Cinsel Yaşam Yanıma erkek oturunca nefes alma sesinden, kısık sesle konuşmasından bile etkileniyorum. Bu biraz fazla mı yoksa herkes öyle mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bu biraz fazla mı sanki, çıkamıyorum etkiden Evet fazla Normal Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yanıma erkek oturunca nefes alma sesinden, kısık sesle konuşmasından bile etkileniyorum. Bu biraz fazla mı yoksa herkes öyle mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evet biraz fazla bu, yanına oturan herhangi bir erkeğin nefes alışverişi dahi tahrik ediyorsa durum fazlasıyla vahim 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kisacssi isikngorden alev alacak durumdasin dikkat et 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevgilin yoksa normal. Ben yanımdan geçen güzel parfüm sıkmış erkoları kokluyorum bazen 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmadığı için oluyor zaten Yorumla Soran +1 yıl Evlenip yapmak istiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şaka yapıyorsun dimi 😂😂😂 cidden fazla ben iş yerinde masaj yapıyorum omuz dırt sana yapsam sen pert o zaman 😂😂 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yaptığın kadınlar perttir tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be biri kemikleri rahatlamıştı sadece masaj yaptım be 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen diyorsun ya nefes bile etkiliyor masaj yapsam pert olursun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenme olayı bende de geçerli ondan biraz masaj eğitimi alıyorum evlenince yumuşasın rahat olsun diye 😈 Yorumla Soran +1 yıl Elin karı larına niye masaj yapıyosun git evlen karına yap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oda doğru ama bulması zor be evlensem başkasına masaj yapar mıyım zaten annem yaşındalar genç olsalar yapamam sakat olur 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah eşim olsa ne bahaneler bulurdum masaj yapardım 😈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona özel masajlar 🌹 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biraz fazla azginsin ya da regl falan olduğundandir. 1 28 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ses atasim geldi :) Yorumla Soran +1 yıl Atma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahah https://voca.ro/1bvtdUKXPQOF Yorumla Soran +1 yıl Evlenmeden istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ama sesin güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler, konusabiliriz isterseniz. Yorumla Soran +1 yıl Yok şimdi ben böyleyken kaza çıkmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaza çıkmaz, kendinden eminsen istemezsen. Sen bilirsin fakat yinede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşalım, gerçekten canım sıkılıyor Yorumla Soran +1 yıl Yinede sağlama alayım ben teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak etme çakmak, cakarsam da hep cakarim Yorumla Soran +1 yıl Ondan zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun, hep isterim ben. Birbirimize güvenip her anlamda yanında olduktan sonra önemi yok Yorumla Soran +1 yıl Öyle olmuyo o işler, istek bitince pişmanlığınla kalırsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 senelik kız arkadaşımla aynen boyleydik, aldatana kadar tabii. Güven, saygı, istek olunca her şey olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğim gibi tanışmak isterim en azından Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar ısrar, isteğe rağmen yok öyle mi Yorumla Soran +1 yıl Yok dediğim gibi sağol, geçmiş olsun bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne için, anlamadım? Yorumla Soran +1 yıl Aldatana kadar dedin, sen mi aldattın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok, hayır o aldattı tabii. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yakalandı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanindayken aldattı,1 ay sonra buldum kişiyi. Biraz değişik, trajikomik ve uzun olay Yorumla Soran +1 yıl boş ver kurtulnuşsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle oldu biraz, fakat düzenli ç*kıyordum hahaha Yorumla Soran +1 yıl Tipik bir erkek şaşırmadım yani sana kâr kalan o oldu herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşüncene şaşırmadım bende:) Yorumla Soran +1 yıl Peki ne buldun o kızda o kadar seks yapacak neyi hoşuna gitti Yorumla
