Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Eşler kavga dahi etse asla yataklar ayrılmamalı yataklar ayrılırsa sorun büyür bana göre maden yatak odanız soguk sız salonda eşinizle beraber yatıcak bir yatak hazırlayın kışları beraber orada yatın 3 ay uzun bir sure bana göre eşiniz yanında olmanızı ister bence sanırım kızmış size yataklar ayrı tartışmalar var cinsellik yok bişe ler yaşamak istese siz salonda yatıyorsunuz bence mantıklı degıl bu şekilde bu yuva dagılır bunu unutmayın migreniniz tutmaz başınız agrımaz ama yuvanız dagılır hanfendi uzun sure seks yapmayan evli bir erkek gergin ve sinirli olur
01 Yorumla
Soran+1 yılYa herkes yanlış anlamış bakın ben özelimi burada açıklamak istemediğim için net yazamıyorum tabiki de her gün eşimle sarılıp eşimi uyuturum sonra salona geçip uyurum ve kızımda yanımda uyuyor oda soğuk olduğu için kızımı tek bırakıp eşimle uyuyamam ztn en fazla 3 ay ayrı uyuyoruz oda dediğim gibi eşim uyuduktan sonra salona geçerim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevabını okudumda ne saçma sebepten ayrı yatmışsınız. Adam alışmış tabi gelmez yanına. Kavga yok bir şey yok ama ayrı yatıyorsunuz her kış. Yatak ayrıldığı zaman evlilik biter. Sizdekide akıl yani yok migrenim var yok oda soğuk falan.
21 Yorumla
Soran+1 yılSize saçma gelebilir ama bu bizim yaşadıklarımız ve saçma da değil bilip bilmeden ordan atlamayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 aydir aklın nerdeydi kizim? Nasıl böyle bi seye izin verdin? Kedi kopek bile yeri geliyo üstümüzde yatiyo ama sen kocani tek mi yatirdin.. sogutmussun kendinden gecmis olsun. Baska birisini bulmuştur coktan
33 Yorumla
Soran+1 yılKızım 3 ay dediğim eşim uyurdu sonra bende salona yatağıma geçiyorum yani aslında aramız genel olarak çok iyi sadece uyuduğu zmn ben salona geçiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladigim kadarıyla turkce okuma yazman iyi degil ya da anlamanda sorun var. Esinle cinsel hayatınız bitmis seni sadece bakici olarak goruyor haberin olsun. Aklin varsa yataklari birlestir kocanin dibinden ayrilma
Soran+1 yılSende ama uzatın benim okumam yazmam var senin anlmaan yok boş ver sen kafanı yorma beybi
+1 yılOnun uyuduğu yere git arkasından sarıl uyu yatak odasında yatmıyordur belki nereye giderse salonda uyuyorsa bile git onun yanında kivril biseyler yap aşko boğma ama 😍🥰
10 Yorumla
+1 yılayrı uyumak neden bu kadar mesele oluyor? hepimiz insanız insan uyurken döner kalkar vs eşini rahatsız edebilir. ayrı uyumak bence daha uygun
11 Yorumla
Soran+1 yılYa biz eskiden ayrı uyumazdık eşim kızardı şuansa kendi ayrı uyumak sitiyor
+1 yılBu gemi batıyor demek.. kaptan terkedip gitmiş.. cinselliğin olmaması çok kötü bir alarm..
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde ayrı uyuyoruz. Buna bu kadar takılma. Ama isteğin olunca eşine belli et, beraber olmadan olmaz. Ayrıca İngilizler ve Japon’lar verimli uyku için zaten hep ayrı yatıyorlar
31 Yorumla- +1 yıl
Siz neden ayrı uyuyorsunuz. Çocuk yüzünden mi küsmüsünüz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPeki neden ayrı uyumaya başladı?
Evliliğimde eşim bana "uyurken sesli nefes alıyorsun' diye çok laf yapınca ben de salonda uyumaya başladım ve o daha sonra cagirsa da bir daha da geri dönmedim. Ve evlilik te bitti.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Allah bilir, hiç belli olmaz ancak ilk olarak siz başlatmışsınız!
Etkiye tepki...10 Yorumla Bitmiştir yedek oyuncu almayacaksanız ayrılın artık
20 Yorumla
+1 yıltek başınalığın getirdiği rahatı başka hiçbir şey getirmiyor, sırf bundan dolayı biriyle bir evlilik düşüncesine kafamda kolay kolay yer veremiyorum
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık. Ayrı uyunur mu. Geçerli sebepler olabilir. Mesela çocuk uyutmak için filan veya çocuk hasta iken filan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBencil bi kocan varsa bence ayırması iyi olmuş. Evliyim ve tatminsiz kalmaya hiç hakkınız yok. Eşin hakkını verememiş
00 Yorumla
+1 yılBizimkiler ben doğduğumdan beri çoğunlukla ayrı yatıyorlar. 30 yıldır devam ediyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte bizde öyle olmiyalım diye çaba liyorum
- +1 yıl
Ben, çocukken annemle yatıyordum. 😂😂İşkılyl giderken falan annemle uyuyordum. Şimdi de uyurken yanıma kimseyi yaklaştırmıyorum. Tek yatmak daha rahat değil mi ya?
- +1 yıl
İlkokula *
Buna sebep olacak bir şey yaşandı mı hiç? Bu bir evliliğin bitişidir çünkü, daha doğrusu sonun başlangıcı
00 YorumlaSoğumuş senden ilgisi azalmış ama ayrılmıyor ssdece öyle yaşıyor geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılBahçeyi sulamayı unutursan bahçeye başka bahçıvanlar girer.
