Yeni evliyim yatakta kendime ait olmadığını düşündüğüm bir çamaşır gördüm eşim ısrarla o senin önce sen çamaşırlarını hatırla bana iftira atma diyor çok fena kavga ettim hem yanlış anlamış olsam bile bana bağırarak umursamayarak içimi rahatlatmayarak suçlayıp gitti hata yapmış olabilirim ama genital bölgemde bile siğil çıkıyor hareketleri vurdumduymaz.. böyle bir şeyi ben yanlış anlamışsam bile (emin değilim halen) onun hareketleri bu işi zorlaştırıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİkiniz de çalışıyor musunuz, senin evde olmayıp onun olduğu bir saat dikimi ya da gün oldu mu? Yani emin olmadan kavga ortamı oluşmasa daha iyiydi aslında. Eğer ki tepki göstermemiş olsaydın biraz izlenimde bulunurdun mutlaka ortaya çıkardı zaten.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet fevri davrandım arada eve girip çıkıyor belirsiz oluyo yani bazen eve uğruyor gidiyor geri
Soran+1 yılÇalışıyoruz benim mesai dışına eve gelmem mümkün değil
- +1 yıl
Sen hangi işte çalışıyorsun, o hangi işte?
Soran+1 yılMeslek farkeder mi ben gelemiyorum o eve arada geliyor esnek onun saatleri
- +1 yıl
Birkaç soru daha sormak istiyorum ama buradan devam etmesek olur mu
En İyi Cevaplar
+1 yılDiyelim ki başkasının çamaşırı. Eşin ve takıldığı kadın bu kadar mı zeka yoksunu da orada bıraksınlar. Çamaşırın sana ait olma ve hatırlamama ihtimalini düşünerek sinirle öfkeyle adamı aldatmayla suçlarsan o da daha kendi çamaşırını hatirlamiyprsun git başımdan der. Sen suçla iftira at sorun yok ama o sana canım cicim açıklama yapsın. Şimdi tıpış tıpış git özür dile. Affederse ne alâ.
03 Yorumla- +1 yıl
*düşünmeden
Soran+1 yılKadın ben göreyim diye sıkıştırmış ilişkisinin ortaya çıkması için şeytanlık yapmış olamaz mı
- +1 yıl
Hayal gücüne kalmış gerisi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendi çamaşırını bilirsin heralde, hem bedeni aynı mı baktın mı? Bence kesinlikle seni kendi yatağında aldatmış. Genellikle unutulanlar eve geldiğinde giydiği değil yatakta giymek için ayrıca getirdiği çamaşırlar oluyor, tecrübe ile sabittir ☺️
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet giydim benim bedenimde
Cevap sahibi+1 yılGerçeği sen de biliyorsun boşuna kendini kandırma😉
Soran+1 yılbenim bir çamaşırım vardı çok benziyo ama bir taraftan benzemiyoda ya benimse ya adama durduk yere yüklendiysem imkansız mı
Cevap sahibi+1 yılHadi çamaşırını hatırlamadın, yatakta bıraktğını da mı hatırlamadın? Hem soruda başkasına ait diye yazmışsın. Anlıyorum kabullenmek istemiyorsun bu durumu, ama dediğim gibi maalesef kaç defa tecrübe ettim aynı şeyi, olanlardan nerdeyse eminim ben.
Soran+1 yılHesabını gizliden çıkar mısın
Cevap sahibi+1 yılBurdaysan çıkayım
Cevap sahibi+1 yılburada değilsen gizliyorum tekrar.
Soran+1 yılTamamen açsana
Cevap sahibi+1 yılburada mısın?
Soran+1 yılDenk gelemiyoruz ki
Cevap sahibi+1 yılBurdaysan yaz bana.
+1 yılGenital bölgedeki siğiller hpv kaynaklı oluyor bu da eşinden sana bir hastalık bulaşmış olabileceğini gösterir. Doktora git muayene ol yoksa rahim alınmasına kadar gidiyor bu hpv. Doktor sana başkasından bulaşıp bulaşmadığını söyler. Belkide gerçekten aldatıyor ve aldattığı kadın yüzünden sende hpv çıktı
07 Yorumla
Soran+1 yılBaktiracagim ama benden önceki cinsel hayatından getirip bulastirmis olamaz mı
- +1 yıl
Hayır aktif bir cinsel hayatı olması lazım. Daha önce alıp çok çok sonra sana bulaştırması mümkün değil. Ancak kendisi hastaysa genital bölgesinde siğiller yaralar varsa mümkün olabilir. Diğer türlü taşıyıcı olmuyor erkekler
Soran+1 yılYani yeni evliyim yani buna rağmen 2. partner mi olması lazım siğil çıkması için
- +1 yıl
Ya umumi tuvaletten bulaşmıştır ki erkeklerin çoğu ayakta işiyor o yüzden kadınlar gibi bulaşıcı hastalığı hemen kapmıyorlar ya da ikinci biri var.
