Merhaba 2 senelik evliyim çocuk yok eşim asker doğudayiz jandarma kendisi şüpheleniyorum beni aramıyor sormuyor işteyken işi de masa başı bu ay regl olduktan sonra tam 1 ay içinde 2 defa birliktelik yasamişiz geçen gün ben yanaştım hazırlandım vs yanına geldim çok afedersiniz ama sanki kafası bende değil gibi davrandı ve penisi tam birleşme esnasında indiii ve iliskiyi sonlandırdım bidaha bana dokunma dedim o gün bugündür kavgaliyiz böyle bir şey olması normal mi? Bana hiç ilgisi alakası yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
O meslekte nasıl bilmiyorum ama işteyken çoğu yerde telefonun ya yasak ya kısıtlı kullanılan bir Ülkede yaşıyorum, tam aksine acil durumlar hariç özel hayatın iletişiminde olunmasi garip karşılanıyor. Asker diyorsun belki orada da o disiplin söz konusudur diye demek istedim. Ayrıca gün içerisinde hep arasa sorsa akşamları konuşacak konu da azalır tükenir. Birazcik da Es değil kendine birey meslek hayatında zaman ayırsın sonuçta firari değil. Özel diğer konuda işe stress veya maddi sorunlar da etkili olabilir. Gözetle, en iyi sen anlarsın geçici bir durum mu değil mi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşiniz çok sorumsuz bir insan..
Böyle sorumsuz deger bilmeyen a p t a l birisi ile evlendiğiniz için gerçekten çok üzgünüm..
Mesela;
* hic birlikte sinemaya gitmez misiniz?
* hiç saclarinizi oksamaz mi?
* hiç sizinle birlikte olduktan sonra beraber duşa girmez misiniz?
* siz yemek yaparken arkanızdan gelip size sarilmaz mi?
* hiç sizi dizlerine yatirmaz mi?
00 Yorumla
Merhaba, daha yeni sayılır evliliğiniz, ilgisiz kalması tabiki normal değil. İlişki sayınız çok çok az, ayda 2. Olması gereken en az haftada 2. Haftada olması gereken şeyi ayda yaşıyorsunuz, .. l
Hadi o ilişki sırasında stresliydi diyelim, odaklanamadi ereksiyon kaybi yaşadı diyelim, sonrasında senin gönlünü almak için gereğini yapması gerekirdi010 Yorumla
Soran+1 yılYapmadı umurunda bile olmadım
Soran+1 yılDokunmuyor ben hazırlanıyorum beni görmüyor bile gözü.
Soran+1 yılEvet severek evlendik üniversiteside tanışmıştık.
Soran+1 yılYani normaldi güzeldi her şey.
Soran+1 yıl6 aydır uzağız
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Aldatma var mı bilmem ama penisi içindeyken iniyorsa seninle seks yapmak istememiş o gün sen istedin diye demekki yapmış oda zevk vermemiş eğer vücuduna güvenen biriysen sence düşün başka bir erkek görse ne yapar sana?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu aldatıyor eminim cevabını söyleyemem söylersem başıma kötü şeyler gelir
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılPeki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşini görüyordur o bi şekilde Üzüldüm senin için yaaa
03 Yorumla- +1 yıl
Ama ne bileyim ya yapsa bile sen sonuç olarak o kadar hazırlık yapmışsın bence seni de memnun etmesi gerekiyordu
Soran+1 yılBencil o
- +1 yıl
Anladım işini başka türlü hallediyor musun peki yani rahatlayabiliyormusun bi şekilde
+1 yılMuhtemel başka kadın var gece nöbetleri olağan dışına çıkmaya başladı mı
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet gece ben uyurken corbaciya falan gidiyor. gündüz uyuyo
- +1 yıl
Gidip gelmesi ne kadar süre aliyor
Soran+1 yıl2 saat vs
- +1 yıl
O süre de aldatma için çok az işteyim dediği süreler de farklılık var mı
Soran+1 yılYani sürekli işte zaten
+1 yılBelki de iş yerinde sorun yaşıyordur stresli olabilir
010 Yorumla
Soran+1 yılYa eve gelip uyuyor bu uyandıktan sonra oluyor yani akşam telefonla konuşurken arkadaşları ile eğlenirken bir sıkıntı yok bana gelince mi stresli
- +1 yıl
Sana karşı saldırganlığı var mı sadece konusmayıp soğuk mu duruyor
Soran+1 yılİlgisiz alakasız bana karşı
- +1 yıl
Hayatında başka biri varsa ve uzun süre senden uzak kaciyorsa biraz izlenen gerekiyor onu bir bak yanına uzan vs telefonda vs başka birileri kayıtlı mı
Soran+1 yılAyşegül Astsubay diye biri var telefonunda ama. onlarin karakolunda kadin astsubay yok. Ben görüp sorunca silmiş
- +1 yıl
O zaman işte buldun olayı sanırım senleyken onu hayal etti ve durum bu oldu
Soran+1 yılGerçekten böyle bir şey yapmış olabilir mi
- +1 yıl
Günahını almayayım boşuna takip et sonuçta eşin burada millet kafanı karistirmasin duygusal hareket edip herşeyi daha kötü yapma
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim umarim sorunlarınız bir an önce çözülür
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılPenısıne laf gecıremıyordur.
Zor bir durum dostum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında cevabı biliyorsun ama kendine itiraf edemiyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇok yoğun onlar çalışıyor masa başı bile olsa emin ol baya yorucu. abimde o meslekte cunku
07 Yorumla- +1 yıl
Aldatmiyordur günahını alma adamın
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Bunu sana laf olsun diye söylemedim cidden abimde masa başında ve ne zaman arasam uyuyor ya da iş başında hep.. Tek yapman gereken sabretmek.. bir çocuk yapsanız belki eve ayrı bir hava katar.. hem sen evde tek sıkılmazsin.. çalışıyor musun bir yerde?
Soran+1 yılEvet bende memurum
- +1 yıl
E tm bak cidden onlar ne kadar masa başı veya sahada bile çalışsalar bizden kat kat yogunlar kendini bir şekilde yatistir. ve dediğim gibi çocuk yapsanız daha iyi olur o yokken evde çocukla ugrasirsin evde bir meşgale olur kafan dağılır hem. çocuk neden yapmıyorsunuz?
Soran+1 yılDüşünmüyor kendisi
- +1 yıl
Sen ısrar et yani sonuçta ortak karar vereceksiniz. orada ailen filan var mı çocuğa bakicak siz işe gidince?
+1 yılİs ayrı bi konu ama bence biri var gibi yani bi adam sorun yokken yanaşmıyosa sıkıntı vardır
00 Yorumla
+1 yılBelki iktidarsizlik yasiyordur
06 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
- +1 yıl
Sertlesme sorunu vardır belki ya
Soran+1 yılÖyle bir sorunu hiç olmadı bu zamana kadar uztelik 2 hafta olmuştu ilişki yaşayalı nasıl istemez
- +1 yıl
İktidarsizlik yasiyor kalkmıyor sertleşmiyor işte sende kendi kendini tatmin etmekle ugrasiyorsun
Soran+1 yılTmmm
- +1 yıl
Yazık olmis gencecik kızsın biz sizi ararken siz burada rezil oluyorsunuz
Sen hemşire demisin bak iste
00 Yorumla
+1 yılİçindeki ateş sönmeden bir çağre bul.
00 Yorumla
+1 yılAldatıyorsa sende aldat yapacak bişey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yakalamaya çalıs
00 Yorumla
+1 yılOlabilir.
00 Yorumla
+1 yılGöreve gidyodur
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Dm e gelsene
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında