Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birini unutmak için seks partneri yapmak mı 🙄 şaka mısın yok yok olmadı şaka mısınız hem soruyu soran hem de aşağıdaki ergen tayfa, birisini unutmak için sekse mi başvuruyorsunuz siz de hiç mi karakter namus şeref yok
Ben bile bu bedensel yürüme engelli halimde kaderimde ki insanı bekliyorum yuh size be sevdim aşık oldum kızlar beni reddetmeden öncesinde hayat kadınlarına gitme teklifi geldi reddettim çünkü karakterli gerçekten aşkı bilen biri bunu yapar
Birini unutmak için meditasyon yap namaza yönel spor yap unutur gidersin kafandan beyninden silersin o kişiyi00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOnu unuttum demek , bir kez daha hatırlatmak tır aslında... Eğer gerçekten birşeyler hissettiysen onu unutmak neredeyse imkansız olacak çünkü kalbinin veya aklının bir köşesinde muhakkak duracaktır onun sende ne kadar yer kaplayacağı ilişkinizin ne kadar büyük olduğuna bağlı
00 Yorumla
+1 yılBence bu durumda yine üzülen sen olursun. Belki fiziksel açlığın geçer ama ruhsal açlık en kötüsüdür. Hem unutamadığın ile kalırsın, hem de başına bela alırsın. Malum ki her yönden güveneceğin insan bulmak çok zor.
00 Yorumla
+1 yılUnutturacak birini bulursan sen ona ayak uydurabilirmisin, amaç cinsellik sonuçta ve amacın cinsellik olduğu yerde iyi ve tatmin edici bir cinsellik aranır peki bu konuda kendini yeterli buluyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılsana ne bundan?
- +1 yıl
Haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDenemeden bilemezsin ama bana pek de olur gibi gelmiyor. Fb’yi sevgilinin yerine koymaya çalışırsın muhtemelen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır Galatasaray yapın
00 Yorumla Seks konusunda tecrübeli olduğunu düşünüyorum. Sadece FB konusu seni tatmin edeceğini sanmıyorum. Aynı zamanda birlikte bir şeyler paylaşabileceğin bir insan olabilir. Belki sinemaya gitmek, belki konsere gitmek, belki bir şeyler içmek. Sevişmek bu ilişkide sadece pastanın üstündeki çilek olacaktır senin için.
13 Yorumla
Soran+1 yılMedeni insan çok başka oluyor ya
Soran+1 yılBen teşekkür ederim
Bir baska bayanda, Evlenip boşanmıs erkekle evlenirmiydiniz diye sormus , abesti iştikal, kızlar daha evlenmeden yaşıyor boşanmıs erkek nerde kaldı en mahsumu değilmi , aileler anne babalar bosanmıslık olgusuna soguk bakarken kızları evlenmeden kadınlıga adım atmış bilgileri yok sözüm sana değil ama sorunsala
00 Yorumla
+1 yılCinsel anlamda kendini tatmin etmek icin soruyorsan olabilir ama duygusal olarak diyorsan bunu FB'yle gecistiremezsin. Duygularini yasayip kendi icinde bitirmeye calismalisin
50 YorumlaEğer yapacaksan sevgilininkinden daha büyük olmasına dikkat et
62 Yorumla
Soran+1 yılOndan önce takıldığım biriyle yaptım büyük diye. Yok kesinlikle olay büyük olması falan değilmiş. Aynı zevki vermedi…
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEdebimle içim çıkana kadar 3 ay ağlarım sonra bakarım hayatima bana fb den gs den hem ben ts liyim nsnznjj
51 Yorumla- +1 yıl
Gkgjgjgjfjkghj
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılSeni hakkını vererek iyi s... kerse adını bile unutursun hjkfsfs :D Şaka olarak görebilirsin ama bazen tensel olarak yaşadığımız doyumlar, bizi ruhsal anlamda da çok daha iyi hissettirir.
04 Yorumla
Soran+1 yılabi herkes tam tersini diyo
- +1 yıl
boş ver herkesi, ciddiyim. İlişkilerdeki kopmalar, evliliklerdeki boşanmaların temelinde tensel yoksunluk vardır. Bedenin beslenmediği yerde ruh da beslenmez. Kadınlığını yoğun ve güçlü bir biçimde yaşayıp hissettiğinde bambaşka bir ruhla mutluluk duyarsın emin ol.
Soran+1 yılevlilikle bu ne alaka kocandan aldığın iyidir ama bir yabancıdan aldığın her zaman iyi olmayabilir benim durumum farklı
- +1 yıl
İşte kimden neyi alacağını da sen seçmelisin bu durumda:) Ayrıca sadece evliliği baz alarak bu yorumu yapmadım, genel olarak ilişkileri kast ederek vurguladım.