Soran+1 yılBunu anlamak zor tabii
- +1 yıl
Hayır zor değil sende varsa kocanda da vardır
Soran+1 yılKocamda yok ama bakayım onda da varsa ne demek oluyor bu
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de gerçekten sana aittir
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılbirisi koymuş olmalı
00 Yorumla Merhaba, insan kendi giydiği çamaşırı mutlaka bilir, ha tabiki insanlik hali hatirlamayada bilirsin, ama evdeki sayısını dahi genelde takip eder kadınlar. Kendi zevkini de bilir. Eşin haklı dahi olsa manipüle etmek yerine daha ılımlı olabilirdi. Ama oda haklı olduğu halde aldatılma ithamina gerilmis olabilir tabi. Birde böyle bir şey varsa dahi, yatakta çamaşır bırakacak kadar da dikkatsizlik yapmazlar diye düşünüyorum
113 Yorumla
Soran+1 yılBende onun sütyeni vardı tahmin ettiğim o da yok bulsam en azından benim bu derim
Soran+1 yılTakımdı dolapta iki parçası da yok
Soran+1 yılSabahta saç teli gördüm ondanda sinirim bozulmuştu
Soran+1 yılYok işte hiçbir yerde
Soran+1 yılHayır ama ilişkimiz çok sıkıntılı geçti bana olan davranışları genel olarak kaba saba
Soran+1 yılBöyle sallamaz tavırları var
+1 yılEnteresan bir durum. Eşinin öfkeli tepki göstermesi de sıkıntılı. Sık sık unutkanlık yaşıyorsan aldırma. Eşin sürekli agresifse, gaslightinge maruz kalıyor olma ihtimalin de var. Böyle şeyler yaşanmaya devam ederse git bir osikoyatriste anlat bakalım.
09 Yorumla
Soran+1 yılUnutkan değilimdir ama çamaşırım kayipti belki de benimdir
- +1 yıl
Madem öyle niye bizi meşgul ediyorsun?
Soran+1 yılYazma mecbur musun
- +1 yıl
Ben burada usturuplu cevaplarla vakit geçirmeye çalışan bir kullanıcıyım. Sen başkasına ait çamaşır buldum diyorsun, sonra benim olabilir diyorsun. Larar ver, vaktimizi alma!
Soran+1 yılVaktini harcama o halde mecbur değilsin.
- +1 yıl
Ben mecbur olduğum için değil yardım etmek için yazıyorum. Sen de benim vaktimi harcama hakkına sahip değilsin.
Soran+1 yılTamam ben zorla bir şey yaptirmiyorum zaten yardımcı olmak zorunda da degilsin vaktinin çalındığını düşünüyorsan yazmayabilirsin
- +1 yıl
Yardım isteyen varsa yardımcı olurum. Senin direktifinle değil kendi arzuma göre hareket ediyorum. Buradaki hiçbir insanın zamanını çalmaya hakkın yok!
Soran+1 yılTamam sen vaktini harcama
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Insan giydiğini bilmez mi? Bilir bence. Çok büyük bir olay kokusu var ama ne... Geçmiş olsun
17 Yorumla
Soran+1 yılBakıyorum bir takimim vardi onun altı da yok üstü de çok ilginç şekilde eski kullandığım bir camasirn aynısı gibi karşılaştırma yapacaktım hepsi kaybolmuş gibi eşim de diyo ki o camssir budur iftira atma bilmem ne felan diyo yatağın arasına bildiğin sıkışmış biz bişeyler yaşarken sıkıştı desem mümkün değil baya ileri itilmisti bir de baktım temizdi en azından leke felan olur o da yok
Soran+1 yılTersledi bağırdı etti yatağı ayırdı hemen
Soran+1 yılBir de çok fena yalan konuşuyor bu olayda ben haksızsam bile ona güvenmemem çok normal
Soran+1 yılZaten bu olayda ben haksızsam bile kadın olarak seziyorum var bir haltı... umarım yakalar ve bedelini odetirim teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabullen buldun sadece konduramiyorsun valizini al ve git annen gile ve onun tepkisini ölç bide gitmeden eve gizli cihaz koy dinleme kaydı
41 Yorumla
Soran+1 yılYa çamaşır benimse hatirlamiyorsam?
