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Ya gerçekten bu konuları konuşup ilişkinizi mahvetmek ve seni kaybetmek istemiyor hani sadece cinsellik düşünmüyordur, ya seni arzulamıyor ya daha erken tepkinden korkuyordur ya da bu konular ilgisini çekmiyor hani libidosu yok.
- +1 yıl
Çok teşekkürler 🥳
Gizli Üye(18-24)+1 yılBamya olabilir veya cinsel hastalik falan
41 Yorumla- +1 yıl
Kuvvetle muhtemel
1 yılÇok iyi doğru insanı bulmuşsun
00 Yorumla
+1 yılBunu ona sorsana kanka
00 Yorumla
+1 yılumursamıyrodur, niye ciddi düşünüyor sanıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılİleriye yatırım yapıyor.
00 Yorumlaşansına deneyip göreceksin.
00 Yorumla
+1 yılEşimle nisanlıyken 3 ay bu konudan çok uzaktık
00 Yorumla
+1 yılnormal olan seyler garipsenmeye baslanmis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence FB si vardır ya da tık yoktur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ama o olmadan da olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilerek yapıyor amacı cinsellik olarak göstermesin diye yakında açar.
00 Yorumla
+1 yılValla şüpheli sorunlu olmasın ya
00 YorumlaGay bence. Ya da seni arzulamıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersine kız kardeşi gibi görüyor olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında davranışları falan aşiri ilgili. Güzel sözler söyler vs vs. Evlilikten falan da bahsediyor yani. Daha önceki ilişkilerim hep cinsellik üzerine olduğu için bu garip geldi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılherkes cinsellik düşünmeyen erkeği ciddi sanıyor ama cinsellik düşünmeyen erkek kadın yerine görmüyordur yani
Soran+1 yılKadın yerinde görmese neden normal arkadaşı gibi davranmasın? Hangi erkek normal arkadaş olarak gördüğü kız için her şeyi yapıyor
Cevap sahibi+1 yılVallahi biz arkadaşlarla öyleyiz senin oradaki durumu bilemem birbirimiz için kız erkek her şeyi yapıyoruz yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarıya kıza doymustur belki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni * istemiyor artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olduğuna eminmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKılıbık ya da gay. İkisi de olabilir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@defnell Defol git cevabımdan abaza!
+1 yılBeni arzulamayan adamı napiyim ya
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence ayril boş ver sen onu. Haketmiyorsun
33 Yorumla
Soran+1 yılOff hak etmiyorsun ne abla? Ben konuşmak istiyorum diye can mı atııyorum demişim. Yem attım acaba sapık biri mi vs diye. Karşımq gelenler 2. günden böyke konulara başladığı için acaba gizli sapık mı diye kontrol ettim
Cevap sahibi+1 yılYani yemi yutsa suclayacaktin ama oyle olmayinca yemi yutmadigi icin sucluyorsun. Ah o erkegin numarasi bende bi olsaydi senden 24 saat icinde sogutmasini bilirdim
Soran+1 yılYemi yutmadığı için nerde suçladım anasını satayım sen iyi misin kanka? Soruyu düzgünce okusuna cinsellik konuşmuyorsa ciddi düşünüyor mudur diyorum.
+1 yılSeninle konusmuyorsa başkası ile yapiyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkalkmıyordur
10 Yorumla
+1 yılHayır kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimal seninkinin penisi 7 cm ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİktidarsız olabilir
00 Yorumla gay olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıl
Alakası yok00 Yorumla
+1 yılEvet.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilemeyiz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesin knk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet oldukça ciddi
00 YorumlaBelkide başkası var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026