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂👍🏻👍🏻
yani bitirmişsiniz niye yatağı ayırırsınız onu anlamıyom
15 Yorumla
Soran+1 yılYa ozmn lar öyle gerekti ve artık 3 ay geçti dedim bak ayrı uyumaya alıştık dedim oda hiç bişey demeden uyudu
Soran+1 yılO sıcaklığı başkasında bulamaz maalesef öyle bi dünya kanun yok
Soran+1 yılYa bi kezde insanı anlayın nolur hep kadınlarmı uğraşıcak ben 5 yıldır bu evlilik için uğraşıyor um ztn bencilik olunca olmuyor artık
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşim 3 aydır ayrı uyuyor ve alıştı dün gel birlikte uyuyalım dedim hayır dedi bugünde ayrı uyudu gene?
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani ev arkadaşından ayıran şeyi beraber yatmak ve sevişmek değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrı uyuyor olabilirsiniz önemli olan karı koca ilişkiniz sağlıklı bir şekilde devam ediyor mu? Bir birinizi istediğiniz zaman cinsellik yaşıyorsanız ayrı uyumayı dert etme.
00 Yorumla
+1 yılBilemiyorum annem çalışmadığım yerden soru geldi inşallah kısa sürede mutlu olursunuz tekrar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden ayırmıştınız sorunu çözmenize bağlı bi problem var ki ayırmışsınız onu çözün ve birleşin eğer katiyen çözülmeyecek derecede bir şeyse boşanın. İki yabancısınız demektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayırlı geceler
Araya soğukluk soktun
Daha düzelmez
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sen yanına git yat yoksa daha çok sıkıntı yaşarsınız. Kac yıllık evlisiniz ki?
00 Yorumla
+1 yılO zaman siz onun yanına gidin ilk başta istemeyecek ama siz ısrarla devam edin kabul edecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkide böyle yaptı. İşi düşünce gelirdi kendimi çok kötü hissederdim. Kapına gelince sktr çek bidaha yapmaz. İsi düşünce miyav miyav
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok tuhaf... süphelenmelisin bence... eger tartismadiysaniz arada kirginlik yoksa bi arastir kesinlikle...
03 Yorumla
Soran+1 yılTartışma olmadı sadece biraz sözlü oldu oda çabuk geçti sonra uyumaya giti bende gel birlikte uyuyalım dedim ilk defa redetti ve iki gündür takamdan uyuyor
Cevap sahibi+1 yılvalla burada yazilanlara takilma esini en iyi sen taniyorsun. alingan bir yapisi varsa belki bir seye kirilip darilmis olabilir... sen daha iyi bilirsin..
Soran+1 yılHayır alıngan liği hiç yok ve duygusu z biri
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl3 ay mı benim Koca 16 Yıldır Ayrı uyuyor ben ne diyeyim 😂😂
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AegonTarrgaryenn terbiyesiz
- +1 yıl
O nasıl oluyor ya 😂 nedeni var mı?
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamam da hangi sebeblerden dolayi ayri uyuyorsunuz araniz iyise?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsellik bitince evlilik bitiyor lafi dogruymus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani 3 aydır yapmıyor musunuz Sen de istek yok mu hiç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. evet ya neden böyle yaptınız ki hemen geri getirmek için birşeyler yap
00 Yorumla
+1 yılYataklar değil kalpler ayrılınca bitiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ama kalpler yan yana atar
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Sen çözersin bu durumu oyunu doğru oyna
13 Yorumla
Soran+1 yılYa napıcam bilmiyorum
Soran+1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Resmen olmasa da bitmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamam geceleri ayrı uyuyorsunuz peki cinsel hayatınız nasıl arada da olsa birlikte olmuyor musunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Evet bitmiştir ve ciddi bir sorun vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
Soran+1 yılEvet genelde çok tartışırız
Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. bitmiştir
canlandırabiliyorsan ne mutlu01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem belki daha devam ediyor dur
Böyle evlilikmi olur hiç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bitmiştir.
11 Yorumla
+1 yıleve bitmiştir sen de başkasıyla uyu artık
00 Yorumlaseverekmi evlendiniz?
00 Yorumla
+1 yılUyurken başka bişey yapıyodur ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sıkıntı büyük
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef soğukluk başlamış
00 Yorumlaolabilir ama süre uzamış pek normal gitmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan bir şüphelenir
00 Yorumla Maçın normal süresi bitmiş uzatmalar oynanıyor
00 Yorumla
+1 yılBukadar uzatmamasi lazim
00 Yorumla
+1 yılBulmuş birini bosanin ayrı eslerle uyuyun
03 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle mi yapardın
- +1 yıl
@NutellaSürenAdam evet o adamın kahrı çekilir mi yeryüzü erkek dolu
- +1 yıl
☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle görünüyor
00 Yorumla Bitmiştir geri dönülmez bence zevk almıyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Birliktelik var mı
00 YorumlaBu evlilik bitmiş evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yıl3 aydır seks yapmıyorsanız zaten bitmiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbişi anlamadım
07 Yorumla
Soran+1 yılboş ver
Cevap sahibi+1 yılneden ya anlat
Cevap sahibi+1 yılbizde 3aydır ayrı yatıyoruz
Soran+1 yılAnlatıyorum milet anlamıyor
Cevap sahibi+1 yılzoroluyor cok özlüyor insan
Soran+1 yılTabikide o benim eşim
Cevap sahibi+1 yılneden 3aydır yapmıyorsunuzzz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle evlilik mi olur evliliğin en az %80 seksdir
00 Yorumla Sonra kadınlar neden aldatıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAldatma değil çok şükür ben öyle bişey yapmam ama tabi kadınları soğutma oluyor
+1 yılsizin iş bitmiş
20 YorumlaHemen hemen sayılır
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah olmaz
+1 yılNeden peki tartışma mi oluyo
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım