8 yıllık evliliğimi 1 ay önce sonlandırdım yalnız yaşıyorum çevremdeki insanlar cinsel anlamda arkadaş edinmemi bu süreçleri daha kolay atlatabilecegimi söylüyorlar yalnız bu 8 senelik zamanla eski esimi hic aldatmadım ve herkeste onu arıcakmısım gibi geliyor sanırım biraz çapkınlıktada paslandık sizce nasıl davranmalıyım çok mu erken?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok erken tabikide nasıl ayrıldınız ona da bağlı. Mesela severek veya en azından anlaşarak ayrıldıysanız şu an böyle bir şey yapman eski eşini çok kırar gururunu ezer seni de değersiz yapar. He kavgalı ayrıldıysanız bile böyle bir şeyi etrafımdaki yapsa ona iyi gözle bakmazdım kim sana öneriyor onu da anlamadım hm
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılöncelikle takdir ediyorum epey namuslu birine benziyosun bence bunu köreltme çünkü farklı tatlar denemek bilmiyorum ben sana iyi geleceğini sanmıyorum acını yaşarken farklı uğraşlarla insanlara faydalı olacak yardımcı olacak meşguliyetlerle hafifletmeye çalış. mümkünse evlen diyeceğim ama sanırım eşini çok seviyorsun. Merak ettim mahzuru yoksa neden ayrıldınız neden geri dönüş imkansız?
03 Yorumla- +1 yıl
yine de Allah'tan hayırlısını iste.
+1 yılBen tipsizim hiç sevgilim olmadı herhalde yalnız başıma ölürüm , aşk ilişkileri konusunda tavsiye alınacak son kişi bile değilim. Ama yakışıklı , şirin bir adama benziyorsun çok zor olmasa gerek.
05 Yorumla- +1 yıl
Yoo o anlama geliyor :D
- +1 yıl
Ben müslüman değilim ama iyi dileğin için sağol yine de. Ben 4 yıl bir kızdan hoşlanıp açılmamıştım zaten reddeder diye. Şuanda da birinden hoşlansam yine açılmam reddeder diye. Tipsiz erkekler genelde benim gibi. Tip yoksa kız da yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılTaze dulsun biraz daha bekle derim ben.
Off bana ne ya ne yapıyorsan yap sjshhshhs010 Yorumla- +1 yıl
Yine anlamıyo ben seni sjsjsh yorum yapayım mı yapmayayım mı 😶
- +1 yıl
Sen beni engelleyemezsin tağam mı ben seni engellerim bye
- +1 yıl
Aaaa yine bana iftira atıyor birisi Allah rızası için şu şahısa iftira atmanın günah olduğunu söylesin yiaaa 🥺🥺
- +1 yıl
Evet git lütfen rica ediyorum sorumu terk et sjsjshs
- +1 yıl
Dur sen gitme ben giderim 😌
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel anlamda niye yalnız kalacak mısın onu anlamadım
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye cinsellik olarak yalnız kalacakmışın dediler
Gizli Üye(18-24)+1 yılEski eşini bana yollasana reis
03 Yorumla- +1 yıl
Bu insanlar işte kafaları vücutlarına ağır gelen kişiler. Dışarda herhangi birine böyle bir teklifte bulunursan , kelleni gövdenden ayırırlar.
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞişme bebek al
11 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çevremdeki insanlar cinsel anlamda arkadaş edinmemi söylüyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat