AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Acemi olmayan erkek öyle davranır elde edemeyince de engeller. Acemi olsaydı direkt cinsellik isterdi erkek sonuçta çok da takılmamak lazım
Aynen cokta tin ve telefonda küfürler etti hiçbir şekilde haketmediğim halde
Sen de ona etseydin
Benim öyle bir pis huyum yok bana birey dedi ne dedi var ya kerametin ne ya nesin sen yaa dedi böyle öfkeli öfkeli içine işlemiş artık
İyi yapmışsın kudursun kopek
Aynen öyle demek ki hiçbir kız karşı koyamadı bu 25 senedir ben böyle olunca hepten çıldırdı onu yedirmedi
Diğer yanıtlarını okudum da ergenmiş beyni başka birşeye çalışmayan a*ptalmış iyi ki kurtulmuşsun
Bir şey diycem de bence acemi falan da değil bana öyle geliyor istediği herkesi elde eder bu aptal da
Zaten sana başta iyi gelmesiyle acemi olmadığı belli ama başka da amacı yokmuş bakma sen artık kızlar da bel altı konuşan erkeklerle muhabbet ediyorlar o yüzden istediği kızla konuşabiliyor sen yapmamışsın helal olsun.
Hani dıştan çekici ama sinirlendiginde direkt küfür aptal herhalde canına tak etti benim öyle olmadığımı biliyordu bir de anlayışla bana istediğin de cinsel konular ac beklenmedik anda öp diyordu o son gece nolduysa gözü döndü her boku öttü
Erkek var erkekcik var. Sen demekki erkekcike denk gelmişsin. Bir kadına emreder gibi hareket edersen geri teper. Ama ruhunu okşarsan o da erkeğini mutlu eder. Dediğim gibi erkek var erkekcik var. Salla gitsin
demek en baştan niyeti seni zükmekmiş. umursama boş ver. defol git deseydin.
güzel iyi kalpli demeleri de yalanmış.
Defolsunlar sanki on numara insanlar her bok nane yalan
:) evet aynen öyle
La cinsellik şart değil bir çekim olursa olur iki kişinin bir sevgisinin çiçekten meyveye dönüştüğü bir meyvedir . hayvanmiyiz şart koşacak
Bende istiyordum ama başıma hiç gelmediği için bir erkegi nasıl elde ederim bilmiyordum biz bunu onunla yüz kez konuştuk ve anlayışla yaklaştı iki gün gece de nolduysa dellendi
Karşındaki kiside önemli eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşek
Kesinlikle abi işte herhalde canına tak etti harbi cani da istiyordu. Yüz kez aradı gecenin körü uykum var onu mu yapayım yani. sadece tisortunu çıkar yeter diyo
İlişkinizi bilmem ama zarar gorceksen uzak dur
Arkadaşım cinsellik zaten bu işin temelinde var birde şöyle düşün sen bi kadınla sevgili olur mu sun (istisnai) durumlar hariç!
Cinsellik şertlı şurtlu olmazki zamanla kendiliğinden olur zaten
Kesinlikle bencede öyle biz hâlâ takiplesiyoruz ama iletişim yok
boş ver onu bence çıkart takiptende. dm den yazdım ama bakmadın ayrıca
Eee o zaman niye konuşmuyor benimle bu hikayelerime bakıyor veya çok geç bakıyor
Efendi gibi görünüp vermeyince ağırıma gitmiş paşamın fnsns mal insanlar ya
Yazamayan bir insana akıl vermek iğrenç oluyor ya.
