tam olarak sebebini açıklayabilir misiniz? neden en çok azılan yer kalça
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
tam olarak sebebini açıklayabilir misiniz? neden en çok azılan yer kalça
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
O anki pozisyonu hayal ediyorlar. Düşünsene dolgun bir kalça görüyorsun. Aklında canlanan ilk görüntü ; doggy
Erkeksin tabi🤣
Kalça erkek beyninde kadının daha sağlıklı olduğu ve rahat çocuk doğrabildiği anlamına geliyor. Aynı şekilde göğüs çocuğunu iyi beslemesi anlamına geliyor biraz ilkel düşünüyorlar
Ben kalçadan çok tahrik oluyorum ama hiç öyle sağlık mağlık aklıma gelmez :D çocuk vs. de gelmez aklıma :D UYdurmuşsun gibiiiiii
O an zaten gelmez aklına bilinçaltında yatan budur. Araştırmanı öneririm
İlkel dusunmek hepimizde var sizde de var. Bu evrimsel bir durum bilerek değil. Savanda yaşamiyoruz ama kadinlar da erkegim beni korusun , kollasın diyor
Bilemedim, beni tahrik eden noktası sadece görsel. Yani birleşme olduğunda puzzle gibi düşün, erkek arkadan yapışınca cuk oturuyor o alana. Beni çeken en önemli noktası o.
Öyle zaten aksini söylemedim. Erkeğin kaslı olması daha güçlü gözükmesi vs bizi de bunlar çekiyor o an onu çok güçlü görüyoruz avcı olarak görüyoruz yani
Aynen öyle günün sonunda hepimiz ilkel heyvanlarız uzayada gitsek bu böyle
Estetik olarak guzel duruyor ve temas etmek hos oluyor erkeklerdeki gibi degil ayirt edici bir durum
Kadın vücudunun genel hatları -diz ustu ve goguslere kadar olan bölge- tarih boyunca objeleştirilmiştir. Heykellere bak genelde o bolgeyi resmeder.
yo memeler de güzel , gülüş te. kalça en belirgin olanı cinsel uzuvlardan . ama iri tekne gibi olanları sevmem
pozisyonu ordan hallediyor fanteziyi ordan kuruyor hissediyor normal bence
Gerçekten güzel bir kalçaysa sadece sevsem okşamak da beni mutlu eder
Aslında ilk azilan yer değil tabi kalça ama özel bölge olduğu için tahrik edici
Bir erkek olarak asla anlayamadığım şey. Kasık bölgesi dururken kalçaya azan erkek ne bileyim. Garip geliyor. Düzgün bir vulva görüntüsünü hiçbir şeye değişmem
Aslinda bel, kalca ve bacak bir butundur. Total olarak buna aziyoruz 😅
Sen erkek olsan kadının neresine bakarsın, hos kadınlar da erkeklerin kalçasına bakıyormus😊
Erkekler diyene bak bizden çok siz bakıyosunuz 😬
Ben meme seviyorum 😂 e kalçada severiz tabi
Kadının her yerine azabiliriz sadece kalçaya değil hayali bile yeter
Erstetiklik olayı sanırım daha güzel gözüküyor
Obje olduğu için ondan 😂
gogus kalca seks olarak en onemli faktor 😅
Siz nasıl büyük penis seviyorsanız bizde wynib
Düşündüğün zaman normal bir organ aslında haklısın
Anal merakı olduğu için
Yumusak ve buyuk olmasi
arkadan girmek güzel oluyor kalçayı kavrayarak
Bunun sebepi çok farklı aslında