Cinsel Yaşam Partnerinizde tasma, tireşimli oyuncak vb eşyalar kullanmayı sever misiniz? birkiz271 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Ben kullanmayı cok seviyorum Partnerinizde tasma, tireşimli oyuncak vb eşyalar kullanmayı sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. kuyrugu unutmuşsun lütfen. bir de we-vibe. bu sonucusu favorimtasma güzeldir ayrıca bir cok choker modelini de begenirim 2 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Demeki penisiyle sana yeterince haz veremiyor. Hiç bir şey becerikli bir erkeğin penisinden daha çok haz vermez. Et ete... 0 0 Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı. Severim her erkek kendisine kullanılması kabul etmez ama ücret karşılığı bana her istediğini kullanabilirsin istersen 0 0 Yorumla
TeLeVoLe Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl köpek mi lan bu tasma takim direk hard seks devam :)) 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Normal nir birliktelik tercih ediyorum. Kullanmam 0 0 Yorumla
Kovboy_35 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 59% +1 yıl Hatırlattığın iyi oldu. Kırbaç kelepçe almam lazım 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet partnerlerime göre değişiyor çok fatkli oyuncak kullanirim 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazarın sevgilisi anlık 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onları sevmem de beni kadın gibi giydiren bi hanımefendi isterdim 0 0 Yorumla
sex_koçu35 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Farklı fanteziler çok iyi acı çektirmek genelde kadınların çok hoşuna gider benimde acı çektirmek 😍 1 0 Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Onun mu sana takmasını istersin yoksa sen mi ona takmak istiyorsun? 0 0 Yorumla
esquire77 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Kadın gibi kadınsın , zewklisin kullanmayı seviyorsun tabiki , sıradışı olman harika 0 0 Yorumla
Ayssin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Değişiklik iyidir 3 1 Yorumla SentzzzxX +1 yıl @Ayssin aynen Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tasma ve iple bağlamak önemli 0 1 Yorumla birkiz271 +1 yıl Bence de öyle Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Tasma hayvanlara takılır bilgin olsun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl aşık olduğum kadınla herşeyi yaparım sadece gecelik partnerde kontrol bende olsun isterim 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Severim ve seven partnerlerimde var 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde soğuk bakıyor toplumda hanimlar 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Çok gerek duymam genelde 0 0 Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kendim yaparım tüm müdahaleleri bi alet olmadan 0 0 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Nerede o eski mazoşist kadınlar 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay yok ben korkarım.😨 0 0 Yorumla
compkeeper Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Çok sattım, partnerim de denedim 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Pub kullandık sadece denemek için güzeldi 0 0 Yorumla
BlueKelebek Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. 2 taraf istedikten sonra olabilir neden olmasın 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Tabiki kendinde sanırım 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kullanmayan denemeyen çok şey kaçırıyor 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç denemedim 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. ne çılgınlar var 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İstemem 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
stark-mann Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. hayır tabikide 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kirbaclamayi severim 0 2 Yorumla Diplomasız_Doktor +1 yıl Faytoncu musun abey :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet attan anlarim😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
kuyrugu unutmuşsun lütfen. bir de we-vibe. bu sonucusu favorim
tasma güzeldir ayrıca bir cok choker modelini de begenirim
Demeki penisiyle sana yeterince haz veremiyor. Hiç bir şey becerikli bir erkeğin penisinden daha çok haz vermez. Et ete...
Severim her erkek kendisine kullanılması kabul etmez ama ücret karşılığı bana her istediğini kullanabilirsin istersen
köpek mi lan bu tasma takim direk hard seks devam :))
Normal nir birliktelik tercih ediyorum. Kullanmam
Hatırlattığın iyi oldu. Kırbaç kelepçe almam lazım
Evet partnerlerime göre değişiyor çok fatkli oyuncak kullanirim
yazarın sevgilisi anlık 😂😂
Onları sevmem de beni kadın gibi giydiren bi hanımefendi isterdim
Farklı fanteziler çok iyi acı çektirmek genelde kadınların çok hoşuna gider benimde acı çektirmek 😍
Onun mu sana takmasını istersin yoksa sen mi ona takmak istiyorsun?
Kadın gibi kadınsın , zewklisin kullanmayı seviyorsun tabiki , sıradışı olman harika
Değişiklik iyidir
@Ayssin aynen
Tasma ve iple bağlamak önemli
Bence de öyle
Yapmayın böyle şeylerrrr😀😀😀
Tasma hayvanlara takılır bilgin olsun.
aşık olduğum kadınla herşeyi yaparım sadece gecelik partnerde kontrol bende olsun isterim
Severim ve seven partnerlerimde var
Genelde soğuk bakıyor toplumda hanimlar
Çok gerek duymam genelde
Kendim yaparım tüm müdahaleleri bi alet olmadan
Kendi üzerimde değil 😅
Nerede o eski mazoşist kadınlar
Ay yok ben korkarım.😨
Çok sattım, partnerim de denedim
strapon da var mı?
Başka neler mesela
Tasma ve benzeri ile işimiz olmaz.
Evet kullanırım