Bunu fazla yapmakla ya da yaoammakla alakası yok ki ama plates etkili oluyor sanırım vajina daralmsina ya da şekillenmesine Yaş kaç ki senin manit falan mı laf etti geniş diye?
Yaş kaç aktif bir cinsel hayatın var mı? Ama daha sıkı ve şekilli olmasını istersen dudaklarının falan plates topu alabilir bir kaç egzeriz yapabilirsin ara ara. Boy kilo nedir birde
Yani çok aktif sayılmaz ama düzenli denilebilir. Ne zamandır yaouyorusn fantezileriniz falan var mı. Tamamen can sıkıntısından soruyorum bu saate niye burada olalım yoksa 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bunu fazla yapmakla ya da yaoammakla alakası yok ki ama plates etkili oluyor sanırım vajina daralmsina ya da şekillenmesine Yaş kaç ki senin manit falan mı laf etti geniş diye?
hayır darım ben merakdan sordum
Yaş kaç aktif bir cinsel hayatın var mı? Ama daha sıkı ve şekilli olmasını istersen dudaklarının falan plates topu alabilir bir kaç egzeriz yapabilirsin ara ara. Boy kilo nedir birde
18 yaşındsyım evet aktif cinsel hayatım var
Ne kadar aktif üni mi okuyorsun aile ile yaşarken biraz araklı olabiliyor falan
1-2 haftada yapıyoruz
Yani çok aktif sayılmaz ama düzenli denilebilir. Ne zamandır yaouyorusn fantezileriniz falan var mı. Tamamen can sıkıntısından soruyorum bu saate niye burada olalım yoksa 😂
aktif dediğin ne kadar bi süre ki
Haftada bir iki diyebiliriz
Ee sustun sen
vajina genişlemez ki zaten. bakire değilim ben ve gayet dar. doğumda yırtılır falan anca öyle genişliyor.
Buna neden bilgisiz erkeklerin cevap verdiğini anlamıyorum vajina kendi kendine daralmaz öyle olsaydı vajina daraltma ameliyatı olmazdı zaten
Aslında daralmıyor ama spor yapmayınca kaslarda olan şey o bölgedeki kaslarda da oluyor ve darlık hissi veriyor.
Ne kadar yapıp ne kadar genişledigine ve yasa bağlı olarak farklılık gösterebilir bilir. Ama beklediğin kadar olmamaya bilir.
vajina ne daralır ne gevşer yok böyle bir şey
sadece hassasiyetiniz artar kasılırsınız. bunu daralma gibi algıamayın. fiziksel değişim yoktur
kendsine mikrofon uzatmak lazım. sonuçta daralıp genişleyen kendisi
daralır ama yalancıktan
ufacık yüz versen yine falloş olur
şımarırda şımarır
ahh kşm bilir ne tatlıdır şimdi 😌
Evet zamanla daralır dağıldı mı ki :)
hayır darım ben
O yüzden sormuş olacağını düşünmüştüm iyi bari :)
3 ay yapma dapdar olur
Hayır daralmaz çünkü kas olmayan bir bölge
sanmıyorum öyle bir şey olcagini
Belli bi şekli var o halinde kalır
Vajen emmek istiyorumya
o konuda bilgii istermisin
Hayır daralmaz
Eminmisin 😂
Daralırmış evet
Daralmaz.
Daralmaz
evet daralır