Cinsel Yaşam Cinsel ilişki esnasında karın acıması neden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Arkadaşlar cinsel ilişki esnasında karın acıması neden olur Cinsel ilişki esnasında karın acıması neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TeLeVoLe Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl kasılmadan olabilir ya da fazla sert yüklenmeden sen olayı biraz açarsan daha manalı cevap verebilir herkes 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Merhaba, aşırı kasmaya bağlı olabilir, uterusta ya da overlerde yara ya da kist durumunda olabilir 0 0 Yorumla
jdjskskalxk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kendini kasmandan dolayı olur ve partnerin sert seks yapıyorsa( Sağlıkçıyım ve bu konuda deneyimliyim) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Canım çok acıdığı için kasıyorum kendimi hoşumada gitmiyor o yüzden galiba Yorumla jdjskskalxk +1 yıl Partnerinin ki büyük mi Ve sert mi yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla jdjskskalxk +1 yıl Bunlardan kaynaklıSen ve o kaç yaşında ve kaçıncı ilişkiniz Yorumla jdjskskalxk +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl 20 yaşındayız da 2 inci cinsel ilişkimiz falan Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl penisin büyüklüğü sert vuruşlar kasık ağrısı yapabilirde karın ağrısı başka bişi olabilir 0 0 Yorumla
Marjinalİhtiyar Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Alet büyük gelmiş olabilir, pozisyon zorlamış olabilir ya da ıslanma olmamış olabilir 0 0 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Zorlanma aynı posşzyonda fazla zaman harçama.. 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kendini kasma ondandır 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. pompaladıkca 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. ilk mi 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. çok fazla kasıyorsundur kendini 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. kasmaktan olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Partnerin pipisi çok mu büyük 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani evet bide kendimi çok kasıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yüzden ağrıyor olabilir seni zorluyor beliki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
kasılmadan olabilir ya da fazla sert yüklenmeden sen olayı biraz açarsan daha manalı cevap verebilir herkes
Merhaba, aşırı kasmaya bağlı olabilir, uterusta ya da overlerde yara ya da kist durumunda olabilir
Kendini kasmandan dolayı olur ve partnerin sert seks yapıyorsa
( Sağlıkçıyım ve bu konuda deneyimliyim)
Canım çok acıdığı için kasıyorum kendimi hoşumada gitmiyor o yüzden galiba
Partnerinin ki büyük mi
Ve sert mi yapıyor
Evet
Bunlardan kaynaklı
Sen ve o kaç yaşında ve kaçıncı ilişkiniz
?
20 yaşındayız da 2 inci cinsel ilişkimiz falan
penisin büyüklüğü sert vuruşlar kasık ağrısı yapabilirde karın ağrısı başka bişi olabilir
Alet büyük gelmiş olabilir, pozisyon zorlamış olabilir ya da ıslanma olmamış olabilir
Kendını kasıyor musun
Sert mi yapıyorsunuz
Organ sıkışması
Zorlanma aynı posşzyonda fazla zaman harçama..
Çok kasmışsındır kendini
Bosluguna batiyor degil mi
Zorlanma mı var
Kendini kasma ondandır
Pozisyon değişir öyle dene derim ben
pompaladıkca
darmısın
ilk mi
çok fazla kasıyorsundur kendini
Fazla baskı ve yanlış pozisyondan
kasmaktan olabilir
Partnerin pipisi çok mu büyük