Ya bence bu kişilerin mahkem konularıdır her şeyden önce yani bir kişi eşiyle bir şeyler yaşamak istiyorsa bunu her şeye fanteziye bağlamak doğru değil Ben şahsen cinselliğin bu kadar abartılmasını da doğru bulmuyorum sonuçta bir cinsel birliktelik yaşayabilirsiniz ama helaliniz olan eşinizle yani Yok şöyle mi yaşayalım yok böyle mi yaşayalım şunu mu yapalım ya bence bir insan gerçekten birbirini sevdikten sonra birbirine saygısı olduktan sonra cinselliğin nerede ve nasıl yaşandığını hiçbir önemi olduğunu düşünmüyorum.
Yok zaten, dediklerinede katılıyorum, manatonlaşmak ya da cinsellikten belirli nedenler sonucunda doymak durumuda vardır bu durumların çözümü olarak neler yapılabilir, bu soruda yapılabilecek durumun tek bir örneği olarak yorumlarsan yine he düşünüyorsun.
Kardeşim dediğimi yanlış anlama ama ben bu sitede cinsellik kategorisinin gereksiz olduğunu düşünüyorum Bence cinsellik kategorisi olacaksa bile bu sitede sadece bu konunun uzmanları bu konuda fikir vermesi gerekir herkes burada kafasına göre cinsel sorular soruyor halbuki cinsellik yaşının mahremiyetidir yani gerçek anlamda fikirler gerçek anlamda sorular verilmesi gerekir diye düşünüyorum ama seninle ilgili değil yanlış anlama
İşte kardeşim Burada yanlış bilgiler dönüyor ama yani aslında bu kategori sitenin kalitesini düşürüyor ve birçok insan mesela cinsellik sorusu soran bir kıza aa hadi bu verici diye bakıyor ya da sürekli cinsellik sorusu soran bir erkeği bu sapkın diye bakıyor ya bu kategori özel bir kategori alması lazım
Evet, haklısın kızlar konusunda doğru ama erkeklerde bu söylediğin istisna %50-%50 bu söylediğine erkeklere karşı böyle bir algı oluşuyor ama kızlarda bu oran değişiyor.
Yani çünkü kızların cinsellik sorması erkeklerin de hoşuna gidiyor acaba beni ne cinsellik konuşur mu diye ben burada daha önce cinsel yaşam fenomenliği de yaptım gerçekten hiç tavsiye etmem açıkçası sana