AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Çocuk hayaline aklına yatırmış seni zikmeyi seni tahrik edip kıvama getirip denemek istemiş hayalinde ki gerçeği bana yaşatırmı acaba diye ama çok acele etmiş SLK acele etmek kızı kaçırır itici kılar kesin sende soğudun ona
Ben seni ürküttüm dedi ben saydırınca
Saydırdın bitirdin yani öyle mi ürküttüm derken istemediğin bir şey den bahsettiğini rahatsız olacağını düşünmediğin sinradns farkına varmış
Evet bitirdim, bana beynimle mesaj at hormonlarınla değil dedim, baya özür diledi, mesajda ses kaydı atmış, sesi üzgün geliyordu , seni kaybetmek istemiyorum diye yalvarıyordu resmen
Erken davranmasa sanırım sorun olmaz da ama bu şekil yapması sadece obje olarak göstereceği belirgesi olmuş üzgün olduğuna bakma bilemezsin ki yalan olma ihtimali de var üzgün olmasını n
Biliyorum , o yüzden mesafe koydum, aylarca görüşmedik, sonra dayanamadık tekrar barıştık
😃sende ne düşündüğünü bilmiyorsun heralde sen seks yapmak istiyormusun istemiyormusun evet ya da hayır
Evlilik dışı ilişkiye karşıyım ben, o da biliyor. Dindarım kapalıyım. Bilmesine rağmen şansını deniyor bence
Sevgilin olması elini tutman haram mı peki
Tabi ki haram ama küçük günah onlar. Olmasa daha güzel ama oluyor bazen. Diğer türlüsünü içim almıyor. Dinde ya hep ya hiç yasası yoktur. Keşke her şeyi dört dörtlük yapabilsek. Ama ufak bir yanlış yaptık diye tüm yanlışa batmak gerekmiyor.
Sen sevgili yapma çünkü her erkek cinsellik ister 😃
Daha önce sevgilim oldu , cinsellik için ısrar da etmedi. Her insana uygun birileri var merak etmeyin. Ama sorun şu ki her zaman mantığımıza uygun olan kişiye kalbimiz uymayabilir
Cinsellikle sevgiyi ayirmayin bunu sevende sevmeyende flört ve sevgililerine diyebilir
Bunu söylemek sevmediği anlamına gelmez diyorsunuz. Ama bende bu konuşmaları flörtte doğru bulmuyorum. Sevgili bile değiliz sonuçta. Rahatsız oluyorum
Söyleyip söylememesi yanlış olabiliir ama sevip sevmemeyle alakası yok
Anladım teşekkür ederim
🙏👍
Kadının poposunun güzel olduğunu kesin olarak gösterir
Bundan şüphem yok, konu güzel çirkin olması değil. Direk popom ile ilgili fiziksel iltifat etmesi beni rahatsız etti
Bundan iyi kötü anlam çıkarmak yanlış. Bu şekilde niyet okunmaz. Güzele güzel demiş adam
Ama benim bu tarz şeylerden rahatsız olduğumu biliyor, hep sınırı mesafeye dikkat et diyorum
Yav ne alaka adam beğenmiş söylemiş ne olsun istiyorsunuz
Sevgili olsak rahatsız olmam, bizim tam ne olduğumuz belli değildi. Eski iş arkadaşım. Rahat biri. Seviyorum seni diyip duruyordu, arkadaşça hisleri diye düşündüm , arkadaşlar sever birbirini normal dedim , sana itiraf etmem gereken şeyler var dedi, duymak istemiyorum duygusal boşluktasın sanırım dedim. O gün bu olay oldu işte.
Yemek yapıyordum, işim var oyalama diye takıldım, bende sana salça oldum demi dedi, yemek yapıyorum ya salçaya ihtiyacım vardı zaten dedim. Tutup bunun üstüne yemeğin salçalısı kadının kalçalısı sende de baya var maşallah gibi bir şey söyledi. Rahatsız oldum.
Bu tacizle şaka arası bişey olmuş çok samimi değilseniz boş konuşuk olmuş
Samimiydik ama ben yine de kendimi tacize uğramış gibi hissettim
Yani belkide o seviyeyi siz ona vermişsiniz
Demi ah bu kadınlar kuyruk sallamasa zaten erkekler melek
Öyle demek istemedim samimiyetini kötüye kullanmış olay bu kuyruğa muyrufa niye gittin ki
Samimi olabiliriz ama ben hep sınırı geçme, mesafeye dikkat et diyen insanım , laf olsun diye mi söyledim ben o kadar şınır da sınır lafını. O ayarlayamadı dozu kendi de dedi. Ben ayarlayamıyorum dedi biz olduk sanıyorum saçmalıyorum dedi
Yapısı bu yine olsun yine yapicak ya kabul edeceksiniz ya da üstünü kalemle çizeceksin
Çizdim ama kalbimden atamıyorum , aklıma gelmediği tek gün yok tek
Madem bu kadar gönlüne hüküm etmis erkek nasıl o kadar küçük lafına almıyorsun ben onu snlamdim normalde flört aşamasında herkes herkese diyor o kelimeyi
Bende mi sorun sizce? Tutarsız ne istediğini bilmeyen biri gibi mi davranıyorum?
