+1 yılBirincisi, insanlar genellikle cinsel ilişkilerde duygusal ve zihinsel olarak bir bağ kurmayı tercih ederler. Bu bağın, partnerin "ilk" olmasından dolayı daha derin ve özel olabileceği düşünülür. Bu durum, birlikte yaşanan deneyimin özel olmasını ve paylaşılan duyguların diğer ilişkilere göre daha anlamlı olmasını sağlayabilir.
İkinci olarak, bazı insanlar partnerlerinin "ilk" olmasını istemelerinin altında psikolojik olarak farklı sebepler bulunabilir. Bu istek, özgünlük ve benzersizlik arayışı ile ilgili olabilir. İnsanlar, kendilerinin özel ve eşsiz biri olmasını isteyebilir ve bu düşünceyle ilişkilerindeki deneyimlerini benzersiz kılmayı arzulayabilirler.
Üçüncü olarak, toplumsal ve kültürel faktörlerin de bu istekte rol oynadığını unutmamak gerekir. Bazı toplumlarda, partnerin "ilk" olmasının önemi kültürel normlar veya değerlerden kaynaklanabilir. Bu tür toplumlarda, bekaretin korunması veya "ilk" deneyimin özel bir anlam taşıması toplumsal olarak önemli olabilir.
Son olarak, biyolojik nedenler de partnerlerin "ilk" olmasının istenmesinde etkili olabilir. Bazı insanlar, partnerlerinin cinsel ilişkide tecrübesiz olmasını tercih edebilir çünkü bu durum, cinsel yolla bulaşan hastalık riskini azaltabilir veya ilişkinin daha güvenli olmasını sağlayabilir.
Ancak, bu isteğin herkes için geçerli olmadığını ve herkesin bu konuda farklı düşüncelere sahip olduğunu unutmamak önemlidir. Her bireyin farklı deneyimler, beklentiler ve değerlerle şekillenen bir dünya görüşü vardır, bu yüzden partnerin "ilk" olmasını istemek veya istememek tamamen kişisel bir tercihtir. Bu konuda önemli olan, partnerler arasında sağlıklı iletişim ve karşılıklı saygıdır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire kadınla birlikte olmayı, tehlikeli bulurum. Zira iç kanama geçirme ihtimalleri oluyor, ilk pişmanlığı da olmak istemem, etik de bulmam ve böylece evlilik öncesi hiç bir kadının ilki olmak istemem. Kadın isterse de red ederim. Tercihim, ailecek dinci olmayan ve evlilik de düşünmeyen bakire olmayan kızlarla seks yapmaktır.
Lakin Tecrübeme güveniyorsan ve tüm şartlarımı taşıyan bakire kadın denk gelirse, evlenirim ve sadece evlilikte bakire kadınla birlikte olurum. Ama yine de bir Atatürkçü olarak, geri kafalı yobaz değilim. Bu yüzden tecrübeme güveniyorsam, sadece sevdiği adamla birlikte olmuş ve diğer tüm şartlarımı taşımış bakire olmayan kadınla da evlenirim. Zira bakire olmayan kadının, bana sadık kalması için; öncekilerinden iyi olmalıyım ki beni aldatmasın. şu an, pek tecrübem yok. 35 yaşımdan önce evlilik düşünmem ve bu yaşıma da kadar da yeterli tecrübem olur zaten.
Ama maalesef bir sürü erkek, kadının bekaretini alıp ilk pişmanlığı oluyor.. Kadınlar da istiyor aslında. Zira öyle çekici erkekler denk geliyor ki ; kendilerini kaybediyorlar.
Ama ben yine de tasvip etmiyorum. Evlenmeden önce, elbet seks yapılabilir. Ama başına bela olmayacak ve üzmeyeceğin bir kadınla, yapılmalıdır. Çünkü karşınızdaki de bir insan ve çok duygusal bir varlık arkadaşlar. Biz erkekler gibi, duygusuz değiller. Çoğu, evleneceğinize inanarak bakireliğini veriyor ve bu yüzden pişman oluyor. Durum, bundan ibaret29 Yorumla
Soran+1 yılBakire kadının iç kanama geçirme ihtimali mi oluyor? 🙄 ilk defa duydum.
