Erkekler neden bacaklarını açıp kapatıyorlar ?

ben bunu hep görüyorum ve sinirleim hopluyor aslında bır kızın anında yapılmamalı bence benım ogretenlerım bıle ypıyorsu butun erkekler yapıyor oturuyorlar bacaklarını acıp acıp kapatıyorlar ne gerızekalıca bıraz hakım olun ne yaıyor o sırada 31 mi ?
Güncellemeler
+1 yıl
1.bakmak ve görmek arasında fark vardır kızların habire bacağını açıp kapattığını düşünün nasıl görmezsiniz hatta siz görünce bakarsınız ben görünce kafamı oynatamıyorum bu birincii buna hakkı yok kimsenin ! 2. neymiş efendim penisleri yapışıyormuş bilmem e bilmem ne istem dışı yok işte kızlar nasıl sütyenin düzeltyosa oda onu yapıyormuş ! saçmalığa bak ! 5 dk boyuncamı düzeltiyo 5 dk ya abartmıyorum önüme dönmek zorunda kaldım kaç sefer !
Güncellemeler
+1 yıl
ikinciside hiç bir kızınn ben 5 - 10 dk boyunca sütyenini çekiştirdiini görmedim arada düzeltüyor ve o bölge ile o bölge bir değil bunu hepimiz biliyoru bizde alıp elıızı cınsel bolgemıze gotursek ya da rayı acıp kapasak hos durmaz değilmi aptal atal konuşmayın kendinize mükayet olun hiç bir kızı rahatsız etmeye hakkınız yok kafamızı cevıremıyoruz !

Erkekler neden bacaklarını açıp kapatıyorlar ?