+1 yılBu da yeni moda oldu s... tirerek eski sevgili mi unutulur ya senin kendi kendine unutacak beynin karakterin falan yok mu illa birinin sana eski sevgilini seni s... rek mi unutturması gerekiyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Bu şekilde çözüm bulmak karakteriniz içinde ilişki durumunuz içinde sağlıklı bir seçim olmaz
10 Yorumla
+1 yılbwecerilmwk icin bahane arıyorumdur kesin yapilir kanka cok mantikli
43 Yorumla- +1 yıl
😀😀 Çok komik cevaptı
- +1 yıl
cok daha komik cevaplar vermek istiyorum fakat bu gun askim KS uc tane gorusumu kaldirdi❤️❤️ hesabim yine kapanacak diye korkuyorum 😔 @BerkGezgin
- +1 yıl
yok saol
Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Birini unutman için illa birinin şeymi yapması lazım
20 Yorumla
+1 yılDaha işin içinden çıkılmaz bir hal alır. Duygusal boşlukta siz kadınlar sığınacak liman arıyorsunuz. Herhangi bir fb ile yaşadığın seks iyi geçerse ona bağlanma olasılığın çok yüksek olur bu durumda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. Unutmak beyinde olur bedende değil
Birşeyleri unutmak için artık onu önemsememeye başlaman lazım
Önemsememenin en kolay yoluda alışkanlıklarını değiştirebilmekten geçer00 YorumlaNe alakası var eğlenip vakit geçirebileceğin bir sevgili yap ilk yaptığın gün gider evde saç baş yolup ağlarsın
08 Yorumla
Soran+1 yılBiriyle tanıştım her şey çok hoş hatta onun için şehir dışına çıktım dün gece bir şeyler yaşadık ama yok asla yeri dolmuyor unutamıyorum
Soran+1 yılSabretsem ne değeri olacak ki o 3 defa boşaldı ben boşalamadım. Sabretsem vaktime yazık olurmuş
Soran+1 yılDoğru duygum yok o beni seviyor. Bir şeyler yaşarsam ve hoşuma giderse belki bağ kurmaya başlarım diye düşündüm ama olmadı
Soran+1 yılSevmesini beklemek için erken + elinden geleni yaptı ben bıraktım en son
+1 yılYapilir ama can yakar acitir sakin etkilenme b. ka sarar 😅
35 Yorumla- +1 yıl
Başına geldi mi 😂
- +1 yıl
Kadinlar duygusal bosluklarda baya sacmaliyor maalesef 😅
- +1 yıl
Nasıldı peki merak ettim
- +1 yıl
Merak edecek bisey yok, ilgi eksikligi tamamen.. duygusallik zor 🥲
- +1 yıl
Zevk almış mıydın peki
Sacma sadece becerilirsin … beden olarak kalbin hala ona atar yapma böyle bisey
20 Yorumla
+1 yılşu an muhtemelen duygusal boşluktasın ondan bu düşüncen senin. Fb işlerime hiç bulaşma
06 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce yapmıştım
- +1 yıl
Sonuç?
Soran+1 yılo bu ilişkimden önceki bir şeydi 1-2 defa buluştuk sadece
- +1 yıl
Bi manası yok
Soran+1 yılbulaşma diyorsun ya bulaştım bile diyorum manası bu
- +1 yıl
Pişman olacaksın
Cinsel tatmin açısındanaa evet unutturabilir belki sana, ama duygusal olarak eski sevgilini unutturmaz fb
00 Yorumlakız seks yaptığı erkekleri sevgilisi sanıyor. Bu da hikayenin inandrıcılığını sıfıra indiriyor. Hee yap yap vurdur
00 Yorumlaneden birini unutmak için bedenini kullanasın? fb bulmak yerine kendine laik daha iyi birini bul saf temiz bir ilişki yaşa
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılAşık değilsen unutursun bir de iyi pompalayan yatakta mutlu eden bir erkek bulursan dikkat et yeni aşkın o olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel sevisir ise aklına bile gelmez :)) hatta kendini daha iyi bile hissedebilirsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki güzel sevişen yok veya duygusallık şart
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ben bunu yaptığımda daha kötü hissetmiştim duygu bakımından
04 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya 😞
Soran+1 yılNe güzel. Aslında ben onu hiç aramıyorum aklıma da gelmiyor ama böyle başarısız cinsel birliktelikler yaşayınca aklıma geliyor ister istemez, performansı mükemmel biriyle olsam aklıma gelmez gibi ama onun kadar iyisi bulunur mu bilmem
- +1 yıl
Bak işte sende hala öyle düşünüyorsun. Evet başarısız birlikteliklerin olabilir ama hala kıyastasın. Oda benim bende onun performansından memnunduk. Bi ara sadece fb olalım o zaman demişti. Kabul etmemiştim. Aradan yıllar geçti ben onu oda beni unuttu haliyle memnundur hayatından ben gibi. Artık yazmıyo gel vs.. diye.
Eski sevgilin umrumuzda degil kriterleri ogrenenelim ajdjdnd
03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
Max 28 yaş
Boy min 1.80
Spor yapan- +1 yıl
hkdkvşhkxkgşgjxkgşgjxhkd
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuyor ya. Ben yaptım. Unutulmuyor yani 🤷♀️
31 Yorumla
Soran+1 yılOff 😞
+1 yılYapılmaz. Sık fb yaşayanlar psikolojik ve mental çöküştedir.
