Kocam sadece birlikte olurken beni övüyor. Beni beğendiğini güzel bulduğunu söylüyor ama sadece birlikte olurken. Cevrede genel olarak beğenilen bir kadinim ama kocam normalde günlük hayatta hiç övmüyor beğense de dile getirmiyor. Hormonlar yüzünden mi bu durum üzücü oluyor artik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
cinsellikte seni överek bunu senin için bir ödül yapıyor. Belkide sen aynısını ona yapıyorsundur.
isteklerinizi birbirnize söylemezseniz gerçekleşmez.
söyle günlük hayatta da övsün seni. güzelim, canım, hayatım vs desin08 Yorumla
Soran+1 yılAskim canim falan der ama ben o yataktaki beğenisini normalde de görmek isterim sanirim bunu kendisine söylemek daha mantikli
Soran+1 yılMesela ben süsülü bi kadinim süslü yani bakimli işte ojesiz durmam, kokuya dikkat ederim. Bakimli yani iste bana desin ki askim mis gibisin bebek gibi kokuyorsun sonra desin ki askim ojelerin çok yakişmiş veya giyinince filan. Herkes bunlari dile getiriyor arkadaslarim da buna dahil ama esim demiyor
- +1 yıl
Bu senin normalinse kocanda senin normalin için seni ekstra övmeyi akıl etmiyordur.
Erkekler ne yapmasını istediğini açıkça söylemelisin. Anlamasını bekleme kesinlikle. Erkek böyle şeyleri anlamaz. evlenmeden önce yapabilir ama buda seni düşürmek içindir. Evlilik erkek için bir aşamadır. artık sen ceptesin/evdesin. kaçma gitme durumun olmadığından.
Soran+1 yılBen su an bu gerçekle yuzlesince neden bu kadar üzüldüm. :( ben daha önceden birkac kez dile getirdim ama biraz dikkat edip sonra yine ayni oluyor ta ki bir baskası aaa ne kadar hos olmuşsun çok yakısmıs diyene kadar yani birisi böyle diyince de farkina variyor
- +1 yıl
Tam anlamıyla "mala bağlamış" bir kocan var. dediğim gibi bunu talep ettiğini söyleyeceksin.
cinselliği ödül olarak kullanmayı hiç tavsiye etmesem de sadece geçici olarak seni övmediği gece dükkan kapalı diyebilirsin. ama dediğim gibi bu sadece bir süre alıştırma amaçlı bunu çok uzatma bu uzun sürerse ters teper. gerekirse verir parayı başkasıyla yatar.
Soran+1 yılYa o zama cok agresif oluyor nasil desem sert oluyor yani hani cok istekli oluyor anlasiliyor isteyince ben kabul etmeyince sonrasinda bunun acisi çikiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sanirim istedigini almak isteyen çocuklar gibi şirinlik yapiyor. Isin şakası buda. Ama sadece o anda övgüler yagdırması, seni o an öyle gördüğü için değil. Sadece kendini tadmin ederken kullandığı iç gudusel durtuler maalesef...
