Cinsel Yaşam Erkekler kız olsaydınız nasıl erkeklerle seks yapardınız 🙈😂? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Kriteriniz ne olurdu bir erkekte ne olursa ben bununla yatarım derdiniz Güncellemeler+1 yıl %100 saf katıksız süzme naturel kızım ne gayı aq Erkekler kız olsaydınız nasıl erkeklerle seks yapardınız 🙈😂? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Allahtan kız değilimDüşman sever gibi skilmek istemezdim🤣🤣🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen olurdun belki o zaman ruh hali ne olur o işi yapacak erkek çok olunca seçerek bir şey olurmuydu bilemedim 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. 1.90Beyaz ve kumralAtletik fizikEstetik proporsiyonları olanMizahı yüksek enerjisi yükswk erkoyla yapardım 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Arkadaşlar sakın cevaplamayın, gay arıyor arkadaş bana kalırsa. 1 0 Yorumla
TeLeVoLe Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl kendim gibi olanı bulurdum maalesef yok johnny sins gibiyim:) 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Hahaha ya tarif ederim de o öyle anlatılacak bir şey değil bence 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bizim bir arkadaş vardı o geldi aklıma kız olsam herkese verirdim diye 😂 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yatmazdım evlenip yapardım ama spor ve kariyer olarak geliştirirdim kendimi 0 0 Yorumla
alfa__erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 102 +1 yıl çok istekli doyumsuz olan biriyle 😊 Sen erkek olsan nasıl bir kızla yatarsın😃 0 0 Yorumla
kemobulutt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Vay mk soruya bak 😄 zeka çekerdi herhalde ilgimi hiç düşünmemiştim bunu 😄 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kız degilim ama düşünmeme gerek yok 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapiskan olmasin gideride olsun derdim heralde 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kendimi tercih etmezdim 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Sen nasıl erkek istiyorsun? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Soru harika 😂😂 0 1 Yorumla Donsuzbirerkek +1 yıl 😃yoh be. Nesı harıka Yorumla
sempatiko127 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Senin yaş kac 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 24 Yorumla sempatiko127 +1 yıl Sevgilin var mi peki Yorumla
turgaykurtulus Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Geç gelen kamasutra pozisyonlarıni iyi bilen 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. herkesle yatardim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Allahtan kız değilim
Düşman sever gibi skilmek istemezdim
🤣🤣🤣🤣🤣
Sen olurdun belki o zaman ruh hali ne olur o işi yapacak erkek çok olunca seçerek bir şey olurmuydu bilemedim
1.90
Beyaz ve kumral
Atletik fizik
Estetik proporsiyonları olan
Mizahı yüksek enerjisi yükswk erkoyla yapardım
Arkadaşlar sakın cevaplamayın, gay arıyor arkadaş bana kalırsa.
kendim gibi olanı bulurdum maalesef yok johnny sins gibiyim:)
Hahaha ya tarif ederim de o öyle anlatılacak bir şey değil bence
Bizim bir arkadaş vardı o geldi aklıma kız olsam herkese verirdim diye 😂
Büyük bedeller öderse yatardım yoksa mezara götürürdüm hehheh
Yatmazdım evlenip yapardım ama spor ve kariyer olarak geliştirirdim kendimi
çok istekli doyumsuz olan biriyle 😊 Sen erkek olsan nasıl bir kızla yatarsın😃
Vay mk soruya bak 😄 zeka çekerdi herhalde ilgimi hiç düşünmemiştim bunu 😄
Ben zenciyle yapardım
Kız degilim ama düşünmeme gerek yok
Güclü erkeklerle herhalde 😛😃
Yapiskan olmasin gideride olsun derdim heralde
Yakışıklı tatlı dalgası büyük hahah
Kendimi tercih etmezdim