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen senin değil. Eski alışkanlıklarını bırakması için biraz zaman ver ama boşta bırakma. Kıskançlık yap sürekli. Gerildikçe ve takip edildikçe azaltacaktır.
11 Yorumla İnsan kendi çamaşırını nasıl unutur ya halen emin değilim diyosun. Siğillerin için doktora git de emin olamadığın boynuzlarının cilalarını parlatsın bacım.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama benim ona benzer bir çamaşırım var mıydı emin değilim ve kayıp
Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Birçok evliliklerde İlk başlarda böyle sorunlar olur sebebi çekemeyen şerefsizler büyü müyü yaptırıyor evli kalmasınlar ayrılsınlar diye dikkatli ol bence iyi düşün buradaki her boka inanma bekara karı boşamak kolay demişler 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılEvime 3 aydır kimse girmiyor bile
+1 yılBikere bunu çaktırarak hata yapmışsın keşke çaktırmasaydın da daha dikkatli olmasaydı artık bir şey yapıyorsa daha dikkatli olacak telefonunu karıştırdınmı hiç
11 Yorumla
Soran+1 yılTelefonu temiz. Çamaşır sıkışması çok saçma biz o kadar deli gibi seks yapmıyoruz ki
+1 yılabla ne yanlış anlaması kendi çamaşırını bilmez misin biliyorsun seni manipülasyon etmeye çalışmış sende kanmışsın bu kadar canım olmak iyi değil he kurtlar sofrasında ilk seni yerler
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim bir çamaşırım vardı çok benziyordu ama yok kayıp belki o dur ama ona da benzemiyo gibiydi sıradan bir tanga çünkü emin olamadım çok çamaşırım var çünkü cidden emin olamadim
Kadınlar yapacağını yapıyor sonra anlayış bekliyor. İnsan kendi iç çamaşırından da şüphe mi eder ya senindir ya değil.
Kadınların çoğu çok çelişkili
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlık halı unutabiliyosun
- +1 yıl
Bir erkek sizi bu şekilde suçlasa kıyamet kopar. Söz konusu kadınsa her koşulda kıyamet kopuyor. Bu olay için demedim ama genelde böyle.
+1 yılSenaryo biraz zayıf kalmış bu hikayede. Zamanla sizden olur gibi ama. Bir bardak su için diyeyim soru trol olsada
01 Yorumla
Soran+1 yılTrol değil nasıl yani
+1 yılyalan söylüyo manipüle ediyo , seni aldatmış. hatta sana hastalık bulaştırmış büyük ihtimalle
30 Yorumla
+1 yılKendine mi ait, değil mi bunu bilmen lazım. İnsan kendi çamaşırını bilmez mi canım 😅
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. o senin çamaşırındır büyük ihtimalle. eşin seni manipüle ediyor
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir manipüle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBağırıp çağırdığına göre kesin biriyle işi pişirmiştir.