024 Yorumla
Soran+1 yılYani beğenmiyor mu ki
Soran+1 yılAma aslinda çoook anlamli çokk siz siz olun esinize sevdiğinize söyleyin inanin bana hic anlamsiz değil aksine o kadar güzel ki dünyanın en mutlu adami olursunuz vallahi
Soran+1 yılHa tamam simdi anladim yani ben yine konusayim ama insallah düzelir
Soran+1 yılYok ondan sonra cok hasin oluyor
Soran+1 yılAdamin normal hali bile sert ki. Ya esim benim tam tersim ben neşeli cilveli askos kizim o ağir basli sert bir yapiya sahip normal hali de yatak hali de sert yeterince
Soran+1 yılKonusur ağir seyler demez ama normal argo en cok düt der
Soran+1 yılAaaa sansürlenmisssss ben nerden bileyim ya küfürün sansürleneceğini hahaha hic küfür de kullanmadim kii 🤭 S! k€yim demek istedim dütün olduğu yerde
Soran+1 yılBilmiyorum ki yani eylem için degil hosuna gittiği icinmis
Soran+1 yılHayir:(
Soran+1 yılHayir değilim
Soran+1 yılSordum hep beğeniyomus ama o an konusmayı daha cok seviyomus
+1 yılHayır ha ne alakası var bir erkek eşini her zaman övebilir. Bence sen yanlış kişilerle karşılaşmışsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılKisiler değil benim tek bi kocam var
- +1 yıl
Anladım o zaman kocan bu konuda eksik kalmış. Bunun gibi de çok erkek var. Biraz toplumsal bir eksiklik. Ama erkek veya kadın eşini her ortamda ovebilmeli
Soran+1 yılKesinlikle size katiliyorum
- +1 yıl
Hem eşini övmek insana haz verir bence bilmiyorum benim hoşuma gider övmek de övülmekte
Soran+1 yılTabi ki her sey karsilikli olunca güzel olur
- +1 yıl
Bence bu konuyu apaçık bir şekilde eşinle konus paylaş belki bu durumun farkında değildir
Soran+1 yılKonusayım bakayim birdaha
- +1 yıl
Bol şans;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadına güzel sözler söyleyin güzelsin diye kıyafeti güzel ise söyleyin saçını yapmışsa güzel olmuş digin bir kadın şımartılmak ister öperken tatlısın digin 🙊
02 Yorumla
Soran+1 yılAy evet ya helal olsun size
Cevap sahibi+1 yılŞöyle öpüp tatlısın diyeceğim kişi olmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHep sen guzelsin mi desij
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama mesela birlikte olurken hayran oluyorum doyamiyorum sana diyor ama ne zaman süslensem bile güzel olmussun demiyor
- +1 yıl
Sekste deriz yeter
Soran+1 yılAy iste kadinlar oyle değil yetmiyo normalde de diyiverin bir sey eksilmez
- +1 yıl
Eksilitse hadi
+1 yılDemek o an bi gaza geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılO an her insana gaza gelir zaten
- +1 yıl
Ben gelmem s*ktiğim kadına yüz vermem
Soran+1 yılAy kicimin kaldirimi hadi ordan
+1 yılİdare et aşkı kocadır
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Kocamdır diyom artık onuuda öyle kabul et
Soran+1 yılEttim zaten bosicak halim yok ama rjatsız olunan bir durum varsa kari koca karsilikli olarak bu rahatsizliğa cözüm bulmali yanlis mi düsünüyorum
- +1 yıl
Haklısın sende onun rahatsız olacağı bişe yap o esnada
Soran+1 yılNapiim
+1 yılZevki diline vuruyor o yüzden
08 Yorumla
Soran+1 yılTamam da böyle yapan erkek normalde beğenmiyor mu acaba
- +1 yıl
Beğeniyor ama erkeklerde genel birsey var simartmak istememe
Soran+1 yılSimaran kadın mutlu kadindir ve mutlu kadin demek mutlu evlilik mutlu es çocuk demektir
- +1 yıl
Bazı erkeklerin zihniyeti şımarırsa tepeme çıkar boş bir düşünce
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
Bunu kafana asla takma sadece sevdiğini bil
Soran+1 yılÇok tesekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim mutluluklar sizlerin olsun
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O zaman sadece seni bi obje olarak kullanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kari kocayiz biz
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bende öyleyim
04 Yorumla
Soran+1 yılSebebi normalde beğenmemen mi peki
Soran+1 yılHii anladim
+1 yılNormaldede ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılBravo size
O an hormonların da etkisi oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyorum acaba beğenmiyor mu beni
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zevkten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinmi oyledir
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılçokmu sewer sayar
Soran+1 yılNasil
Cevap sahibi+1 yılseks esnasında nslndıe
Soran+1 yılİyidir iste ben o halinden sikayet etmiyorum normalde etmemesinden sikayet ettim
Cevap sahibi+1 yılsana neler der
Cevap sahibi+1 yılneler diyor mesela
Cevap sahibi+1 yılaz anlatsana
Cevap sahibi+1 yılizaj eder msn
Soran+1 yılSapik misin ya!! Hayir
Cevap sahibi+1 yılnasıl hisler sana yaşatıyor
Cevap sahibi+1 yılkötü bir şey mi dedim
Cevap sahibi+1 yılsade we saf vir soruydu
Cevap sahibi+1 yılya neden kötü yazdın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek neden sadece cinsel birliktelik yaşarken övgüler yağdırır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat