Cinsel Yaşam Sarılıp uyuruz dedim öyle birofff çekti ki😂Sizce ne olacak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yarın onun evine gidicem gece kalıcam sarılıp uyuycaz sadece Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar haber veriyorum birlikte olduk yatağa uzanır uzanmaz heryerimi elledi sonra devamı geldi zaten Sarılıp uyuruz dedim öyle birofff çekti ki😂Sizce ne olacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
-Felaketce- Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Saılıp uyursunuz bişiy olmaz 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Korkma en fazla öpüşürsünüz sen istemediğin sürece bir şey olmaz emin ol. Biz çokk kez yaptık öpüşmekten ilerisi olmadı 4 0 Yorumla
KeyDee Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Bende evlidim boşandim,Acıkcası ben seninle o an sevişirdim, o tada varan birdaha istiyor heleki evlilikten sonra daha çok istiyor. 0 0 Yorumla
mozcanmbel17 Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Kasmayın kendinizi sevişin gitsin. Bı daha mı geleceksin dünyaya. yapistirrrrrr... 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ateşle barut misali öğle kalmaz emin ol 😄🤣 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hadi bakalım ertesi gün yazarsın sadece sarılıp uyudugunuzu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güncellemeyi oku Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Olacağı oydu zaten başka ne bekliyorsun Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sarılıp uyumakmı ellemedik yerini bırakmaz 🤣 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Öylemi olacak gerçekten bilmiyorum ne olacağını Yorumla Soran +1 yıl Sarılıp uyuruz dedim bı offf cekti Yorumla Hairmafya +1 yıl Sence ellemeden bırakırmı illaki eller öperOkşar Yorumla Soran +1 yıl Peki sence sonu illaki cinselliğe mi gider Yorumla Hairmafya +1 yıl Evet zaten çıplak uyumuycakmısınız Yorumla Soran +1 yıl Yok be kıs günü ne çıplagi onu bilmiyorum da ben eşofmanla yatcam Yorumla Hairmafya +1 yıl Kesin o soyunur Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tabii sadece sarılıp uyursunuz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnan bende bilmiyorum Yorumla Çelixsxsxxx +1 yıl Hahaha yok öyle bir şey Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ya illa etkileniyor insan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla GaraGuru +1 yıl Öğrenirsin yarın kalcanda hissedersin:) Yorumla Soran +1 yıl Diyoki bana aşkla yemek yapmayı ögret Yorumla GaraGuru +1 yıl Ne kadar romantik Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Vuruş var galiba yarın 😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum nolcak Yorumla loky34ist +1 yıl Ben biliyorum 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yarın gece habdr veririm Yorumla loky34ist +1 yıl Merakta bırakma 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesin boş***mıştır 3 3 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl him Yorumla Soran +1 yıl Bencede uzun bi off çekti Yorumla Mertcan3499 +1 yıl ya Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Umarım anne adayı olmazsın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evde tek yatak mı var. Başka oda mı yok sanki 😪 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nolucak sonu belli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence kesinmi Yorumla CaptainVenture +1 yıl Valla ateş barutu patlatir cocukta seni 🤭 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seni zükecekkk 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesin olur mu sence sarılıp uyusak yetmezmi Yorumla
efe09çakıcı Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Günaydın çakıyı yersin gece 0 0 Yorumla
_Yalnız_Kowboy_ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ateşle barut yan yana masum duracak öyle mi? 😊 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. kesin uyursunuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bakire misin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl arkadaşın biliyor mu peki Yorumla Soran +1 yıl Biliyo ikimizde evlenip bosandik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hee o zaman yaşarsınız birşeyler Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ama banada öyle geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani korunmaya dikkat et sadece onun harici tecrübelisin zaten Yorumla Soran +1 yıl Aynen edicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onun harici anın keyfini çıkar uzun sürelide yapmıyorsan baya bi zevkli olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabi çocuk sana zevk verebilirse Yorumla
eagen_91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl İnandım ben 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla eagen_91 +1 yıl Şimdi gerçekleri söyle sen ne istiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Bende istiyorum onu seviyorum Yorumla eagen_91 +1 yıl O zaman yarın gece kendini mutlu et onuda et Yorumla
KaranliginOfkesi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Sadece mi sadece? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla KaranliginOfkesi +1 yıl Yakınlaşırsınız lakin her şey sende bitiyor unutma. İstediğin yerde dur diyebilirsin.. Yorumla Soran +1 yıl Tabi ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Saılıp uyursunuz bişiy olmaz
Bencede
Korkma en fazla öpüşürsünüz sen istemediğin sürece bir şey olmaz emin ol. Biz çokk kez yaptık öpüşmekten ilerisi olmadı
Bende evlidim boşandim,
Acıkcası ben seninle o an sevişirdim, o tada varan birdaha istiyor heleki evlilikten sonra daha çok istiyor.
