Gizli Üye(36-45)+1 yılzevk hissi bir yana psikolojik olarak da çok iyi gelen bir yanı var, o his çok iyi geliyor yani bir kıza kadına sahip olma hissi terapi gibi çok iyi gelen bir his, duygusu çok güzel, özellikle sevdiğin kız ile yapıyorsan o an kızı öperek okşayarak onun tüm kıyafetlerini çıkartmanın da apayrı bir hazzı oluyor ve yatağa uzatıyorsun o an bir süre seyrediyorsun, alinle hafiften tenini tepeden tırnağa bi okşuyorsun, çok hoş hissediyorsun, tamamen kıyafetsiz ve senin olmaya hazırım diyen bakışlarını görmek de çok mutlu eden bir duygu... sevişmeden sonra benim en çok hoşuma giden an kızı tamamen altıma aldığım anki duygu, o an saç baş darmadağınık kız altımda yatıyor bacaklarını açıyorum içine yavaş yavaş girmenin yavaş yavaş kendini kıza bastırmanın hissi hazzı muhteşem, o an yüzüne bakıyorsun kızın ve onun yüzündeki ifadeyi seyretmek ve aııııııhh diye inleyişini dinlemek psikolojik olarak terapi gibi çok iyi gelen bir duygu... vajina hissi sımmsıcaklığı ve aşırı dar oluşu, penisin zorlanarak kayıp girmesinin hissi, o an kızın kendini sıkıp kastıkça penisi sımsıkı sıkıştırması ve sıcaklığını hissetmek muhteşem duygular.. kız kendini kastıkça penisi sımsıkı sıkıştırması da penise çok tatlı bir zevk hissi veriyor, çok hoşuma gider o histe, kızın kendini sıkıp kasması.. vajina içinin ıslak ve vıcık vıcık oluşu da çok hoş hissettiriyor girerken, ıslaklık yumuşaklık hissi veriyor ve çok tatlı bir his o... ruh hali olarak bir kadına sahip olmanın hazzı keyfi, onun altımda inleyip kıvranmalarını seyretmenin hazzı bambaşka bir keyif veriyor, ben özellikle penisi içine tamamen kökleyip kendimi tamamen bastırarak bir süre hareket ettirmeden içinde bekletmeyi çok severim, vajina en dibinin yakıcı sıcaklığını peniste hissetmek muhteşem oluyor, içinden hiiç çıkartasım gelmez, içinde bekletirken de öper okşarım her yanını göğüslerini özellikle sürekli avucumda okşarım ve bir elimle de kızın klitorisini mutlaka okşarım.. o an kızın zevkten kıvranmalarını seyretmek mayışık mayışık inleyişlerini dinlemek çok çok hoşuma gider, bir de ayrıca penisi içine tamamen kökleyip bekletince bir süre sonra vajina en dibinde hafiften bir vakum etkisi hissediyorum ve adeta penisin başını emiyor gibi oluyor o histe dehşet tatlı bir zevk hissi veriyor penise, içinden hiç çıkartasım gelmez o yüzden terapi gibi çok iyi gelir bana ve beni asıl tatmin eden bu duygular oluyor, yoksa bu duygular hisler olmasa 5 dakika git gel yapıp boşalıp bırakırsın tatmin olamazsın sadece boşalırsın ve 5-10 saniye boşalırken ki zevki hissedersin ve hemen biter.. ama benim için öyle olmuyor, hissettiğim haz zevk öyle 10 saniyede geçip bitmiyor... sarılıp kenetlenmenin onun vücudunun sımmsıcaklığını hissetmenin de apayrı bir hazzı var...
enn sevdiğim şeylerden biri de şu: kıza kökleyip uzun süre hareket ettirmeden içinde bekletmek ve içinde bekletirken de memelerini öpüp okşamak bazen yarım saat bile yaptığım oluyor ama en az 15 dakika mutlaka yaparım.. klasik pozisyonda yaparım yani kızı altıma alıp yapmak daha bi zevkli, kızın inleyip kıvranmaları da terapi gibi çok iyi geliyor bana o hallerini seyretmek... ön sevişmeye başladıktan 15 dakika sonra penisi yavaaş yavaaaş köklerim kıza kendimi iyice bastırırım ve öylece kalırım, sevişmeye öpüp okşamaya devam ederim en az 15 dakika daha... öyle tatlı bir hazzı var ki penisi kökleyip içinde bekletmenin, vajina en dibinde hafiften bir vakum etkisi oluyor ve penisin başını emiyor gibi bir his veriyor ve muhteşem bir haz hissettiriyor, kız kendini sıkıp kasmasıyla penisi sıkıştırması ve vajinanın yakıcı sıcaklığının verdiği haz da da çok tatlı oluyor... içinden hiç çıkartasın gelmiyor saatlerce.. hatta penis içinde kökleyip öylece kenetlenip uyumak bile aşırı zevkli...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılBoşluğa giriyormuş gibi hissediyoruz sonra sıcaklık hissediyoruz kaygan sıvı hissediyoruz
10 Yorumla
+1 yılne güzelmiş la burası hiç çıkmayalım diye konuşuyoruz penisimle :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İslaklik, kayganlık, yumuşaklık güzel bir his
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok değişik bir duygu nasıl anlatayım bilmiyorum ama mükemmel bir zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsürekli temas isteyen ve hassas olan bir parmagini sicak islak ve dar bir yere sokup cikararak kasimak gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılciddiyim sevişmek oral yapmak içine girmekten çok daha zevkli içerisine bazı fanteziler katılarak yaşansa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHissettiğimden çok hissettirdiğim ile mutlu oluyorum 😊
10 Yorumla
+1 yılSen daha çok ne hissediyorsun içine girince?
11 Yorumla- +1 yıl
ya da sen Yaşadın mı bu anı?
+1 yılDamar atması sıcaklık zevk
10 Yorumla
+1 yılİçine börek soksak börek pişer diyenler var😂
00 YorumlaSen girince nasıl hissediyorsan işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Harika bir his
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıltarifvedilmez bir duygudur o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıcak ve nemli bir şey penisimizi her tarafından sarıyor gibi hissediyoruz
00 YorumlaO sıcaklıkla dehşet bır his
00 Yorumla
+1 yılSıcak ıslak ve sıkıp bırakan bişey
00 YorumlaMinareden at beni in aşağı tut beni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulutların üzerinde geziyoruz gibi oluyor vajinanın penisimizi içeride sarıp kavraması falan offf
00 Yorumla
+1 yılsıkı sıcak ve büyük haz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 950 cevap paylaştı. çok mu merak ediyorsn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. dar ve sıcak olması büyük zevk verir
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç yapmadım ama mükemmel olduğuna eminim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsıcaklık ve kayganlık hissi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsıcaklık ve yumuşacık bir yer
00 Yorumla Müthiş bir sıcaklık ve ıslaklık
00 Yorumlaçok şey
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılAnlatılmaz yaşanır
00 Yorumla bu işin tam atasözü gibi cevabı bende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Sıcaklık sert bir kavrama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılıslak kaygan ve sıcacık çok güzel bir his ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılSıcak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl girdiğine bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıcaklık ve kayganlık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıcaklık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Mutluluk
00 Yorumla
+1 yılSulama
00 Yorumla
+1 yılVolkan gibi yaniyor