Cevap sahibi+1 yılBen , üç kere duydum. Şöyle ki Kalın penisli ve tecrübesiz erkekler, vajinaya ciddi baskı yapıyor ve yırtılma oluyor. Akabinde kadın, ameliyata kaldırılıyor. Bu yüzden bakire olmayan kadınlarla seks yapmak için, ciddi tecrübe lazım. Bakire olmayan kadını elde tutmak için ise, bu kadar tecrübe gerekmiyor. Bakire kadınlarda, dikkat çok önemli. Mayınlı tarla gibidir, bakire kadın vajinası. Arkadaşım, seksde çöl tecrübeli idi. Buna rağmen kadın, iç kanama geçirdi ve terk etti. Yoksa, evlilik düşünüyordu arkadaş ve depresyona girdi
Soran+1 yılAnlıyorum.
Soran+1 yıl@Firu_Zen Öyle gerçekten de. Bende çok duydum bu tarz olaylar kimsenin bir başkasının duygularıyla oynamaya ve onları kullanmaya hakkı yok. Hem fiziksel hem de mental olarak büyük bir travma...
Cevap sahibi+1 yılKadınların da erkeklerin de çok kötüleri de iyileri de var. Kötüleri, bakire kızın hayatını mahvediyor. Bakire kızları, baştan çıkaran özgüvenli ve çekici erkekler alfa oluyor. Şimdi Alfalar, muhakkak yazdığı kadından karşılık alır ama alamasa da peşinden koşan kadın çok oluyor. Çünkü sayıları, çoğunlukta olmadığından; talep görüyorlar. Ama hepsi de kötü değil, sadece bakire olmayan kadınları peşinde koşturan alfa erkekler de biliyorum. Kadın da erkek de mennun oluyor..
Ancak yine de Erkeklerin asıl iyileri , belalardan çıkıyor. Ancak Betalar özgüvenli kötü ve özgüvensiz -saf ama iyi insanlar olarak ikiye ayrılır. Özgüvenli kötü olanlar, alfa çekiciliği ve ağırlığına sahip değildir ama kadınların kuklası olmazlar, sapıktırlar ve aldatılma halinde kadınları terk etmek yerine ; öldürürler. Bunlardan, uzak durmak gerekir. Ayrıca Özgüvenli kötü ama beta erkekler , kadınlardan karşılık alamaz ve daima mesaj atıp rahatsız eder. Alfalar genelde, mesaj attıkları kadınlardan talep görürler. İstisna, koyu dinci veya alfa sevgilisi varsa dönüş olmaz. Böylece, alfadan ayırt etmek çok kolaydır.
Gelelim betaların içinde çoğunlukta olan saf , ezik ama iyi erkeklere. Bu erkekler ; utangaç ve ezik olması nedeniyle gerçek beta olarak adladırılırlar. Ailelerin, bu zamanda rahat ev ortamında erkek çocuğunu büyütüp vahşi doğadan uzak tutması nedeniyle 1980 lerden bu yana beta erkek oranı çok yükseldi. Erkek nüfusunun en az %60 nın beta olduğuna dair araştırmalar mevcut. 1970 lerde alfa , iki farklı grup arasında çoğunlukta idi ki iç savaş çıktı. Çünkü betalar, kavga edemeyecek kadar korkaklar.
Cevap sahibi+1 yıl
Beta erkekler, erkek gibi erkek olarak yetiştirilmediklerinden; alfa azınlık gibi evlenmeden seks yapması imkansıza yakındır. Belki çok zenginse, kadına fena yatırım yapıyorsa ve kadın da bu erkekle evlenmek istemiyorsa; belki haftada bir defa cinsellik olabilir ki para musluğunu kesmesin. Ama evlilik düşünüyorsa, kesinlikle cinsellik olmaz. Zira akıllı kadın, beta bir erkeğin kendisinden sıkılma ihtimalini bilir ve cinsellik yaşamadan elinden kaymasın diye hemen evlenmeye bakar ki başarılı da olur. Zira iyi betalar ; saf olduğundan kadının oyuncağı oluyor.