Bu işler de hep böyle başlıyor zaten 😂
Kasmayın kendinizi sevişin gitsin. Bı daha mı geleceksin dünyaya. yapistirrrrrr...
Ateşle barut misali öğle kalmaz emin ol 😄🤣
Hadi bakalım ertesi gün yazarsın sadece sarılıp uyudugunuzu
Güncellemeyi oku
Olacağı oydu zaten başka ne bekliyorsun
Sarılıp uyumakmı ellemedik yerini bırakmaz 🤣
Öylemi olacak gerçekten bilmiyorum ne olacağını
Sarılıp uyuruz dedim bı offf cekti
Sence ellemeden bırakırmı illaki eller öper
Okşar
Peki sence sonu illaki cinselliğe mi gider
Evet zaten çıplak uyumuycakmısınız
Yok be kıs günü ne çıplagi onu bilmiyorum da ben eşofmanla yatcam
Kesin o soyunur
Sarılıp uyucaksınız sadeceeee hmmmmmmm😂😂
Ne güzel darısı başıma
Tabii sadece sarılıp uyursunuz
İnan bende bilmiyorum
Hahaha yok öyle bir şey
Ya illa etkileniyor insan
Bilmiyorum
Öğrenirsin yarın kalcanda hissedersin:)
Diyoki bana aşkla yemek yapmayı ögret
Ne kadar romantik
Vuruş var galiba yarın 😂😂
Bilmiyorum nolcak
Ben biliyorum 😂😂
Yarın gece habdr veririm
Merakta bırakma 😂😂
Kesin boş***mıştır
him
Bencede uzun bi off çekti
ya
Umarım anne adayı olmazsın.
Allah korusun
Ninni de söylersiniz aw
Evde tek yatak mı var. Başka oda mı yok sanki 😪
Sen yine de hazırlıklı ol derim
Nolucak sonu belli
Sence kesinmi
Valla ateş barutu patlatir cocukta seni 🤭
Uyursunuz
Dime
Seni zükecekkk
Kesin olur mu sence sarılıp uyusak yetmezmi
Ne güzel sarılıp uyumuşsun
Günaydın çakıyı yersin gece
Ateşle barut yan yana masum duracak öyle mi? 😊
Basar
Hiçç
kesin uyursunuz
bakire misin
Hayır
arkadaşın biliyor mu peki
Biliyo ikimizde evlenip bosandik
hee o zaman yaşarsınız birşeyler
Bilmiyorum ama banada öyle geliyor
yani korunmaya dikkat et sadece onun harici tecrübelisin zaten
Aynen edicem
onun harici anın keyfini çıkar uzun sürelide yapmıyorsan baya bi zevkli olur
tabi çocuk sana zevk verebilirse
Et ete degecek
İnandım ben
Bilmem
Şimdi gerçekleri söyle sen ne istiyorsun?
Bende istiyorum onu seviyorum
O zaman yarın gece kendini mutlu et onuda et
Sadece mi sadece?
Bilmiyorum
Yakınlaşırsınız lakin her şey sende bitiyor unutma. İstediğin yerde dur diyebilirsin..
Tabi ki
Hıhı sen öyle san 😂
Uykudan uyandıracak
Bilmiyorum