AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
İnsan kendi çamaşırını tanımaz mı hiç
Ayrılmalısın!
Sende przrvatif koy yatağanina
Bundan sonra kasıtlı olduğunu anlar
Sen yani 100/00 eminmisin
Değilim ama o kadar baktım ki benim öyle bir çamaşırım yokmuş gibi geliyor tam benimde bedenimde daha sabahda yatakta uzun siyah saç teli buldum kafam çok karıştı.
Hemde yeni evlisin dimi
Evet
Kac yasindasin
30
Ilk evliliginmi
Evet ilk
Gerdekte bakiremiydin
Hayır o kabul etti öyle olmami
Yani bakire degildin
Değildim
Yani ona söyledin bakire degilim diye dimi
Evet dedim ya
O zaman boş ver ustüne düsme sence senin yatagina kiz mi getirdi diyorsun
Evet bence öyle
Daha bir kaç gün önce tartıştık seni aldatsam anlarsın demişti çok iğrenç bir üslup gibi gelmişti bana.
Hmmmmm ama bunu sana neden dedi
Yalan konuşmasından rahatsız oluyordum o da sen baskı yapıyorsun ondan oluyor dedi bende ihanet eden erkeklerde aynı şeyi söylüyor dedim onun üzerine ihanet etmiyorum etsem anlarsın dedi
Demekki anladin dimi
Ne biliyim o çamaşır ya benimse
Gunaydin nasılsın
Nasıl olunabilirse işte
Senin camasirin neydi tanga mi sütyenmi
Ne yapiyorsun
burada misin
Hpv testi yaptır siğil çıktığı için
Boşan.
Ya çamaşır benimse hatirlamiyorsam
İnsan bilmez mi esyasini
İlsikide ihanet vsrsa bosa
giyip dene
Sen anlarsın kimin
Hayırlı uğurlu olsun ortağın var
Boşan
Koçan başkasını yatırmış
Yok yaaa
Çoklu ilişki
Boşa
Ya çamaşır benimse hatirlamiyorsam
Giydiğin birşeyi unutman imkansız.
Ama tatlım bakıyorum bakıyorum yokk bana ait değil gibi geliyo emin de değilim çok çamaşırım var ama ben hicbir zaman yatağın araya çamaşır sıkıştırmadım aklıma binbir türlü şey geliyor daha sabah yatağımda bana ait olmadigini düşündüğüm bir saç teli buldum çok yeni evliyim çıldırdım ya
Apartmanda kamera falan varsa bakma ihtimaliniz de bulunuyorsa eksik etmeyin derim. Güven olmaz yeni evliyseniz kötü bir evliliğe sürüklemeyin.
Böyle bir şeyde ben haksız çıkarsam peki ya çamaşır benimse düşeceğim durumu düşünebiliyor musun kameraya nasıl baktiracagim ben
Kameraya nasıl baktıracağınızı bilmiyorum varsa bir çaresini bulun. Çamaşır sizinse sıkıntı olmaz kocana 2-3 güzel şey söylersin halledersin sıkıntı yaratmaz. Seviyorsa her türlü devam eder zaten.
Apartmanın sadece girişinde var onun dışında bir katta yok her türlü kılıfı bulur başka bir şey lazım
İyi senaryo.
Ben mi kurdum bunu
Erkek kendi yatağına başka bir kadını sokmaz. Gider otele ya da başka bir eve... Kadının sâc teli bile bulabilirsin. İyice baksana.
Yer yoksa sokar uygun zamanda atma
@Hakan10x nerden anliycak der otele niye para harcayayim diyebilir
Bende aynı fikirdeyim üstteki arkadas eve almaz demiş
Şu sitede yeni evlenenlerin aldatmaları, yeni evli olmalarına ragmen cinsel hayatlarının sönük olması kavgalar gürültüler, bir sürü kadın koz soruyo erkekler neden aldatıyor, kız hamile kalmıs napacam diyo ya kendimle grur duymaya başladım yeminle yanlış insan seciyorsunuz dış görünüse aldanıp ruhuna temizliğni alttan alısı kadınları cezbetmiyor karizma düzgün ama işte boş tutmıyorlar bir sekilde pislikleri cıkıyo hemde yeni evlensin 2,3 sene olsun genel bi durum var bu sekilde sözüm direk sana değil kızlarda kadınlarda dış görünüşe verilen önemle başlarını yakıyolar iç dünyalarjnu karakterini görmezlikten geliyorlar sonuc cok değişmiyor
@Hakan10x onlar hayal aleminde yasiyo herhalde yapmak isteyen evine yatağına bile atar ikinci kadın yakalanmak isteyebilir erkekler korkar metres bile olsa karısından ilişkisinin gizlenmesine tahammül edemez açık verir illaki yatağıma camasir atacak kadar cesursa karşıma da çıkar
@Hakan10x ben evlenirken ne tipe baktım ne de cebinde ki paraya ailesinin durumu iyi olmasına rağmen destek bile olmadı tek istediğim huzurdu o da olmadı
Yaktırman lazım hpv bulasmıs coklu ilişkiye giren erkek ya da kadında gelisiyor aynı bölgede coğalır bilgine acilen tedavi ihmal etme
Senin icin demedim ama bir erkek olarak şaşkınlık içindeyim yeni nesil kuşağı gibi degerler yerlerde
var mı bi gelişme
Nasıl bir şey dantelli falan mi
yuh bee bosan dırekt
Bedenine bak
Al çöpe at
işin zor