İşte asıl sıkıntı evlendikten sonra başlıyor. Şimdi evlenilmek istenen saf betalar, genelde zengin oluyor. Asgari ücretin en az , 4-5 katı maaş + ev +arabaya sahip olmak diyeyim. Şimdi bu betların ezici kısmı, bakire olmayan ama bakireymiş algısı oluşturan kadınlarla evleniyor.
Bu kadınlar da toplumda çoğunluk olup çocuk olana kadar seks yapıyor. Zira çocuk olunca genelde hiç bir iyi beta erkek, boşamaz. Çünkü alfalardan farklı olarak, çocuklarına aşırı düşkünler ; eşlerine düşkün oldukları gibi.. Hat da çocuklara, kadınlardan daha çok bakarlar ve ev işini de hep bunlar yapar. Örneklerini, baya duyuyorum.. çocuk olduktan sonra, evlilik garantilenmiş oluyor ve alfa erkeklerle aldatmalar başlıyor. Kendisine de sussun diye, haftada bir ancak birlikte oluyor. Böylece beta erkeklerin, hayatını mahvediyorlar.. Neden aldatıyorlar? Çünkü, alfa erkekle olan güzel günlerini özletiyorlar ve adamla sevmeden evleniyor. Aynı sebepten , alfa erkek den bakire olarak evlendiğini eşini aldatıyor.
Cevap sahibi+1 yılŞunu da belirteyim. Beta erkekleri, kendi gibi beta kadın sevebilir. Çünkü Yeterli seks tecrübesi ve çekici bir erkek de olmadığından , sadece karşılaştırma yapamayacak bakire utangaç kadınlar böyle erkekle güzel evlilik yapabilirler. Örneğini , duydum.. Ama böyle kadınlar genelde, alfa erkekler evlenmeye karar verdiğinden; alfların avına düşüyorlar ve evleniyorlar.
Çevremden ve uzmanlardan edindiğim bilgiler, bu şekilde. Evlilikler, bu yüzden kötüye gidiyor. Çünkü kadın da erkek de doğru tercih yapamıyor. Gerçek aşk evliliği, azınlıkta. Böylece evi ayırmalar ve boşanmalar, evlilik sayısına yaklaşıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUniseks değil, erkekler diyelim biz ona. Zira kadınlardan hiç bir erkeğin ilki olmayı arzulayana rastlamadım.
Aslında bunun iki türlü cevabı var. Biri haz, diğeri bağlılık. İnsan biyolojisinden az çok anlayan biri, kızların ilk partnerine ne derece bağlı kaldıklarını çok iyi bilir. İlkler kız için o kadar özeldir ki o erkeği efendisi olarak görür.
Haz ile ilgili olan cevabımı ise zaten başka bir soruya yazmıştım. O yüzden tekrar uzun uzun yazarak parmaklarımı yoramayacağım. Cevabı aşağıdaki sorudan bulabilirsiniz.
Bakire bir kıza girmek nasıldır?
''Su nasıl bulunduğu kabın şeklini alıyorsa, bakire bir kızın vajinası da ilk girişte penise göre şekil alır.'' ile başlayan cevap bana aittir. Aynı cevap bu soru için de geçerlidir.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü biz insanlar olarak ilişkiye başladığımız kişinin her ne kadar geçmişi önemli değil desek de İçimizde bir yerlerde bir şeyler kemiriyor bizi.. Özellikle cinsel anlamda, bizden önce de olmuş olsa onun bedenine ilk defa sahip olacak kişinin kendimiz olmasını isteriz.. Bu, bana göre de çok güzel bir duygu.. Bizi fazlasıyla değerli gösteren, özel hissettiren ender duygulardan biri..
