Cinsel Yaşam P*rno izlemek aldatmaya girer mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 P*rno izlemek aldatmaya girer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Pavyona gidip para saçmak aldatmaya girer mi?Striptiz kulübüne gidip güzel bir dans izlemek aldatmaya girer mi?Aynı düşün. :D Yani birde dijital ortamda bulunan bir videoda kadının cinsel ilişkisini izliyorsun. :D 0 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sevgilin varsa bence p*rno izlemen gereksiz değil mi sence de? Sevgilin varken başka kadına bakıyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl p*rno bagimliligi diye bir sorun var mesela Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl Olmamalı yani azgınlık geldiğinde git penisin üstüne su dök. hem senin içindeki vitaminler kızın hakkı p*rno yıldızının değil Yorumla Soran +1 yıl Oyle brazzers kafasi profosyonel film gibi kurgulu olan icerikleri sevmiyorum itici geliyor zaten amator yabanci cifter falan cok iyi yani yildiza gitmiyor teknik olarak bide su dokunce noluyo ki Yorumla Denizlidenbiri +1 yıl Bilmiyorum ben izlersem genelde Türk takılırım Türk amatör falan soğuk su dökersen cinsel istek gider yani. Yorumla
Γιατί Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Bana göre girer. Gerçi artık kimse gerçekten sevmiyor. Ne desem yalan olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayatındaki kişi p*rno izleyeceğin kadar boş bırakıyorsa aldatılmayı hak eder😌 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Girmez ya olur mu öyle saçmalık? Ben de sevgilimle birlikte izlemek isterdim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tabiki de aldatmaya girer 0 6 Yorumla brktgylmz +1 yıl Ne alaka yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @brktgylmz aldatmak sadece fiziksel olarak olmaz Yorumla brktgylmz +1 yıl Filmde izleyelim peki yolda adres sorana da cevap vermeyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @brktgylmz birini çıplak olarak görmek ile dediğin şeyin arasında mantıksal ilişki dahi yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten mantığın olmadığı için kalkıp bu yorumu yapıyorsun Yorumla brktgylmz +1 yıl Walla saçmalıyon Yorumla
WomanCat Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Girmez 1 1 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl benim kafadasın tebrikler Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sanat o. 1 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Pavyona gidip para saçmak aldatmaya girer mi?
Striptiz kulübüne gidip güzel bir dans izlemek aldatmaya girer mi?
Aynı düşün. :D Yani birde dijital ortamda bulunan bir videoda kadının cinsel ilişkisini izliyorsun. :D
Sevgilin varsa bence p*rno izlemen gereksiz değil mi sence de? Sevgilin varken başka kadına bakıyorsun
p*rno bagimliligi diye bir sorun var mesela
Olmamalı yani azgınlık geldiğinde git penisin üstüne su dök. hem senin içindeki vitaminler kızın hakkı p*rno yıldızının değil
Oyle brazzers kafasi profosyonel film gibi kurgulu olan icerikleri sevmiyorum itici geliyor zaten amator yabanci cifter falan cok iyi yani yildiza gitmiyor teknik olarak bide su dokunce noluyo ki
Bilmiyorum ben izlersem genelde Türk takılırım Türk amatör falan soğuk su dökersen cinsel istek gider yani.
Bana göre girer. Gerçi artık kimse gerçekten sevmiyor. Ne desem yalan olur.
Hayatındaki kişi p*rno izleyeceğin kadar boş bırakıyorsa aldatılmayı hak eder😌
Girmez ya olur mu öyle saçmalık? Ben de sevgilimle birlikte izlemek isterdim
biz sürekli eşimle izliyoruz ya :)
Tabiki de aldatmaya girer
Ne alaka yaa
@brktgylmz aldatmak sadece fiziksel olarak olmaz
Filmde izleyelim peki yolda adres sorana da cevap vermeyelim
@brktgylmz birini çıplak olarak görmek ile dediğin şeyin arasında mantıksal ilişki dahi yok.
Zaten mantığın olmadığı için kalkıp bu yorumu yapıyorsun
Walla saçmalıyon
Hayır 😂
Girmez
benim kafadasın tebrikler
sanmam reel saanl birl bişey yok
girer
Ben beraber izlemeye açık bi eş isterdim
Hayır yok girmez
O zaman boynuzlanmayan kimse yok
Hayır
Girmez bence