Cinsel Yaşam Evlilikte yataklar ayrıldığında evlilik bitmiş midir? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Evlilikte yataklar ayrıldığında evlilik bitmiş midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
limpbizkit Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Neden acaba 0 0 Yorumla
Diplomasız_Doktor Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Yataklar ayrılınca aldatmaya meyil artar 0 0 Yorumla
Karizma051907 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Sevgilisi vardır 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsel hayatın nasıl 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yarisı bitmistir 0 0 Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. sebep ne peki 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Sebep dün biraz tartıştık niye ayrı uyuyorsun diye eşim bişey demedi sustu Yorumla hayathayatdelice +1 yıl bu ciddi bir problem demedi deme Yorumla Soran +1 yıl Takmıyor ztn çünkü genelde eşim kızıp ayrı uyumiyalım derdi ama bilmiyorum niye böyle yapıyor dün ailesinden bahsettim oda kızdı bana ailemden bahsetme diye ve dünden beri değişik Yorumla hayathayatdelice +1 yıl o zaman size geçmiş olsun bişeyler bitmiş sanırım Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum anlamıyprum ne yapıcağımıda bilmiyorum Yorumla hayathayatdelice +1 yıl umarım iyi olursunuz ne diyeceğimi bilemedim açıkcası Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler inşallah Yorumla hayathayatdelice +1 yıl rica ederim Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seni istemiyo 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kötü olmuş ya 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Odunmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Bitmiş
Neden acaba
Yataklar ayrılınca aldatmaya meyil artar
Sevgilisi vardır
Bu üç ay içinde hiç birlikte olmadınız mı
Cinsel hayatın nasıl
Geçmiş olsun
Evet
Bitmiştir
Yarisı bitmistir
sebep ne peki
Sebep dün biraz tartıştık niye ayrı uyuyorsun diye eşim bişey demedi sustu
bu ciddi bir problem demedi deme
Takmıyor ztn çünkü genelde eşim kızıp ayrı uyumiyalım derdi ama bilmiyorum niye böyle yapıyor dün ailesinden bahsettim oda kızdı bana ailemden bahsetme diye ve dünden beri değişik
o zaman size geçmiş olsun bişeyler bitmiş sanırım
Bilmiyorum anlamıyprum ne yapıcağımıda bilmiyorum
umarım iyi olursunuz ne diyeceğimi bilemedim açıkcası
Teşekkürler inşallah
rica ederim
Evet bitmiştir
Seni istemiyo
Kötü olmuş ya
Neden ayrı uyuyo
Nedeni var mi
Hayır asla
Odunmuş