Birisi şu soruyu Türkçeye çevirsin
Ok gayet de açık nesi zor
75B meme seviyorum ben
Karekteri bozuk iki yüzlü insan
Kesinlikle sabahına şu an yapabilirim onu dedim gecesine her şey yazık ettin mahvettin dedi. Aynen dedim. Ara istersen dedi aptal
En başından niyeti bozuk iki yüzlülük yapıp niyetini saklamış yüzünü erken göstermiş oldu sende daha iyi anladın onu
Kesinlikle nefret ediyorum ve aşırı sinir oluyorum şimdi hemen abanmistır birine benle niye bu kadar ugrasti anlamıyorum valla da ya keşke harbiden sevmiş olsaydı
Uğraşmasının sebebi baştan söylersem kabul etmez biraz ilgi alaka gösterip niyetimi saklıyım o şekilde yaklaşayım demiştir. harbiden sevmiş olsaydı tabiki öyle yapmaz dı dedikleri ve yaptıklarının hepsi yalan hepsi göz boyama olarak yapmış sinsi iki yüzlü
Aynen canım sokuk sonra sabahına yaparım şu anda olabilir diyince her şeyi yazık ettin mahvettin aptal cokta götüm
Ret yiyince çıldırmış ağzına geleni söylemiş sende ona saydırsaydın
Yazarken yarıda sarhoş olmuş gibisin :D
Allah Allah acaba öyle mi ki abi ben bir de zor seviyorum yanii ama o küfürleri etmeyecekti canım aşırı sinirlendi kerametin ne diğerlerinden farkın ne dedi hayatıma yeni birini alacağım dedi
Dostum erken ilişkilerine bakmıyorum :D Müsadenle :D
Hahahaha ya çok iyi bu
Ner zamanki gibi (Egoistçe ama öyle :D)
Sen istersen olur istemezsen olmaz
Şart mı etti sana
Hani bu konu da bak hevesimi son kırışındı yok bak bu son şansın dedi yoksa engellerim dedi ve yaptı. Iki gün önce gecesinde ya bu gece mayonu giy görüntülü arayım karar ver bak son şansın dedi mal mal. Yapcak misin yapmayacak misin dedi. On kere aradı resmen sonra sonuç aynanın karşısına geç sadece tişörtünü çıkar tamam dedi. Gecenin ikisinde nasıl yapayım mal gibi
Yaşlarınız nedir
Daha önce yaptın mı sen bişey
Ben 22 o da 26 ben daha önce eski sevgilimle cinsel olarak basbasa kalıp yüzyuze bile bunu yapmadim bir şey yaşamadım ki ben yüz kere dedim bunu da öncesinden
Anladım ne kadar süredir birliktesiniz
2 ay olmuştu sonra demisti sen disisin bak beni etkileyebilmelisin eğer olursa gözüm senden başkasını görmez sadece senin olurum bir de kalp koymuştu. Eğer öyle olmazsa aldatırim kim olsa aldatır demişti
Nerelisiniz siz
Bilecik eskisehir
Memleket canakale yazıyorya
Cinsellik işler ciddiye binince olmalı
Evet eder
amaci öyleyse evet
Ne dedin sen şimdi
Eee öyle işte
Cinsellik istiyosa kullanıp bırakır zaten hiç bulaşma
Bana ne demişti var ya sen düzel diye uğraşıyorum dedi sen düzel ki ömür boyu hayatıma seni alayım diye dedi abi ben anlamıyorum ya lanet girsin her boka
Neden düzelecekmişsin neyin eksik neyin yanlış
Ya abi aynen işte hani bu cinsellik konularında yani bir de ben bazen mantıksız hareket edip konuşurum ve de gülerim biraz da ondan bahsetti
Bence bu kötü değil her zaman ciddi olmak sıkar
Bencede öyle zaten
O zaman cinselliği şart koşmayan birini bul
O son gece de kerametin ne senin dedi aptal hayatima başka birini alacam çatla dedi sonra ağladım eğer her haltı bilmiş olsaydım çok iyi elde ederdim kafam orada tirt işte aptal
Ne bilmen gerekiyo ki
Bir şey diycem ne demek istedi bu orada kerametin ne diyince gecenin 2 sinde o kadar sinirli
Seni diğerlerinden ayıran şey ne demiş işte
Aynen abi kabak gibi onu demek istedi sanırım
boş ver onu başkasını bul sen
etmemesi gerekiyor.
Nasil bi sart