Eskiden böyle bir şey yaşamazdim ama artık sert şekilde içime girdiğinde ağrı hissediyorum dayanılmaz oluyor sanki karnımda bir duvar var ve o duvar zorlandıkça fazlasıyla ağrı oluyor. Eşime son zamanlarda söylüyorum ağrım olduğunu seks zehir oluyor resmen ve vajinam cok hassas oluyor acıyor. Eskisi kadar keyifte alamıyorum neden olur acaba
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bence ara verilmesi lazım
Onswvismeyi uzun tutun ve seni iyice odaklamasi lazim. Yeteri kadar islanma saglamiyorsa vajinan ek olarak kaliteli bi kayganlastirici kullanabilirsiniz. Bunun disinda akintin vs var mı enfeksiyon ya da mantar ihtimali olabilirmi. ?
Akıntı mantar vs sebep olur mu ki?
Simdi soyle izah edim. Akinti olmasi demek. orada bi enfeksiyon belirtisidir. Akinti da ya enfeksiyondan ya da mantardan olusur. Mantar olunca iliskide can cok yanar. Kiz arkadasim olmustu ordan bilirim. Hard iliski yapiyor olmamiza ragmen kiz odaklanabiliyorken. Soft iliskide bile kiz dayanamaz hal almaya baslamisti. Onunki mantardi. Enfeksiyon varsa oda agri yapabilir. Ama dedigim gibi yeteri islanmiyorsan tahris olmus olma ihtimalide var.
Nasıl bu sonuca vardı doktora mi gittiniz
Ya simdi kizda zaten kuruluk sorunu yoktu. Her iliskide gayet sulaniyordu. 3. 4. Postalarda bile yeterli miktar islaniyordu. Yani tahris ihtimali yoktu. Akintisi oluyordu cok ve yanma tarzinda bi aci yasiyordu. Doktora gitti fitil yazdi. Ama vajinanin disinda da belli olabiliyor mantar vs ise. Ha yeni baslangici ise disina vurmamis olabilir. Akinti oluyo mu sende?
Akıntı oluyor bende de. Bende fazlaca ıslanıyorum bi sıkıntı olmuyor ama ağrı yaşadıktan sonra kuruyorum. Bu kuruluktan kaynaklı olan bir ağrı değil. Şöyle düşünün gaz sıkışması yaşarsın ve batma tarzı bir his oluşur ya, onu her git gelde yaşıyorum sanki içime girdiğinde bir yere çarpıyor ve batıyor gibi…
Kuruma sebebin normal. Mantiken vajina zevk alinca islanir. Acidan dolayi odagin dagiliyor ve buda istegini kirmasiyla birlikte kurumaya yol aciyor. Siz haftada kac kere yapiyorsunuz. Yani cok mu yogun yapiyonuz. Hic araya bosluk katmayi denediniz mi 1 hafta kadar? Akinti dedigin rengi kivami vs nedir ? Ve koku var mı ?
Iyimisin nasil oldu durumun umarim duzelme vardir.
İlişkiye girmeden önce seni sulandirmasi gerekir sulandirmadan girer birde sert yaparsa orası tahriş olur içini sızlatır. o bakımdan oral yaparak seni iyice sulandirmadan sokmamak gerekir
Rahim ağzı yara olmuş olabilir. Kuruluk yaşıyor musun?
Hayır aslında fazlasıyla ıslanıyorum ama çabuk kuruyorum
Acı çektiğin için kuruyorsun. Kaşıntı, akıntı var mı?
Kaşıntı yok akıntı bu aralar cok var
Durduk yere mi? Kokulu mu? Bi özelden yaz istersen, ayrıntı konuşalım
Çok büyüktür o zaman kaç cm olduğunu olcmelisi
penis boyu farklımı
yine de bir kontrol ettir
Rahim duvarı
O ne oluyor
Penis bir yerden sonra rahim duvarına değiyor o yüzden ağrı hissediyorsun
Islanamıyor musun
Islanıyorum ama sonra çabucak kuruyorum
Odaklanamıyor musun o an? Vajinusmus olma ihtimali?
Ağrıdan odaklanamiyorum ihtimal yoktur diye düşünüyorum cunku kasmiyorum
Bilmem jinekoloğuna danış bunu baksın ultrasonla falan madem önceden öyle değildi
Ön sevişme yok mu?
Var gayette uzun aslında
Seni hazırlaması lazım oral yapıyor mu mesela?
Evet yapiyor hazırlıyor orada bi problem yok
Kaydırıcı kullanmalısınız çabuk kuruyorsanız
Darısı başıma
Doktora baş vurun
Hamilelik yașadin mi hic
Hayır
İltahap benzeri bir durum var mı kendinizi muayene ettiniz mi akıntısı değişik bir koku vesaire
Kontrole git