Sorun tamamen sizde evet yaptıklarıniz tutarsız
Adamı da manyak ettim desenize.
Hayır teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Flört ettiğin adamdan Kalçaya iltifat edilince rahatsız olan tek kadın olabilirsin
Neden? Sevgili değiliz sonuçta. Eski iş arkadaşım. Seviyorum diyip duruyordu. Ama rahat biri arkadaşça hislerini paylaşıyor diye düşündüm önce. Arkadaşlar sever birbirini normal dedim. Sana itiraf etmem gereken şeyler var dedi, yok duymak istemiyorum duygusal boşluktasın sanırım sen dedim, o gün içinde dedi işte. Arkadaş ve flört karışımı bir şey
Yemek yapıyordum, işim var oyalama diye takıldım, bende sana salça oldum demi dedi, yemek yapıyorum ya salçaya ihtiyacım vardı zaten dedim. Tutup bunun üstüne yemeğin salçalısı kadının kalçalısı sende de baya var maşallah gibi bir şey söyledi. Rahatsız oldum.
Bence rahatsız olunacak bir şey değil güzel kalçan var işte iltifat etmiş adam millet para veriyor kalçayı düzgün yapmak için
Ben popomdan mı rahatsızım dedim? Adamın bana fiziksel iltifatta bulunmasından rahatsızım dedim
Bundam rahatsız olmanı söylüyorum zaten adam iltifat etmiş mutlu olman lazım. Güzel olduğunu tasdiklemiş işte
Konuşacak başka konu kalmamış gibi popomdan bahsetmedi rahatsız edici, bu benim hayatım , benim kararlarım dostum
İltifat etse dert etmese de dert Türk kadınları zaten anlamadım anlamayı da bıraktım. Kalça ya alt tarafı adam ırzına geçmedi zorla Avrupai olun biraz
Niye olmak zorunda mıyım? Olmadığım rahat etmediğim bir tavırda neden olmak zorundayım?
Haklısın kardeşim çok haklısın senin suçun değil
Bunun sevgi ile alakası sevdiği ya da sevmediği birinin poposuna iltifat edebilir
Hayır kalsın istemrm
evet doğru. muhtemelen zükmek istiyor
Rahatsız oldum ve postayı koydum, haklıyım o zaman
iyi yapmışsın. popona kadar iltifat edilecek yermi kalmamış.
Önceden çok güzelsin tatlısın sempatiksin komiksin falan diyip duruyordu ama direk popo diyince benim canım sıkıldı, sen beni ne sandın diye Baya saydırdım
niyeti bozukmuş demekki
iyi bari açıkça söylemiş te anlamışsın
Çok özür diledi, baya yalvardı seni kaybetmek istemiyorum diye
tabi kaybetmek istemez. bir yol katetmiş sonuçta , hevesi kursağında kalmış
Nasıl yol katetmiş?
bir diyaloğunuz sohbetiniz varmış. güzelsin tatlısın gibi söylemleri birine diyebilmek o yakınlığı kurabilmek te bir yol katetmek. herkese denmez. sonra yol ayrımında iki yol var biri cinsellik biri sevgili olmak.
o hep istediği şeyi cinselliği tercih etmiş
Sevdiğini söyleyip duruyordu ama arkadaşça mı aşk anlamında mı ayırt edemedim ben. Arkadaşlar sever birbirini normal dedim, ne arkadaşlığı demedi. Ama başka bir gün İtiraf etmem gereken şeyler var sana dedi. Bilmiyorum , gerçekten sevse rahatsız olduğum şeyleri söylemezdi gibi geliyor. Çünkü ben her zaman mesafene sınırına dikkat et derim. Samimi bir insanım ama cıvıklık askıntılık sevmem.
bu tipler çok sakıncalı. en baştan sinsice planlar kurup gerçek yüzü ortaya çıkınca da ağlar sızlar yalvarır o.