43 Yorumla
Soran+1 yılEn azından sakin olup aşkım yanlış olduğunu düşünüyorum felan tatlı tatlı anlatsaydi nefesim kesildi resmen
Cevap sahibi+1 yılÇamaşır dediğin külot mu atlet mi
Soran+1 yılKülot yatağın arasına sıkışmış yeni farkettim
+1 yılKardeşinin ya da sizde varsa birinin olabilir mi karışmıştır
010 Yorumla
Soran+1 yılEvime kimse gelmiyor uzun zamandır
- +1 yıl
Temizliğe gelen vs mi
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Tarzı senden farklı mı
Soran+1 yılbenim çok çamaşırım var karışmış olabilir mi bilmiyorum benim değil gibi geliyo
- +1 yıl
Tarz renk model olarak cok mu farklı yani
Soran+1 yılUfak tefek detayları farklı benm vardı çok benziyodu ama öyle değil gibi de emin değilim ki
- +1 yıl
Bi giyin dene bak duruşuna oluyorsa senindir temiz mi kirli mi
Soran+1 yılKirliydi buna rağmen denedim hafif bol geldi ama genel olarak oldu
- +1 yıl
Tkop ed dilersen konusuruz detaylı ama ağ kısmı belli eder
Yeni evlisiniz başkası nasıl olabilir ki hiç ilişki olmaması gerek bence böyle bi durum mu var
012 Yorumla
Soran+1 yılBiraz var
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılOndan şüphe ettiğim çok şey var
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılÇok yalancı biri o yüzden
Soran+1 yılÖyle de boş ver sen dua et bana en iyisi
+1 yılSende biraz farklı eşyaları bırak bakalım şüpheyle yaşamak nasılmış görsün
02 Yorumla
Soran+1 yılCinayet işler böylesi geri kafalılar kendisi yapar karısı yapmasi ihtimali bile yeter ona
- +1 yıl
O zaman böyle bir adamla evlenerek te canım olan sen oluyorsun birazda
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcho que você deveria se divorciar do seu marido. Vim do Brasil para me casar, mas meu marido é muito indiferente e eu o traí. Se for revelado, fugirei de volta para o Brasil.
10 Yorumla
+1 yılHpv olabilirsin hemen hastaneye git ve o popiş herifi boṣa sana hastalık bulaṣtırmıṣ resmen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlginç bir durumu. çamaşır senin değilse aldatılmışsın
00 Yorumla Sen kendi giydigin çamaşırı tanırsın o kadar da degil yani dimi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu yanlış anlama ile jamında çıkan siğilin ne alâkası var?
09 Yorumla- +1 yıl
@hfguiiuh krize girdiğin belli 😅😄
Yani bir soru sorarken, siğilimi ne yapsam mı demek istemiş 😁 - +1 yıl
@hfguiiuh bir kız dışında kimse siğile takılmamış. İlk aklıma siğili geldi kızın. Ben mi fesatım? Hshssj
- +1 yıl
@hfguiiuh he adam başka kadından hıv kapacak, onu da karısına bulaştıracak fakat adamın kutsal kamışına bir şey olmayacak mı 😄
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmursamamaya, bu senin kendi iç çamaşırını bilmiyor musun sorularıyla seni manipule etmeye çalışıyor bence. Muhtemelen aldatıyor ayrıl gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben hatırlamıyorsam ya benimse
+1 yılYapacak olsa kendi yatağında neden yapsın ki
00 Yorumla
+1 yılyanlış yapmışsın. o çamaşırı saklamalı sessiz ce takipte kalmalıydın. artık gizlenirler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. öküz ve karaktersiz ama suç senin çünkü sen evlendin. Her hatanın bedeli olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kendi camasirindan mi emin değilsin komik güldüm okuyunca 😁
00 Yorumla
+1 yıl- Yani bir kadın kendi iccamasiriniri başka bir kadının yatağında unutur mu sen olsan
05 Yorumla
Soran+1 yılYakalanmak istiyosa evet
- +1 yıl
Sanmıyorum
Soran+1 yılBilerek bilsin ilişkimizi kafasında olabilir mi şu an kafada çok senaryo kuruyor olabilirim ama eşim çok rahat bir kisilik ve gelmiş görücü usulü evlendi mesela evde karım dursun bende bekar hayatima devam edeyim diye düşünüyor olabilir mi? Belki de böyle devam ediyordur hemde ailesi evlen diye baskı yapmaz artık
Yeni evli adam eve başka bir kadın getirecekte donunu yatağa bırakacak 😂 yahu film az izleyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğrudur senindir çok kıyafet olunca hepsinin ezberinde tutamiyor insan
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutmuş olabilirsin belki eşim masum. Adam senin yatak odana kadın getirecek kadar alçak olamaz yani
010 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ben hata yapmışımdır
Cevap sahibi+1 yılBu arada o iç çamaşırı üstüne denemedin mi? Dar ya da geniş olsa senin değil. Basit işte 😂
Soran+1 yılDenedim oldu
Cevap sahibi+1 yılBak adama iftira atmışsın , bence eşinin gönlünü almak için o iç çamaşırla karşısına çık süprüz yap 😂
Soran+1 yılYatakta gördüğüm kıl benim değildi ama o nolcak
Cevap sahibi+1 yılo da senin olmasın. Ne kadar şüphe eiyorsun ya
