Tabi ki de hayır evlenmeden önce onu doyuramayacağın için o da böyle rahatlıyor sen sanıyormusun ki evliler izlemiyor hey gidi heyyy
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de öyle düşündüm. En azından gerçekte biriyle yatmak yerine izlemesi daha normal. Bana p*rno izliyorum dedi. Seni aldatmaya girmiyor dimi diye sordu. Ve aramızda baya da mesafe var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hayır girmez gadası
Normal şartlar altında izlerse hakaret olarak algılarım, fantezi niyetine izleyebilir.
Ya normal şartlar altında derken yani atıyorum evinde yalnızken de izleyebilir ya da sevgilisi yokken de izleyebilir
Tabi ki de hayır evlenmeden önce onu doyuramayacağın için o da böyle rahatlıyor sen sanıyormusun ki evliler izlemiyor hey gidi heyyy
Ben de öyle düşündüm. En azından gerçekte biriyle yatmak yerine izlemesi daha normal. Bana p*rno izliyorum dedi. Seni aldatmaya girmiyor dimi diye sordu. Ve aramızda baya da mesafe var
İşte arasında km olan insanlar ya sanal olarak birlikte boşalırlar ya da sevdiği kadını hayal ederek boşalırlar bişeyler izlerken
Bunu bir YouTube videosu olarak çok komik bir YouTube videosu izledi ve sen olmadan güldü bu bir aldatmak sayılır mı
Bir söz var , "eğri oturup doğru konuşalım " diye. Burada sormak istiyorum. Sen izlemiyor musun?
girmez, yani menüye bakak yemek yemek değildir, ayrıca p*rno izleyen sayısı %80 lerde yanlız değilsin, (kaynak google) yani çok takma derim..
Girmez yapılan fili bir eylem yok çift olarak izleye bilirsin
sana çakamıyosa elde çitilemesi normal bence😂😂
Reelde birsey yok sonuçta, adam efendi efendi p*rno izliyor, evli insanlarınbile çoğu p*rno izliyordur.
Hayır tabiki girmez bunda ne var. ? Ve sana açık açık söylemiş saklamamış
saçmalama neden girsin
Birlikte izlerseniz girmez
Girmez😂😂😂😂😂😂😂
fantezi içinse normal ama değilse hirer
Hiç girmez evli olsan bile
izlemeyen yokkı
Güzel bi sevgilim olsa izlemem
Hayır
Ha ha ha ha ha daha neler
Evet.
Hayır girmez