Zaten bitti iletişim sorun yok o yüzden
iyi o zaman. popon güzel dediğinde teşekkür etseydin gülücük atsaydın devamında neler derdi neler :)
İstemez kalsın , öyle adamı her yerden bulurum.
bence de :)
Güzel popoların hastasıyız
Bizim iş karışık biraz, ben rahatsız oldum
Peki önceliğimiz insanın kalbi sonra fiziksel özellikleri Bir insan neden ekmek p**** güzeller ya
Sana yapılan bir saygısızlık
Evet yerim derim genelde
neler diyorki
Yoo neden öyle olsunki. Popo candır yerim onu ben
Dikkat et
Kötü niyetli demi
Yani tam olarak denemez aslında da diğer davranışlarıyla birlikte ölçmek lazım konu oraya gelmeden pat diye dediyse zaten sıkıntı baya
Yani sevdiğini söyledi aslında ama ben hep arkadaşça söylüyor diye düşündüm ilk. Sonra sana itiraf etmem gereken şeyler var dedi. O günün içinde bunu yaptı işte
He aynı evde mi oldu olay telefonda falan mı evet biraz şey olmuş gerçekten hoş olmamış
Telefonda mesajda
Baya saçmalık
Bunu söylemesi mi
Aynen öyle
Göstermez
Ama sanki fiziksel bir şey arıyor gibi hissettirdi bana
Cinsel anlamda birlikte olmak ister sadece
Bana da öyle geldi, tepki göstermekte haklıyım o zaman
Evet
Hayır Değil.
Nasıl seviyor olabilir mi yani
Cıvıklık etmiş olabilir. Bu şekilde şaka yapan insanların ciddiyet niyeti sorgulanmaz. Başka konularda da bu şekilde cıvık davranıyor ise. Buna bakabilirsiniz. Bir şaka ve ya cıvık konuşma ile sevgisi sorgulanmamalı.
Ya biz bunla küstük bu olaydan sonra, aylarca bitti iletişim, sonra dayanamadık biz tekrar barıştık. Bana söz verdi, cıvık hiç bir şey yapmıcam, söz seni rahatsız etmicem, üzmücem diye. Tutup öpücük atmış aynı gün. Konuyu bir şekilde cinselliğe bağlamaya çalışıyor gibi geliyor
Okuyunca bana da öyle geldi ne yalan söyliyim. Günahını da almak istemem kimsenin. Dikkatli ol.
O yüzden bende buluşmak için çok ısrar ettiği bir gün , mesafeye dikkat etmiyorsun, sınır ihlal ediyorsun, ben kendimi kötü biri gibi hissedince her şey kıymetsizleşiyor dedim. Umarım karşına seni iyiliğe teşvik edecek olduğun halinle kabul edecek insanlar çıksın filan diye tatlı bir veda mesajı yazdım. Görüldü attı bana. Ama durumlara bakmaya devam ediyor
hahaha Afferim. Yolun açık olsun...
Görüldü atması saçma değil mi sizce? Yani ya insan gibi bir cevap yazsaydı, ya numaramı silseydi.
Yok saçma değil. Aklınca bu şekilde delirtecek seni :) Öğrenin artık bunları lütfen. Takılmayın
Cevap yazmamasına takılıp peşine düşeceğimi düşündüğü için mi yapıyor yani
Alkışlar sana gelsin. Evet 👏 👏
ne kadar süre flört oldu
Yani sevdiğini söyledi aslında ama ben hep arkadaşça söylüyor diye düşündüm ilk. Sonra sana itiraf etmem gereken şeyler var dedi. O günün içinde bunu yaptı işte
sevgili değilsen amaç tepkinin ölçüp olursa cinsellik yaşamak gibi duruyor
Sevgili değiliz işte, flört gibi yaklaşıyordu bazen ama eski iş arkadaşım, ortak tanıdık çok var. Olay fackbadiye bağlarsa hadi, duygudan sevgliliktrn bahsetmeden konu kalmamış gibi popodan bahsetmesi sinirimi bozdu
fb olmasını sen ister misin peki
Hayır tabi
o zman bi süre daha bak olmadı tavır yaparsın
Bitti zaten
En güzelini yapmışsın
Emin değilim sürekli aklıma geliyor
Sen ilgi duyuyorsun sanki ama yanlış bi giriş yapmış 🤷♂️
Evet seviyordum itiraf etmesem de
Belki de böylesi daha hayırlı, den açılsan seviyormuş gibi yapabilir ve sonrasında yaşananlar daha acı olabilirdi
Kendisi seviyorum diyip duruyordu , ama sevse saygı duyardı bence de
Bence de
-1 puanı kır ve dikkatli ol
Görüşmüyoruz artık aslında ama aklıma geliyor sürekli
Çok boşlukta kalmışsın ondan dolayı özlem değil o duyduğun duygu
aklı sevigde değil sekste mikecek ilk fırsatta
Posta koyup tepki göstermem doğruydu o zaman
aynı evde aynı yerde siz birliktelik yaşıyormusunz sanki bişeyler olmuş zaten
Mesajlaşırken söyledi. Ne yaşaması? Bir kere elimi tuttu sadece o da boş bir anıma denk geldi , çektim zaten elimi
aynı ortamda yalnız kalan erkek kadın seks aklına gelir mutlaka
Yanlız kalmadık diyorum besini anlamıyorsunuz? Sokakta tuttu elimi.
Aynen