10 Yorumla
+1 yılYani facebook açarsan belki yeni birilerini bulabilirsin o da belki unutmana yardımcı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUnutamıyorum ne kadar biriyle fb olursam olayım kaç kişiyle olursa olsun yok olmuyo günün sonunda yine aklımda daima
12 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya 😞
Cevap sahibi+1 yılEvet 😔
Eski sevgili cinsellikle değil, duygusal boşluğun doldurulmasıyla unutulur
10 Yorumla
+1 yılBöyle saçma sapan fikirleri kimden alıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılÇivi çiviyi söker derler bazende sökemez ama kolay gelsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet unutursun. Tabi ki düzenli olduğunda öyle. bir gecelik değil.
00 Yorumla Fb ile neyi unutuyosun duygu olmadan olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgiliyi unutmak için fb arayan. Eski kocasını unutmak için seks çetesi arar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Pazar günü Fb nin maçı var. Oraya git, kafan dağılsın, daha rahat unutursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Amacın sadece s. KS ise evet. FB anlamı da duygusal bağ olmadan ilişki değil mi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIzin verirsen istersen unutturabilirim onu sana kriterlerine uygunum yas haric tolere edebilirsen kucucuk bir şans verirsen asla pişman etmem seni maddi manevi olarak performans olarak
00 Yorumlazaten yakın zamanda akakçe FB listesini yayınlamaya başladı. tam aradığını bulursun :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani diyorsun ki öyle bir ilişkiden çıktım ki ancak beni. düt düt kendime getirirler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Lovebudy arıyorum senin aradığın fb değil lb yani Lovebudy hem sevecek ilgi gösterecek hemde s*kêck. Ben de Lovebudy arıyorum tanisalim
05 Yorumla
Soran+1 yılo sevgili oluyor
Cevap sahibi+1 yılİyice araştır Lovebudy neymiş sonra gel
Soran+1 yılyok ben genç seviyorum dayı sağ ol. sevgiye de ihtiyacım yok zaten seviliyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşım 27 yanlız. Buraya üye olurken yanlışlık oldu farketmemişim
Soran+1 yıldediğim gibi lb ihtiyacım yok
Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Tabikide yapilabilir ama dikkatli olmak ve belli basli kriterleri kurallari bilmek uymak gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanındakiyle olursun aklındakiyle yaşarsın bu böyledir değişmez
00 Yorumla
+1 yılsadece becerilmek mi istiyorsun yoksa gönüldaş mı arıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkriterlerinin hepsi bende var kağıthanedeyim 28 yaşındayım boyum 184cm spora şu an ara verdim 2 yıl yaptım vucudum halen fit
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçıktım
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılbakmayacak mısın
Soran+1 yılgörmemişim özür dilerim bir daha çıkar mısın
Cevap sahibi+1 yılçıktımmmm
Soran+1 yılyine yakalayamadım hemen gizlenme aw kim napcak seni
Cevap sahibi+1 yılaçtımm yakala artık
+1 yıl:) onsuz yaşamaya alışırsın ama beyninden silinmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir evet bende öyle yaptım ayrıldıktan sonra farklılık oluyor ya güzel baya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılunutmak içinde olsa zevk içinde olsa bence en özel arkadaşlık zevkler tutku fbilişkisinde yaşanıyor çünkü arzulara göre seçim ve özgürlük var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnutursun, adını bile hatırlarken zorlanırsın ama beşeli bir şavşak bul
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah buna çok ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hocam maşallah hocam😅
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden unutmak için başka birisine ihtiyaç duyuyorsun bu seferde o başka birine bağlandığında biterse zorlanmayacakmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUnutamazsın. Yaparkende onu düşüneceksin :D akışına bırak biri çıkar illa
00 Yorumla
+1 yılOnu unutmak için birini bulmana gerek yok bence ama biraz zaman tanıman gerekecek insanoğlu tamamen unutmasa da onun yokluğuna alışıyor zamanla sende alışırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatakta iyiyse bırak eski sevgiliyi kendini bile unutursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇivi çiviyi söker derlerde bu sana uymadı 😀 sökülen çivinin yerine yenisi lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bazılarında ise yarar bazılarında yaramaz kişiliğinde ilgili bir durumdur
00 YorumlaOlabilir tabi, nasıl birini ariyosun, kriterlerin ne mesela
15 Yorumla
Soran+1 yılYa kriterlerim var aslında ama o kriterlerime hiç uymayan biriydi o yüzden kriterin de bir önemi kalmadı aslında
Soran+1 yılseninle konuşacağım bir konu değil
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Yenisine daha fazla tutulursan ne olacak..
21 Yorumla
Soran+1 yılşu saatten o pek mümkün değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece spor yapan ve İstanbul kriteri oldu digerlerinden elendim
00 Yorumla
+1 yılSizin ananızı avradinizi skm ya
02 Yorumla
Soran+1 yılben de seninkini oc
- +1 yıl
Konuşma orspunun ta kendisi kes sesini
Daha kolay yoları var
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela
- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!