Bu sadece cinsel anlamda değil aslında.. her anlamda olumlu duyguların ilki olmak aynı şeyleri hissettirir.. değerli ve önemlidir herkes için..63 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle...
- +1 yıl
Teşekkür ederim..
Soran+1 yılRica ederim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeli gibi istiyorsun seviyorsun ve daha önce başka biriyle olduğu düşüncesini kaldıramıyorsun senin elini çekmek istemediğin bedeni daha önce başka birilerinin dokunduğu düşüncesine katlanamıyorsun. Erkekleri bilmiyorum ama genel olarak kadınların düşüncesi bu benim de böyle hani bakir birisini ister miyim hayır ama daha önce başka birileriyle olduğu düşüncesi beni Üzer
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen ego. Ona benden başka biri nasıl dokunabilir dürtüsü. Erkeklerde bunun fazla olmasının sebebi de o aslında. "Benim o" Deme arzusundan
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun 🌸
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBrnim hiç öyle bir saplantı veya takıntım olmadı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü onlara göre temiz olmak ya da saf olmak cinsellik yaşamış olmak ya da olmamakla ilgili. cahil düşüncesi
10 Yorumla
+1 yılŞimdi ben kendime göre cevaplarsam şunu söyleyebilirim
Ben o ilk heyecanı o yeni duyguları o kişiyle yaşarken karşıdaki kişinin başkasıyla yaşamış olması o an da benim hissettiğim duyguları hissetmemesini istemem zaten mnceden biriyle birlikte olmuş biride istede yapamaz o kendi gibi önceden deneyimlemiş bir insan ister ama karşısındaki kişi daha kimseyle olmamıştır o yüzden yaşayan yaşayanla , yaşamayan yaşamayanla olsun öyle ben herkesle yatarım kadın bakire olucak düşüncesinden bahsetmiyorum bile o çok iğrenç21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için 🌸
+1 yılSadece cinsellik değil ki, genel duyguların da ilki olmak ister. Mesela şöyle örnek vereyim. İlk kez bindiğin bisikleti hatırlıyorsundur.
İlk kez çıktığın şehir dışını. İlk kez sana alan hediyeyi. İlk yaptığın kavgayı. İlk sahip olduğun evcil hayvanı. İlkler asla unutulmaz çünkü kim ne derse desin. Evet belki aynı hislerle hatırlanmaz ancak ilk olmak her insan için bir değer kavramıdır.21 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru, güzel açıkladınız..
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. abi bunu istemek çok normal bişey
benim ilerleyen zaman hayatımda ciddi düşündüğüm insan yaptıysa benim onunla isim olmaz.
Erkekler bakire olmayan kadınlara hakaretler ediyorlar sen böylesin, söylesin diye.
Bizimde ilişkiye hiç girmemiş bir erkek istememiz çok normal bence aksini iddia eden orspudir11 Yorumla
Soran+1 yılElbette bu istek en doğal hakkımız
Hep "İlkler unutulmaz" miti yüzünden. Ama size kötü bir haberim var. Bu sadece bir şehir efsanesi, yani ilkler de unutulur. Hem de bal gibi unutulur. İnsan, daha iyisini yaşamadığı sürece hep ilklerine bağlı kalır ama daha iyisini gördüğü zaman ilklerin hiçbir kıymeti harbiyesi kalmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ki öyle
Ilk olmak dedikleri bi urun almissindir disindaki jelatini aciyosundur. Bu insanlar birbilerine mal muamelesi yapiyolar boyle ilk olunca ben sahsen kendimi onemsiz hissederim.
