Eşim beni aldatıyor mu acaba?

Eşimin sadicinin kizkardrsi falan denize gittik hep beraber sadiciyla yeni evlendik 1 ay olmadı daha balayindayiz o zaman
Arabaya bir bindim kız sort giymis kısacık.
Yemek yedik kız yok o olmadı yok bu olmadı burun kıvırıyor ağzına salata falan verdi yanımda abiside yanında oturuyor.

Denize girdiler neden beni beklemediniz falan dedi kızdım bende. bir bikini giymiş kız gel beni yap der gibi.

Fotograf cekindik fotoda bile eşime bakıyor.
Bir ara eşimin önüne yattı uzandı onu dekolteydi tişörtünün esimde kafasından gözlükleri aldı taktı falan.

Arabaya bindik yolda giderken muradın whatsapina bakiyormusun dedi bana bende bakıyor herseyini biliyorum dedim. onu ordan engellemistim o da farkında. ben sildikce eşim geri ekliyordu.

Gece dışarı gezmeye çıktık arabayla kız da icicem dedi abisi eşim içiyor bu da içmeye basladi. kizdim kıskanıp eşimin kafasına bir tane patlattım bende, eşim kızdı sonra döndü önüne kız bende yapcam bekle dedi. kafasini okşar gibi yaptı eşim ellerini tuttu baktı kizip bi tane daha patlattim kafasina esimin.

Sonra eve geldik. kiz alkollü anlatmaya başladı işte patronumla öpüştü bilmem ne ben bunun kaşar olduğunu anladım. esim onların evine gidiyormuş eşim tuvalete girince musluk sesini dinlediğini ve çok hoşuna gittiğini falan söyledi canım kız.

nisanliykende bunun iş yerine gittik patates kızartması vardı yemekte geldi oturdu yanımıza eşime bunları bana mı ayırdın dedi eşimde evet sana ayırdım dedi o zaman da çok sinirlenmistim.

yetmedi eski sevgilisinin numarasını silmemisti biz çıkarken yetmedi o kizida iş yerinde evine bırakıyordu. o kızdan da çok psikolojik şiddet gördüm.

yetmedi bir kız daha vardı kız urfaliydi kapalıydı. kizi benimki sahiplenmiş biri birsey sorduğunda yerine o cevap falan veriyor canım. bisey yiyorum kızı cagirsana beraber yiyin, kız işi bırakacak patronun yanında kızla beraber o var..

Telefondan erotik şeylere bakiyor, mastürbasyon yapiyor benden gizli. Onu mutlu etmeye çalışıyorum izin vermiyor. ben anlamadım gitti.
Eşim beni aldatıyor mu acaba?