Eski flortumun bana yaptıkları için geri döndüğünde onu kullanayım dedim para saçan birisi ve ilgisini seviyorum güzel seviyor ilgileniyor ağzı laf yapıyor. Habire geçmişi bana söylediği yalanlar kafama takiliyo , benimle cinsel manada bir şeyler yaşamak istiyor zaten yaşıyoruz ama üstünü istiyor en son borç verdim shjsdj parasını yemek istediğim kişiye borç verdim evet kafam huzursuz ders çalışamıyorum ayrılmak en mantıklısı mi yardımcı olur musunuz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Demek ki o kadar akıllı değilsin gadası
Hemde hiç değilim sbbsdb
Köyüme dönmem gerek
Geçmiş olsun 😀 durumun farkındasın. Bitirmeye bak.
Parani kurtar sonra parasını yemeye devam et :) yoksa ayril comert eli boş bir partner bul tabik8 güvenilir birisi
Aslında bunu düşünüyordum paramı alayım az da yiyip bırakayım ama kafami çok meşgul ediyor kafamda kuruyorum habire
Kafanda kurma cunku kurdukca daha çok bunaltıcı olabilir karar vermeni zorlastirabilir kac para borç verdin ki ona buyuk bir meblağ degilse onda kalsın tabi daha once parasını yiyebildiysen seviyorsun galiba parayi:)
Düşük bi miktar aslında kalsa da sorun etmem ama şu an çalışmıyorum para akışım yok
Dusuk miktarda degmez sanki ya ondan baska para akışı saglayacak maddi yardımda bulunacak birisi yokmu
Valla parasını hadi ordan edip terkedicwm aq para yemeye alışık biri felan değilim ruhum kasalarnmis gibi hissederim bu durumda bugüne dek çalıştım kazandım aq sadece bundan öç almak için parasını yiyecektim
Para yemeye alışık olmakla ne alakası var ki hayatinda olan birisinin imkanlarindan faydalanman gayet normal ve doğal kendini kötü hissetme bence o da seninle yakinlasiyor birakda biraz bir seyler yapsın ödesin bence
Yok ya alışamadık donda gor durmaz bu is benlik değil
Alis demedim ki alışık olmakla alakasi yok dedim:) senlik olmayabilir fakat hayatinin bir yerlerindeyse bir seyler paylasiyorsan yakinlasiyorsan parasını yemen en tabi hakkin ya
Karşılıklı faydalandik bence birbirimizden onun yediğim parası da ona yaradı gene aldığı ic çamaşır gibi diyelim
:):):)) karsilikli iste dediğim gibi istanbuldan misin sen
Ondan baskasinin para akışı saglamasina izin vermez misin en azindan bu doneminde
O*pu degilim gülüm çalışır kazanırım
Ne alakası var oyle olsa zaten direkt paralı gorusme yaparsin oyle dusunme
Amaç takılmaksa bir sürü insan var bu şekilde eski sevgiline takılı kalma derim
Siz kızların erkekleri kullanamayacaklarını ne zaman anlayacaksınız siz zayıfsınız bunu kabul edin artık
Ya da etmeyin çok ta s... de 😂😂😂😂
Ya herkesin bi çıkarı var illaki onun cikari benimde hoşuma gittiği için tek taraflı bir çıkar olarak gormuyorumdur belki hA
Ava giderken avlanmak bu ayrıl sen bence
He ya avlandim resmen az bi duygum olunca beynim iptal oluyor benim shjsjs
Galiba biraz ders vermemiz gerekecek sana😂
Mesaj atar mısın
Kesinlikle
Aşarız bunu çok problem etme
Her şeyi hak ediyorsun
Ahah bende yapmistim bunu
Icine giriyor mu
Yok
Sende yalat
Bende cok para harcamisimdir ya
Sen cok takma bunları sus takılmaa devam et
Senin kafan karışık
İyide daha fazla nasıl cinsel kullanicakki seni?
Biz niye sapız ki aq
Bu işler karşılıklı
Dönüş yap bana
Kullanılma ayrul
Kesinlikle yaoicam bunu
İyi olmuş hshashhs