Bi insana guvenmek ve onu arzulamak, bu duygularda o kisi icin tek olmak ve bunun karsilikli olmasi kiymetli. Gerisi bos.40 Yorumla
+1 yılDaha önce hic deneyimim olmadigi icin evlendigim kisininde deneyimi olmasin bende ilki tatsin istiyorum benden önce ona başka birinin dokunmus olma hissi beni üzer ama gercek şuki deneyimsiz erkek cok az oldugu icin belkide ileride evlenecegim kisi bakir degildir. Çogu kisi gecmisini bilelim bana anlatsin kafasinda ama benim evlendigim kisi anlatmasin gecmiste kaldi diye beni avutsun😅çunku o konuda takintiliyim yer bitiririm onu 😑bilmemek en iyisi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzun uzun yazmaya gerek yok. Kadını birey olarak kabul edemeyip bir eşya veya mal olarak gören erkekler bu eşyanın kullanılmamış olmasını isterler. Erkek egosu, kadının daha önce başka bir erkeğin altında inlemiş, zevk almış olduğu gerçeğini kabullenemez. Daha öncekiyle kıyaslanma kaygısı da yine egonun zedelenmesi ihtimalinden kaynaklanır.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar birlikte oldukları ilk erkeği hiçbir zaman unutmuyor ve hatta evliliklerindeki erkeği bile eski (ilk) erkekleriyle karşılaştırıp eleştiriyor. Ben yapmam demeyin yüzde 90 doğru. Bu yüzde bir kadının ilk erkeği olabilmek her zaman bizim için heyecan verici olacaktır.
10 YorumlaBu bir soru olamaz... Olmamalı. Aksine, "İnsan neden onlarca kişiyle olmuş biriyle olmak ister?" diye sorulmalı...
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tabi ki doğru olanı öylesi. Birazda insanların nabzını yoklamak adına, ve acaba herkes cinsellikte eşinin ilki olmak istiyor mu buna önem veriyor mu bunlarıda görebiriz bu soruda 🌸
Ben kendi adıma cevaplıyıcam benim şuana kadar cinsel ilişkim olmadığı için, evlendiğimde hayatımdaki kişiden de bunu beklerim aynı heyecanı yaşamak için.
12 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli ✨️
- +1 yıl
❤️
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu genelde bize erkekler yapıyoruz iyi, kötü, kaliteli, kalitesiz herkesle beraber olup hayatımıza giren kişiler için ilk erkeği olmanın derdine düşüyoruz bu arada dünya kadınlar günunuz kutlu olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence garip geliyor. Ilki olsan ne farkedecek ki son olmadıktans sonra denemeye devam edecek ve farklı tatlar her zaman ilk tadı unutturcak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk ilişkim olacağı için bende partnerimin ilki olmak isterim. Bilinçaltımızda yatan başkasıyla yapmışsa kıyaslanma ve yetersiz hissedilme duygundan olabilir ya da duygusal olarak başkasının ona geçmişte bile yaşanılmış olsada dokunulmasını istemediğinden olabilir.
10 YorumlaBen istemem. Aksine acemice hal ve tavırlar soğutur.
Erkeklerde çok fazla var bu durum. Sebebi de aşağılık kompleksi genelde.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun.
- +1 yıl
Teşekkürler 💎
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için; ego. Benim olsun. Başkasının olmamış olsun.
Kadınlar için; ise kıskançlık. Bu yüzden erkeğin hayatına hiç kadın gitmemiş. Bunu hiç hatırlamamış olsun, ilki olmak isterler.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Inanc olabilir mi?
Bu arada tebrik ederim dünya kadinlar günününüzü.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 😊 Çok naziksiniz
+1 yılEsasen hem ilki hem sonu olmak isterler kadın da erkek te. Her zaman fiziksel olarak da biricik olmak içgüdüsü. Doğal bir içgüdü. Mümkün olsa kimse hayır demez.
