Hoşlandıgım biri var ama sevgili değiliz. O 36 ben 30. Bazen kendime engel olamıyorum onu farklı şekilde düşünüyorum hayal ediyorum 🙊 o bana tatlısın, melek gibisin gibi şeyler söyleyince bu adam çok mu masum şeyler düşünüyor ben mi sapıgım diyorum kendime. Yaşını hiç göstermiyorsun güzelsin hiç değişmemişsin gibi şeyler söylüyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası melek gibi masum kadının yatkta istekli bir kısrağa dönüşmesi çok hoşuma gider. O yüzden hiç öyle düşünme. Senin o halini de sevecektir
12 Yorumla
Soran+1 yılMelek gibi gördüğünü arzular mı ki
- +1 yıl
ohhooo arzularız tabi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 28 yaşındayım. Ben senden daha fenayimm. Ve hiç yaşamadi icimde bir bombayla geziyorum. Adamla normal telde konuşurken azmı fantezi kurarimm. Bir ıslanıyorum varya. O adami kafamda soyup soğana ceviriyorum oh olsun. Sende takılma keyfine bak. Ama adamin kiymetini bil ve evlenmeden biseyler yaşama. Ne saygili bir adam höt diye cinsellive girmiyor
26 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyleyim. Daha önce aynı ortamdan olan ortak cevreden biri olunca biraz cekiniyor olabilir 2 ay oldu ama saygılı dedigin gibi cinselligin c sinden bahsetmiyor
Cevap sahibi+1 yılBu adami sakın kaçırma. Evlen. Beni de eltin yap ahhaha
Soran+1 yılKısmet bakalım nolcak daha açıldıgı da yok 🥲ama tek bekar kalan bu diger 2 erkek kardeşi evli 😂
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun. Açılmasını sağla. Asla ilk hoslandigini soyleyen sen olma. Ama onu söylet
- +1 yıl
Ouu buralr akıyor maşallah
Adam hakkında konuşamam, çünkü yaklaşımın nasıl, seni ne şekilde görüyor bilmiyorum. Bununla birlikte kendi adıma konuşacak olursam, ben sadece duygusal olarak bir şeyler hissettiğim kadın hakkında istek arzu duyar, fantezi kurarım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes arzular uzulme o seni daha çok dusunup mastürbasyon yapiyordur
12 Yorumla
Soran+1 yılSadece düşünüyordur belki diyodum ama mastürbasyon bile yapıyordur yani 😱
- +1 yıl
Evet çünkü düşününce tahrik olur
Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Arzular fakat alfa bir abimiz olduğu için kendisi bu durumu profesyonel olarak saklı tutmayı başarıyor sanırım şimdiden kalbini kazanmış
10 Yorumlaİstiyordur ama duyguları masumsa illa o şekilde düşünecek diye bir şey yok her şeyin zamanı var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sen azcik ona yol goster ne kadar swksi oldugunu soylesin
02 Yorumla
Soran+1 yılMelek gibisin diyor ama o
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öyle dediğine bakma, bir film koparsa eritir seni, yatakta nefes nefese kalırsın...
00 Yorumlaİnan bana seni görmemelerine rağmen bu soruna cevap veren çoğu erkek seni şu an arzuluyor 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cinselliğe girmese bile o da senden gizli birşeyler hayal ediyordur net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO da düşünüyor öyle 😊
13 Yorumla
Soran+1 yılBiri mastürbasyon yapıyordur demiş 🙊😱
Cevap sahibi+1 yılOlabilir neden olmasın
Cevap sahibi+1 yılDm ye gelsene
+1 yılEmin ol seni daha çok düşünüyordur her türlü şekilde
00 Yorumla
+1 yılAcil sevişmen gerek onunla
00 Yorumla
+1 yılPasif gay değilse arzuluyordur
00 Yorumlasen çocuğu baştan çıkaracaksın :))
02 Yorumla
Soran+1 yılO beni düşünmüyor mudur ki
Zamanın gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çok istekliyim çevreme yansıtmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkızlar sapık la
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım