Aslında olağandır ancak bizimki gibi seksin kadına günah erkeğe mübah olduğu ülkelerde seks isteyen kadın baş tacı ediliyor. Bundan daha doğal ne olabilir bizim de hormonlarımız var :) Bir de bunu ödül olarak kullanan ablalar var. Onlara göre lütuf ancak erkekler o kadar salak değiller :) Yemiyorlar.
Ülkemizde en büyük eksikliğin kadının mental özgürlüğünü yaşayamadığı gibi cinsel kimliğini de açıkça dile getiremediğini görüyoruz. Bu bir eksiklik değil aksine toplumsal bir cinsiyet kültürü. Çünkü çoğu kadın seksi yaşanmak zorunda olunan bir eylem gibi görmüyorum, gereksinimi çoğunlukla duygusal bağın varlığı oluyor.
Bir de örf, âdet, gelenekler... Kadının nikah dışı cinselliği hem günah hem de cemiyet hayatına aykırı görmesi de yukarıdaki paragrafın üstüne eklenen bir madde oluyor.
Başka...
Mücbir sebepler. Annelik duygusunu yaşama isteği, legal sekse bağlanıyor. Toplum nezdinde yaftalama/etiketleme yapılmaması da kişisel korku endeksine bağlı.
Son olarak... Türk kadının kadınlık özellikleri, dişilik üzerine değil annelik özelliklerine göre kodlanmış.
Tüm bunlara bir de erkeklerin Yellowstone Doğa Parkının vajinal düşünme algoritmasına sahip damacanacı buffalolarının kadını obje görmelerini de eklersek, günümüz Türkiye'sinin cinsel yaşam röntgeni çekilmiş oluyor.
Böyle bir teklif benim için hediye olamaz çünkü akışkanlık olur hep isterim ki kadınlar istediği zaman olur istemediği zaman da sorunlar çıkacaktır. Birde bu işin dini boyutu var Nikahsız cinsel ilişki yaşamaya Zina etmek denir ki büyük günahtır bundan dolayı kabul etmem ve o kişiyle mecbur isem arama mesafe koyarım değil ise hiç görüşmem konuşmam.
Bence değil. Yani olmamalı. cinselliğe erkeğin de, kadının da eşit oranda ihtiyacı vardır. sevişmek herkese iyi gelir. bir kadın cinselliğini lütuf olarak kullanıyorsa bu bana göre acizliktir. sadece erkek haz almıyor bu durumdan sen de alıyorsun çünkü.
Teklif etmem, davet ederim. Eğer iki tarafta kendi isteğiyle sevişiyorsa ve zevk alıyorsa kullanılma veya lütuf gibi bir şey söz konusu olamaz. O zaman bende erkeği kullanıyorum.
Katılıyorum aynen öyle bir kadının arzu ve istek ile erkeği sevişmeye çağırması erkek için inanılmaz bir lütuf..Çünkü Allah erkeği yaratmış aklına hep cinselliği koymuş ve kadını yaratmış erkek peşinde dolaşan kölen olsun demiş.. O nedenle zaten sarıklı dergah şeytanları kadını eve kapatmaya ve cahil bırakmaya çalışıyor kolay elde olsun diye.
Konuya pek hakim olamadım ama bir konuya değinmek istiyorum. Kadınlar, erkeklere göre cinsel istek konusunda oldukça gerideler. Kendilerini ifade edemiyorlar. Cinsel arzuları, orgazm duygusu ruhunun derinliklerinde saklı. Evli erkekler evlenmeden önce eşleri ile cinsel birliktelik yaşayamadığı için evlendiğinde eşi ile olan birlikteliklerinde eşinin cinsel konuda zevk almadığını, isteksiz oldugunu veya korku tedirgin içerisinde oldugunu görüyor bir çoğunda vajinusmus veya aseksuellik oluyor. Bu tip kadinlar daha çok eşlerinden duygusal söz duymak ile evliliklerini yürütürler ama bilmezler ki evlilikte iyi bir cinsellik, karşılıklı istekler bir ömür boyu sağlıklı evliligin temelini oluşturur.
Evet doğru bir söz. Çok sevsem bile bunun olması için zaman gerekli. Karşımdaki sabırlıysa ne hoş tabi snele mi uğralıcam diyip başka kadınların kollarına atılabilir hiç luzumu yok gidenin arkasından ağlamam hatta bu tür şeyler karşıdakini tanımak için fırsat bile.
