birbirimizden hoslaniyoruz ama acilmadik, onu cok seviyorum ve buyuk bi tutkum var ona karsi, her gece dusunup arzuluyorum onu, acaba oda beni arzuluyor mu sizce?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
cekim yasası var bu varsa aranızda seni de arzuluyor demektir.. neden bunu ona söylemiyorsun
olmaz farkli durumlar var evli degil ama sorma bunu
anladım ama bunu böyle içinde tutarsan her gece düşünerek mastürbasyon yaparak gecmez hayat
olmaz evet ama soylenmez de , ama acaba oda benim gibi mi merak ediyorum
eger sen onu cok arzluyorsan hatta düşünerek mastürbasyon yapıyorsun kesinlikle evren o enerjiyi göndertiyor
oda benden hoslaniyor zaten cok bir arada oluyoruz beraber calisiyoruz bir masada bazen, bakisinca goz kirpiyor bana , beni izlerken yakaldigim cok oldu vs
o zaman seninle sevişme istegi var adamda ama oda cekiniyor olabilr
Ikinizde cok tatlisinizdir yaa karsilikli hoslanti cok guzeldir ben hislerimde yanilmam eger bjde ksrsilikliysa oda arzuluyodur emin ol
adam akilli bi sey soyledi birisi tesekkur ederim , bende eminim sevdigine
İletişiminiz iyiyse o da size karşı boş değildir. Aranızdaki sohbete bağlı biraz da
is yerinden arkadasiz guyaa, muhabbetimiz iyi ama aramizdakiler sanki birbirimize isaretler var itiraf yok , ikimizde aramizdakileri biliyoruz sanki ama simdi degil gibi birbirimize bakip bakip gulumsuyoruz sevgiyle , karisik biraz
İş yeriyle alakasız. Evde kendi özelinizde konuştuğunuz oluyor mu bu tarz bir iletişimden bahsediyorum. Telefondan yazışma görüşme vs.
yok sadece is konusunda itiraf yok dedim ya, yuzyuze daha iyidir benimle, oyle mesajla flort durumu yok aramizda, hoslandigindan suphe etmiyorum hatta seviyor , bir anlik bile mudum duserse hemen anliyor hep gozu ustumde.
O zaman arzu durumu olmayabilir net konuşamayız bu durumda sadece %50 tahmin edebiliriz. Herkesin arzu ve isteği aynı olmuyor
neden anlamadim
Her insan aynı değil çünkü kimisinin bu tarz iletişimde olduğunda arzular kimisinin duyguları ağır basar
yani belki daha duygusal bakiyordur diyorsun? cinsellik ikinci pilanda?
Erkek açısından bana öyle geldi. Ama ilerde bu nasıl olur bilemem
anladim tesekkur ederim
Rica ederim
Güzelsen arzuluyordur
guzelim evet
Arzuluyordur
Şimdi okudumda bir şeyler yaşamak istiyorsaniz bir gün yemek teklif edin arabayla eve felan bırakırken yakinlasirsin
bu kadar uğraşacağına belli et ondan hoşlandığını
olmaz , durumlar farkli biraz o gelmeli
nasıl yani
sen cesaret ver o gelir
zorlayamam , zamani gelince gelecek zaten biliyorum simdi olmaz , isten atilir anlasirsa
Eminim oda seni aezuluyodur
Neden emin konustun bukadar
Cunkü erkekler arzulandıklarını hisseder ve yükseldiklerinde kendilerini tatminde illaki karşı tarafı düşünür
Nasil hiss ederler bunu?
Vucut dili gözler davranışlar ele veriyor
biraz detay verir misiniz lutfen? acaba ele mi verdim kendimi?
Holanan kadın hoşlandıgı kişinin karşısında cok sık saçlarıyla oynar
Gezlerinin içi güler
Her söylediğine gülümser
Güler bile her söylediğine
Onunlaygen daha fazla zaman gecirmek için zaman yaratıp zamanı mesele etmez
ooo bunlarin fazlasi var bizde , biz bakisiyoruz goz goze kalip gulumsuyoruz hatta bazen o bana goz kirpiyor ama arzulamak hoslantiyla ayni gelir mi
Ne bileyim bu soruyu da ona sor
Hayır
neden net hayir dedin
Güzel misin önce seni görmek lazım
guzelim hemde cok gormen gerekmiyor
Esmer misin
beyaz tenli kara kas goz
Göreyim?
hyr
Evli mi?
degil
Sen evli misin?
degilim oyle bi durum yok ama is yerindeyiz ve bu adam benimle sevgili olursa isten atilir
Niye atılsın ki? Bence senden ışık görürse reddetmez
durum farkli anlatamam simdi nedenini. isik goruyor benden baska nasil isik veririm bilmiyorum , ama sanirim simdilik yapamaz
anlatirdim da ozele gidince pisman oluyorum herkes yuruyor bende engelliyorum :D
Yürürsem engellersin, sorun yok
hahaha
olabilir