Merhaba erkek arkadaşım beni terk etti cinsellik yüzünden. Sen yapmayı da bilmiyorsun dedi sesini yükseltti. Bi şey diyemedim gitti salona yanına çağırdı ben gitmedim yattım öyle yatakta. Hiç cinsellik yüzünden kız arkadaşınızı terk ettiniz mi. Dün geleceğim akşam dışarı çıkalım dedi gelmedi. Bugün hiç aramadı yazmadı. Gerçekten bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik, bir ilişkinin önemli bir bileşenidir ancak bir ilişkinin tek belirleyici faktörü değildir. Terk edilmenin nedenleri çok çeşitli olabilir ve cinsellik sadece bu nedenlerden biri olabilir. Bir ilişkinin sona ermesinin ardında birçok farklı dinamik ve faktör olabilir.
Cinsellik yüzünden terk edilmek, bazen bir kişinin cinsel beklentileri veya tercihleri ile partnerinin beklenti veya tercihleri arasında uyumsuzluk yaşaması sonucunda ortaya çıkabilir. Bu durumda, açık iletişim eksikliği veya duygusal ihtiyaçların karşılanmaması gibi faktörler de rol oynayabilir.
Ancak, cinsellik yüzünden terk edilme durumu her zaman böyle olmayabilir. İlişkinin diğer yönlerinde uyumsuzluklar, iletişim sorunları, güvensizlik, sadakat problemleri veya farklı yaşam hedefleri gibi diğer faktörler de terk edilme nedeni olabilir.
Önemli olan, ilişkideki her iki tarafın da ihtiyaçlarını ve beklentilerini açıkça ifade ederek, uyumsuzlukları çözmek ve ilişkiyi güçlendirmektir. Ayrıca, sağlıklı bir ilişkide iletişimin, güvenin ve saygının önemi de unutulmamalıdır. Eğer ilişkiniz cinsellikle ilgili sorunlar yaşıyorsa, açık ve dürüst bir şekilde konuşmak ve gerekirse birlikte bir danışmanlık almak yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın kaç bilmiyorum ama yazdıklarından küçük olduğunu anlıyorum. Böyle birinden artık beklentiye girmemen gerek yani hayatından cıkar seni aşağlayan birine ihtiyacın yok daha iyilerine layıksın. Sende erkek değilsin bir kadına nasıl yaklaşacağını bilmiyorsun de kendin yalamıyorsun sonra gelip beni suçluyorsun de. Kendi kendini yiyip bitirir bu cümleden sonra emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha kime şans verilir kime verilmez onu anlamamışsın, boyundan büyük işlere kalkıyorsun. büyüdüm ben diye düşüncelere girip durduk yerde kendinizi üzecek şeyler yapıyorsnuz. bir sakin ol, illaki bir sevgilin olmak zorunda değil
10 Yorumla
+1 yılUyumsuz partnerin derdi çekilmiyor, uyumlu olmalı her iki tarafta
00 Yorumla
+1 yılTerk edecek aşamaya geldim ama etmedim. Düzelmeseydi ederdm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır terk edilmedim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilmemen çok normal o biliyosa ogretsii
00 Yorumla Ne terk ettim ne terk edildim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Egitim vereyim uzulme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana öğretecek öğretmen lazım
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz herif ya
00 Yorumla
+1 yılevet terk edildim maalesef.
00 Yorumla
+1 yılYaşlar kac Cok fark var mı
00 Yorumla