Soran+1 yılBenimmis zaten internetten baktım
Soran+1 yılNe bileyim ya çok şüphe ediyorum ondan
Cevap sahibi+1 yılİnternetten nasıl araştırmışın kılını 😂. Sen görevini en iyi şekilde yapmaya bak. Eşine şekilden şekle gir gerisine bakma. Sen görevini yaptıktan sonra eşinin gözü dışarıya kaymaz
Soran+1 yılKıl değil çamaşır benimmiş
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence sana ait ve psikolojik tedavi almalisiniz diye dusundum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada psikologa gitmeyi onerdim cunku eger direkt yuz yuze profesyenel anlatırsan ve destek alirsan esin seni aldatiyorsa anlamana yardimci olur.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜstüne yatayım deme, sonuçta sana ait değil. Yıka, ütüle sahibine yolla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir B12 testi yaptırın kendinize normalse adamın ebesine atlayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsiil çıkıyosa sana taşımış hiv falan olmada.. sakat.. kocan tekin değil.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hakan10x yoo aids vürüsü. hpv demedim zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Hakan10x doğru biliyosun. hpv.. ama ben zaten hiv dedim
Cevap sahibi+1 yıl@Hakan10x evet. sağol... aids olma dedim.🤷♂️hpv gelir geçer yüzde 90
Genital bölgede siğil sıkıntı ağa bu cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Eşin bulaştırmış olabilir
015 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişte yaşadıkları yüzünden olabilir mi yoksa benle evliyken mi yasamis olabilir
Soran+1 yılÇok çamaşırım var hatırlamaya çalışıyorum olmuyor çok yeni daha
Soran+1 yılÖyle bakalım cinsel hayatımız da durgun zaten çok sorunlu bir evliliğimiz var yapma ihtimali yüksek
Soran+1 yılEğer bir kadın yakalanmak istediyse şeytanlık yapmış olabilir ama eğer ben çamaşırı hatırlamıyorsam bu iyi haber demektir daha sabah başka bir saç gördüm yatağımda her şey bu kadar denk gelmiş olamaz açık verecektir yatağıma atacak kadar cesursa açığa çıkar.
Soran+1 yıl@Hakan10x çalışıyorum ama o istediği zaman eve girip çıkabiliyor
Soran+1 yıl@Hakan10x telefonu tertemiz bir kanıt lazım ama ne
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Eşin hbu işi beceremez zatenaklı... O adam o kadar malsa
00 Yorumla
+1 yılYataktan kov alma içeri eğer ayrılmak istemiyorsan. Ya da evi ter et ya da evi terketme direk onun başına yık seçim senin
00 Yorumla
+1 yılBelki senindir ya da Kocan sana yeni almıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılYeni değil eskimiş birseydi
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Büyük ihtimal seni aldatıyor olabilir
51 Yorumla- +1 yıl
@Bahar_555 hemde kendi yataklarında
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılEğer sesi çok yüksek çıktıysa suçluluk psikolojisidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana oluyor mu çamaşır
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Senindir o zmaan
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Kalçalar özel beden modeli
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok kötü bi şüphe bu çok ciddi bişey
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendi camasirinidq mi bilmiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılHatırlamıyorsam
- +1 yıl
Okadarda olmaz yaaa
Soran+1 yılHatırlamıyorum
- +1 yıl
Walla bundan sonra hatirlmiyorsan camasirlarjna ufak bir isaret dik senin olmazsa elinde olur ama bu jsareti kendin bil
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılkendini sağlama alıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
suçu senin üstüne atarak kk
Soran+1 yılEn azından anladı demiştir
- +1 yıl
bir dahakine işini sağlam yapar
+1 yılYuh artık ya konuşmak istersen yaz
00 Yorumla
+1 yılKendi çamaşırını bilmiyor isen oio
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılKankam bu kadar saf olma
00 Yorumla
+1 yılboşan gitsin sana da hastalık bulaştırmış
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun.
Bunu kocana söyle, kavga etmeden.00 Yorumla
+1 yılSiğil çıkıyorsa belki hasyalik kaptin
00 YorumlaBaşka bir kadın mı var diyorsun
00 Yorumla
+1 yılNasıl yaa böyle bir şry olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Profesyonel çapkın 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalancıyı cümle alem becersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiğil hpv olabilr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendi iç çamaşırını tanımayan ilk seni gördüm
10 Yorumla - Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026