Mesela bir kızla bir iki kez görüştün ve birlikte bir şeyler yaşama teklif ettin.
Evlenmeden olmaz, olmaz dediği zaman aslında "seninle olmaz" demek istiyordur diye bir şey okudum.
Ya efendi bulmuştur, ya kaslı degilsindir, ya da kız çevren olmadığı için sana cinsel çekim duymamıştır. Dolayısıyla "bununla duygusal ihtiyacımı gideririm" diyerek seni geçiştirirmiş.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız çevresi ve cinsel çekim ne alaka? Kurulacak yer arıyorsunuz bula bula böyle saçma sapan şeyler buluyorsunuz ya komiksiniz 😂
Kız çevresi varsa her kadın o erkeği elde etme arzusunda olur. Kız çevresi olmayan erkek isterse altın kalpli olsun hiçbir kadın ona dönüp bakmayacaktir.
Bu sizin kendi başarısızlıklarınız üzerine kurduğunuz yalanlardan başka bir şey değil
Ve kusura bakma ama senin bu tipine kimse bakmaz zaten istediğin kadar kızla arkadaş ol değişmeyecek bu
Evet biraz tipsiz biriyim de o kadar mı 😂
koşul sunabiliyorsa, yapmadan durabiliyorsa yeteri kadar istemiyordur. başka zerre açıklaması yok.
Aynen öyle. İkinci buluşmada da eve gelmiyor yatmıyorsa o kız kesinlikle hoslanmamistir
hoşlanmayı bırak sadece trip atacağı, şımarıklık yapacağı biri olsun isteyen, 7 kişi ile aynı anda konuşan bir tiptir.
Yani kizin namuslu olma ihtimali yok diyosun?
Namuslu gözüküyor her kadın. Benimle dertleşmek, sohbet etmek istiyor, onu döven, paralı p. cin biriyle de seks yapmak istiyor, yani her kadın erkekleri iki gruba ayırıyor ikisinden de ihtiyacını karşılıyor.
Namuslu kadinlar vardir ve senin gibilere bakmazlar
Doğru evet. Ben efendiyim, kadınlar onları döven , eziyet eden erkekleri seviyorlar
Senin tipin bile...
Engelle o zaman tekrar gorme kardeşim rahatsız olduysan
Hayır gayet de istemediği için istemiyor
Yani hoslanmamis.
Hoşlansaydi mutlaka ilk buluşmada öpüşür ve sevişir miydi?
İlk buluşmada sevişmek ne ya dalga mı geçiyorsunuz? İlk buluşmada kim kimi sever ayrıca daha tanımadan
Öyle olan çok var da o yüzden
Onların amacı başka.
Bunun hoşlanmayla alakası yok