Restters Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl Bu olay erkeklerde var sanıyordum, nefes alsın yeter modunu ilk defa bir kızda gördüm. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence normal o yaşta insanın canı cekiyor 2 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Yanımıza oturanlar etkileniriz Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Normaldir. Yaş kaç ki 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 24 olcak Yorumla Ardayanlız +1 yıl Yalnız mısın Yorumla Soran +1 yıl Kocam yok Yorumla Ardayanlız +1 yıl Sohbet etmek istermisin bende yalnızim Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Ardayanlız +1 yıl Tamam nasıl istersen Yorumla
thefurkanbey4300 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Sen kudurmussun gaga 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yoo be o kadar değil Yorumla thefurkanbey4300 +1 yıl Baya bildiğin o kadar sesle boyla oluyorsa nefesimi hissetsen şelale Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla thefurkanbey4300 +1 yıl Denemek lazım tanışıp Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla thefurkanbey4300 +1 yıl Üzdü Yorumla
useron Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayallere dalıyor musun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dalmamaya çalışıyorum Yorumla useron +1 yıl Ama dalıyorsun Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Osursa etkilenirmisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beni zeki kadın yükseltiyor 1 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı. Libidon aşırı yüksek 1 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Fazla sanki 1 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. İyi değilsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet biraz fazla bu, yanına oturan herhangi bir erkeğin nefes alışverişi dahi tahrik ediyorsa durum fazlasıyla vahim
Kisacssi isikngorden alev alacak durumdasin dikkat et
Sevgilin yoksa normal. Ben yanımdan geçen güzel parfüm sıkmış erkoları kokluyorum bazen
Yok işte
Olmadığı için oluyor zaten
Evlenip yapmak istiyorum
Şaka yapıyorsun dimi 😂😂😂 cidden fazla ben iş yerinde masaj yapıyorum omuz dırt sana yapsam sen pert o zaman 😂😂
Yaptığın kadınlar perttir tabi
Yok be biri kemikleri rahatlamıştı sadece masaj yaptım be 😂😂😂
Sen diyorsun ya nefes bile etkiliyor masaj yapsam pert olursun 😂
Evlenme olayı bende de geçerli ondan biraz masaj eğitimi alıyorum evlenince yumuşasın rahat olsun diye 😈
Elin karı larına niye masaj yapıyosun git evlen karına yap
Oda doğru ama bulması zor be evlensem başkasına masaj yapar mıyım zaten annem yaşındalar genç olsalar yapamam sakat olur 😅
Bilmiyorum artık
Ah eşim olsa ne bahaneler bulurdum masaj yapardım 😈
Ona özel masajlar 🌹
Biraz fazla azginsin ya da regl falan olduğundandir.
Ses atasim geldi :)
Atma
Ahahah https://voca.ro/1bvtdUKXPQOF
Evlenmeden istemiyorum
Ama sesin güzel
Teşekkürler, konusabiliriz isterseniz.
Yok şimdi ben böyleyken kaza çıkmasın
Kaza çıkmaz, kendinden eminsen istemezsen. Sen bilirsin fakat yinede
Konuşalım, gerçekten canım sıkılıyor
Yinede sağlama alayım ben teşekkürler
Merak etme çakmak, cakarsam da hep cakarim
Ondan zaten
Olsun, hep isterim ben. Birbirimize güvenip her anlamda yanında olduktan sonra önemi yok
Öyle olmuyo o işler, istek bitince pişmanlığınla kalırsın
2 senelik kız arkadaşımla aynen boyleydik, aldatana kadar tabii. Güven, saygı, istek olunca her şey olur
Dediğim gibi tanışmak isterim en azından
Bu kadar ısrar, isteğe rağmen yok öyle mi
Yok dediğim gibi sağol, geçmiş olsun bu arada
Ne için, anlamadım?
Aldatana kadar dedin, sen mi aldattın
Yok, hayır o aldattı tabii.
Nasıl yakalandı
Yanindayken aldattı,1 ay sonra buldum kişiyi. Biraz değişik, trajikomik ve uzun olay
boş ver kurtulnuşsun
Öyle oldu biraz, fakat düzenli ç*kıyordum hahaha
Tipik bir erkek şaşırmadım yani sana kâr kalan o oldu herhalde
Düşüncene şaşırmadım bende:)
Peki ne buldun o kızda o kadar seks yapacak neyi hoşuna gitti
Bu olay erkeklerde var sanıyordum, nefes alsın yeter modunu ilk defa bir kızda gördüm.
Bence normal o yaşta insanın canı cekiyor
Yanımıza oturanlar etkileniriz
Dolmussun libido tavan
Normaldir. Yaş kaç ki
24 olcak
Yalnız mısın
Kocam yok
Sohbet etmek istermisin bende yalnızim
Yok
Tamam nasıl istersen
Sen kudurmussun gaga
Yoo be o kadar değil