Cinsel Yaşam Erkek fısıldamasından etkileniyorum, normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Kalın sesli diksiyonu düzgün erkek fısıldaması. Çok hoş ve etkileyici. Dün bunu yazınca biri ses atmış telefondan kulağıma tükürük geldi öyle bir ses maşallah o yüzden kalın sesli diksiyonu düzgün diye belirtiyorum 😂😂 Güncellemeler1 yıl Güncel Erkek fısıldamasından etkileniyorum, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl 🤣🤣🤣 ilk deneme dur olmadı biraz daha düzgün seslenim 🤣🤣🤣 garip ama kadınlar için doğru tespit oteriter bir ses tonu üstünde hakimiyet sağlar 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Telefonda konuşurken daha aklı gitmeyen hatun olmadı:) 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Normal evet herkesin zevk aldığı ufak detaylar olabilir 0 0 Yorumla
Karagümrügg Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ses kesinlikle çok etkiler bunu kullanırım bende etkilenirim ince tiz sesden kızlarda 0 0 Yorumla
Kamasutraaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. Fısıldamak ve sessiz konuşmak birazda gizli saklı gibi olduğu için heyecanı artırır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Probe bone pozisyonunda partnerinin kulağına fısıldamak inanılmaz. Özellikle erkeğin sesi iyiyse. Hiç sesli karşılıklı yaptın mı 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ses güzel olursa gerisi de güzel olur diyorsun yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kalin tok sesli diksiyonu düzgün İstanbul turkcesi olgun istermisin 0 0 Yorumla
Levent751 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Huzuru haramda ararsan huzur sana haram olur. Günah. 0 0 Yorumla
SanaKimLazım07 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Kulak mememin yalanmasi hoşuma gidiyor deseydin demekki telefondan yalayacaklarmis 🤣🤣 0 0 Yorumla
etnikbizansrumu_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Evet evet, bende bayılıyorum güzel erkek sesine 2 1 Yorumla ArmyAs 1 yıl Demek öyle 😎 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. İşin çok zor bro 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl gerçekten böyle birini bulmak zor olsa gerek peki senin sesin nasıl 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her gün etkilenip soracaksin galiba :) 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bak şimdi benim ses nasıl acaba merak ettim 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Herkes sana fısıldamak için sıraya girer şimdi 😄 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. fısıldamaya geldim asjha 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ses önemlidir konustuklarim da bunu söyler 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Amasyada da vardir 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Doğrudur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benden bahsetmişsin 😅 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Bak çenn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaaaa Yorumla Soran 1 yıl 🙈🙈 Yorumla Soran 1 yıl Üfff ciddi mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eveettt Yorumla Soran 1 yıl Acill ahhahahaha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne acil 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
🤣🤣🤣 ilk deneme dur olmadı biraz daha düzgün seslenim 🤣🤣🤣 garip ama kadınlar için doğru tespit oteriter bir ses tonu üstünde hakimiyet sağlar
Telefonda konuşurken daha aklı gitmeyen hatun olmadı:)
Normal evet herkesin zevk aldığı ufak detaylar olabilir
Ses kesinlikle çok etkiler bunu kullanırım bende etkilenirim ince tiz sesden kızlarda
Fısıldamak ve sessiz konuşmak birazda gizli saklı gibi olduğu için heyecanı artırır
Probe bone pozisyonunda partnerinin kulağına fısıldamak inanılmaz. Özellikle erkeğin sesi iyiyse. Hiç sesli karşılıklı yaptın mı
Ses güzel olursa gerisi de güzel olur diyorsun yani
Kalin tok sesli diksiyonu düzgün İstanbul turkcesi olgun istermisin
Huzuru haramda ararsan huzur sana haram olur. Günah.
Kulak mememin yalanmasi hoşuma gidiyor deseydin demekki telefondan yalayacaklarmis 🤣🤣
Evet evet, bende bayılıyorum güzel erkek sesine
Demek öyle 😎
İşin çok zor bro 😂😂
gerçekten böyle birini bulmak zor olsa gerek peki senin sesin nasıl
Her gün etkilenip soracaksin galiba :)
Bak şimdi benim ses nasıl acaba merak ettim
Herkes sana fısıldamak için sıraya girer şimdi 😄
Şimdi fısıldar hepsi sana
fısıldamaya geldim asjha
Tükürüksüzünden istiyorsun dimi
Ses önemlidir konustuklarim da bunu söyler
Amasyada da vardir