yıllar sonra birkaç defa görüştük ve beraber olduk?
Yıllar önce görüdüğüm kızı da gördüm sonradan, aralarda görüşüyor fb mi nedir ilgilenmiyor beni.
Ona sordum, sevgilim değil diyor vs fb mi diyince susuyor. Ki herşeyden önce dürüst olsaydı görüşmezdik.
Hiç yapmadığım şeyi yapmak istiyorum. Kıza yazıp o adam onun sevgili mi değil mi sorup onu aldatığını söylemek istiyorum.
Bu da ona ilk saygısızlık olsun, malum hep seven saygı duyan taraf bendim.
Yazayim mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Başkasıyla görüsülmüş demekki aklın yazma diyordur kesin ama yinede yazzammı acaba diye sormussun yedire bilceksen yazdıktan sonra baskasıyla görüsmesini yaz yakalamıssın iste herkesin yaptını yap bitir
Bence vicdan yapmana gerek yok. Arada bir çekim olmuş birlikte olmuşsunuz.
Vicdan yapmıyorum ki herşeyden once sordum yalan soylediği için yazmak istiyorum
Ne fark eder doğru ya da yalan çok önemi var mı
Söyleseydi görüşmezdim onunla.
Sen istediğin için birlikte olmuşun. İsteğin bahanesi çok olur. Bir şekilde bahane bulurdun
İstemwdim demedim. Baştan beraber olmak düşünmedim. Çok sordum inkar etti. Adam olsaydı beni aynı şeyle kırmassydı. Söyleseydi bir şey olmazsı. Yanina mı kalsın? Sevgilim değil diyerek kaçsın mı? Ben neyim hani bana hep masum davranırdı hani değerliydim her şey rağmen saygı duydum? Niye yazmayim?
Mesaj kutum açık
fb hatunudur yoksa neden nude olsun
Kıza yazayim mi
2-3 seneder arada takipleşip çıkartıyorlarmış, arada gezme vs hediye işte. O zaman kız ör... dedi şimdi sevgiln olduğunu neden söylemedim dedim neden o kızdan bahsettiğimden bir şey demedin diyince, sevgilim yok diyor hani yoktu ne soyleyim. Sevgilin değilse fb mi da söylemeye gerek duymadın dedim ona susuyor, beni ilgilenmiyormuş.
Valla sırf onu delirtmek için yazasın geliyor. Hep masumdum ona karşı ve yine saygısızlık etti artık yetti
arada seni bazende onu züküyormuş demekki
Yok biz görüştük fakat 1 kere beraber olduk. Sonrası yazdım soyledim zaten
bitmiş artık boş ver. başkasıyla sevişirsin
Ya adamla bir şey yaşamak istedğim diye değil ya yalan soyledi dürüst olsa bir şey yaşamazdık zaten.
sıkma canını. getirme aklına eskileri. hangi şehirdesin
Yaz anam içini dök
Nasıl başlayim
Aranızdaki ilişkiyi merak ediyorum de biz birlikte oldukda de
Selam senin X aranızda bir şey var mı? Ona göre de yazayim adam çatlasın biraz
Bencede mantıklı 😂
Benidr haberdar et gelişmelerden
Yazarsam saçma olur mu? Lütfen dürüst olun biraz hep saygımı korudum o adama da çok saygı duydum ama artık onun saygısızlığa susamiyorum ve bir şekilde patlasın o da :)
Ee yaz ve patlar alacağınu almışsın sana dönmemiş o işini görmüş gitmiş bakalım diğer kıza myle yapabilcek mi
Nasıl yani anlayamadım tam olarak ne dedin? Nasıl alacağımı almasım işini görmüş kıza ne yapabilecek mi
Yaaa o bence sevigili diğeriyke sana öyke dşyoe işte senlede yapacağınu yaptı çok umursamıyor zaten sana kesin gözüyle bakıyor
Neden öröspü diyordu o zaman bile nwden nude vardi siliyorsu neden her gun hikayemi açıp izliyordu? Neden sevgilim demiyor şimdi
Bende nasıl biri olduğumu biliyorum oyle acık sacık davranıp da gelmedi hiç o yüzden beni ö olarak goremez. Yıllaeca yalnız olduğumu biliyor.
Bn ne bilem aşkooo
İstemediğim halde nude gönderen kızlar var
Yaz gitsin onun sana yaptığından sonra bu ne ki
Olsun bişey olmaz
Ne virşey olmaz
2-3 seneder arada takipleşip çıkartıyorlarmış, arada gezme vs hediye işte. O zaman kız ör... dedi şimdi sevgiln olduğunu neden söylemedim dedim neden o kızdan bahsettiğimden bir şey demedin diyince, sevgilim yok diyor hani yoktu ne soyleyim. Sevgilin değilse fb mi da söylemeye gerek duymadın dedim ona susuyor, beni ilgilenmiyormuş.
Valla sırf onu delirtmek için yazasım geliyor. Hep masumdum ona karşı ve yine saygısızlık etti artık yetti
Takma kafana ayrıl
Adama zaten yazdım da nedense ilk defa kıza yazasım geliyor. Beni aptal yerine koydu.
Adam olsa silerdi
Kimi silerdi
zaten adam değil de ben fazla saygılıydım ona
Nudlar⁸
Aa unutmuş öyle dedi ozaman ama kız ö senin gibi değil vs vs vs
Rezil herif
Kıza Yazarsam saçma olur mu? Lütfen dürüst olun biraz hep saygımı korudum o adama da çok saygı duydum ama artık onun saygısızlığa susamiyorum ve bir şekilde patlasın o da :)
Selam senin X aranızda bir şey var mı? böyle
Yazma ama sana önerim sil kızın resimlerini ondan
Vardı ama ben sildim
Anlamadım ne sileyim? Ben adamla beraber değilim ki biraz once kavga da ettim
Neyse uzak dur kardeşim
Kızı sormak istiyorum ama söylemek istiyorum yanına kalmasın.
Sen bilirsin