Kadınlar genel olarak sevişmeyi duyguyla bağlantılı olarak yaşarlar. Yani onlar için aşkın bir parçasıdır seks. Dolayısıyla seven bir kadının arzusu bir lüfut değil olağan durumdur.
Günümüzde insanlar hiç tanımadığı insanlarla da cinsel birliktelik yaşıyorlar. Tatmin edici olabilir, çekici gelebilir, gizemli gelebilir bunlara lafım yok, kimsenin hayatına doğru yanlış deme gibi bir haddim de yok. Sadece ortada bir lütuf varsa o da aşık olduğun insanla sevişme eylemidir.
Kizlar boşuna ego kasıyor. Ulan varil gibi göbeğinde kıl yanaginda sakal olan kız bile küçük dağları ben yarattım sanıyor. Çoğu toplumsal eşitlikten habersiz , cinsel kimliğinin farkında bile değil
Sonları hanzo bir eş , çeyrek ve mutsuz cinsel hayat
Erkekler kadınların nasıl yandığını görebilse işte o zaman "sevişme teklifimiz lütuf, sevme kriterlerimiz aynı şekilde kalırdı" kadın kısmı ateşini bastırıp cinsellik önemli değilmiş gibi yaptığı için bizden çok daha fazla zevk almasına rağmen cinselliği lütuf gibi sunuyor erkeğe. Yemezler en güzel kızın saatlik ücreti şehre göre değişmekle birlikte ortalama 250~300 TL'yi geçmez.
Lütuf olması bence erkege haksızlık sonuc olarak onlarında hormonları var gayet dogal ayrıca yıl 2021 olmus hala toplum baskısından kurtulamayan zihniyet yüzünden sırf seksi resmileştirmek için evlenen insan sayısı arttı biraz çağdaşlık olsa herkes ne güzel yaşardı oysa ki...
Olağan olması gerekirken lütuf... Öyle bir yetiştiriliyoruz ki; seks erkekler için tatmin olmak, kadınlar için bir erkeği elinde tutmaktan ibaret... Oysa ilişkide seks değil sevişmek kutsaldır 🙏
Ben cinselligi mutluluk hazı ihtiyaç olarak düşünüyorum iki deger veren insanın bir birinin hayatında kalıcı yertutuyorsa en mutlu anlarını beraber geciriliyorsa tabi ki cinsellikte en mutlu hazıda beraber paylaşılmalı
Kadın degil turk kadini diye bunu ele almak lazim. Çünkü turk kadini hem mental, hem ahlali, hem de sexuel açıdan kuzey ve bati ülkelerinden cok geridedir.
Derin anlamlar içeren bir cümle. Tabii anlayana. Eğer bir kadın bunu yapıyorsa zaten sana teslimiyetini sunmuştur. Erkeğin o saatten sonra o kadından başkası yasaktır.
Halt etmişsinizdir lütuf olarak görmekle, etrafınız amcı züppelerle dolu olduğu için kalite kavramını unutmuşsunuz. Denk gelmeyiverin kaliteli adam içinizi ikiye bölüverir.
Normal bişey kadınında canı arzuları var helali sonuçta
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok abartılıyor bu konu Kadınlar aldatılmaktan korktukları için ya da sonradan pişman olacakları için pek hakim değiller bu konuya türk kadınları öyle birçoğu
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Egoistlik. Hazıda, istemem ama yan cebime koy. Sanki kendisi insan değil. Kadınlardan bazıları abazanlar yüzünden iyice değerlendiklerini felan sanıyor.
sevişmenin lütfu olmaz, sevişmez tek başına da olmaz, birbirine hem ihtiyacı var , hemde birbirini tatmin etme arzusu var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kısa ilişkilerimde en az 10 tane kadından duymuşumdur seninle sevgili olmak için değil sevişmek için istiyorum diye. sarışın böyle cool bi tipim var ondan sanırsam. benim için bu bir lütuf sanırım kanks
Bakış açısına göre lütuf ya da ödül ya da normal. Bu bence çokta önemli değil. Kaıdn da talep edebilir. Böyle bir kural yok. Bunu anormal görmemek lazım..