20 Yorumla
+1 yılTecrübe olgun olsun ilk olmasın çocuk yetistiremem deliği bulamaz Belime çıkar hiç uğraşamam
52 Yorumla- +1 yıl
😁😂🤣🤔Galiba denk geldi oyle birisi😅
- +1 yıl
@BırakÖyleKalsınnn sus caktirma
+1 yılİnsanları bilmiyorum neden isterler kendi açımdan sadece cinsel ilişkiye gireceğim kişinin kaçıncısı olacağım çok da önemli olmazdı eğer sadece cinsel ilişki kuracak olsaydım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Erkekler ilk olsun istiyor, kadınlar da erkeğin hayatında ki son kadın olmak ama bu denge kayboldu günümüzde maalesef..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTaze yemek mi daha lezzetli olur ısıtılıp ısıtılıp önüne gelen yemek mi
11 Yorumla
Soran+1 yılOo çok iyi ✌️
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılTadmadigin duyguları hazlari ilk tatdigin kişide olumsuz hataları gormessin çünkü ondan öncesini bilip tatmadigin için o ilk tatdigini iyi sanirsin
10 Yorumla
+1 yılÖncekiyle kıyaslanmak istemezler de.. ben aksine karşılaştırma yapılmasını isterim.. ne kazandığını görmesi açısından 😊
10 YorumlaAşkım benim içinde aynı şekilde ilk olacağı için. Benimle aynı kafa yapısına sahip olması lazım. Yoksa anlaşamayız.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ben de öyle olmasını istiyorum ben onun ilki oluyum o da benim ilkim olsun istiyorum bunu istemek en doğal hakkım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKök çakralar birbirine kodlanıyo ve insanlar zaten ilk birlikte oldukları kişileri unutamaz çünkü bi bağ oluşuyor aralarında. Bunu da normal olarak eşleriyle istiyorlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece kıskançlık, paylaşamamak duygusu.
geçmişi olanın kendisindende geçebileceğini düşünür insan.
kaybetmekten korkar.
kendisine özel olsun ister, temelindebencillik ve ego var.10 Yorumla
+1 yılİlk olmak hep bi başkadır ve bu devirde görüyoruz ki mucize gibi bir şey 😂
10 Yorumla
+1 yılİlki olmak aidiyet içerir.
İlk veya son hiç fark etmiyor şimdilerde.
10 Yorumla
+1 yılHer zaman geçerli değil bu. Bi kaç tecrübesi olup, dinlemekten zewk aldığım da oldu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKonu dışı. Senin görsellerine bayılıyorum. Hep kaydediyorum ama sözle de söylemek istedim
10 Yorumla Hiç cinsellik yaşamamış birileri ister bunu. Çok kişiyle olmuş birini istemezler.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç öyle bir isteğim olmadı :D Demek ki doğru bir bilgi değil :D
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHediyeni senden önce açsınlar ister misin? Aynı mantık.
30 YorumlaErkekler için övgü kaynağı çünkü o kadının ilk dokunduğu adam olmak Kendilerini özel hissetmelerine sebep oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İlk olan akılda kalır bağlılık anlamında 5 ve üstü ilişkisi olanda %20 ye kadar düşüyor kadın erkek dahil bağlılık oranı makale vardı
10 Yorumla
+1 yılGenel anlamda her yönden ilk’im ve son’um olmasını istiyorum.
10 Yorumla
+1 yılPaylaşılamama duygusu insan aşık olduğu kişiyi asla paylaşamaz iç güdüsel bişeydir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. ben istemem açıkçası. deneyimsizlik daha kötü bir şey.
00 Yorumla
+1 yılZor yerden sormuşsun kank
10 YorumlaÖzel hissetme şeyinden dolayı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. kıskançlıktan dolayı bence
10 Yorumla
+1 yılKadınların pek böyle bir derdi yok sanki.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanirim sahiplik duygusundan olabilir
10 Yorumla Hiç öyle bir fantezim olmadı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ataerkil yetistirme...
Bakirelik anlayışı...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok gereksiz bir takıntı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerek yok bence ilke falan zevk veren en iyisi
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel sorulara cevap vermiyorum. 😂😂
10 Yorumla
+1 yılOnu bende bilmiyorum.
00 YorumlaÖyle bir isteğim yok.
00 Yorumla
+1 yılarkasından insanların aklına geliyor çünkü :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü daha çok zevk verdiği için galiba
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılHiç düşünmedim düşünmemde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. İlkler hep değerli olur
10 Yorumla
+1 yılBilmem
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası