Garip geldi bana. Seks yapma fırsatı olup yapmayan erkek hiç duymamıştım.
Cinsel sorunları olabilir, iktidarsızlık ya da erken boşalma ya da bu tip sorunları olabilir ve bunu saklamak için seks yapmıyor olabilir, dikkatli ol.
Evlenmeden önce seks hayatı olmazsa evliliği kabusa dönüştürebilecek sürprizler ortaya çıkabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Deneyimleyiptemi evlenmek istiyorsun, kriterlerin var sanırım cinsel konuda libidosu yüksek biriyse evlenmeden olmaz diyemez, ya da tutucu biri yerişme tarzı vesaire ama genel anlamda evlenmeden olmaz diyen erkek sayısı %0,0000000001 ancak edebi bakımdan iyi birsey , kendinden korkuyor ve cinsel organı fiziki olarak yetersiz ise de evlenmeden olmaz diyebilir sonradan vaz gecis olmaması adına cok göreceli kişiyi tanımak gerek biraz şundan diyebilmem icin ama libidosu yüksekse evlenmeden olmaz diye şaka yapmıs olmalı derim sen anladın
00 Yorumla
Kimisi cinselliği fazla erotik ve tutkulu yaşıyor, bağlanmayı fazlaca hızlandırıyor. Evlenmeden değil de, evlenme kararı almadan olmazdır o. Normal yani, evlenince çok mutlu eder ama. Çünkü bağnazlık yok diyorsun.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Iki taraf karşılıklı anlayış göstermek önemli. O erkek sen bakire olmadığını biliyor sana saygı gösteriyor adam evlilik öncesi yapmak istemez bu kendi tercihi doğru mu. Sen gecmişte pişman mısın değil misin? Ikinizde bekaret konusunda problem etmiyorsa sevgili olabilirsin. Önemli olan birbirinizi sevgi saygı güven göstermek..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, olmaz adam belki 5 cm ya da iktidarsız vs. nereden bileceğim öyle saçmalık mı olur.. vah giden onca boşa zamana sonra..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmeden bende yapmam zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlmaz. Bunu bilir bunu söylerim arkadaş evlenmeden cinsellik yaşanmalı. Aşk sevgi saygı dürüstlük kadar önemli. Sonra evleniyorlar yatak odaları ten uyusmazlıgından dolayı sönük. Sonra aldatmalar, mutsuzluklar başlıyor. Benim için bu önemli diyen kadın ergen muhabbeti yapıyordur net. İleride görürüm onları. Bunu da gizlenmeden açık açık söylüyorum. Aksini idda edenle sabaha kadar tartısırım bu konuyu
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibi beğenmiş. Teşekkürler. Bilgi istiyorsan yazarsın
Soran+1 yılNe bilgisi isteyeceğim dayı
- +1 yıl
Aha güldü verecek gibi bişey olmuş bu. Ne güldüm yoruma 😂
- +1 yıl
Git Allah ile tartış beyefendi 😂😂 o böyle uygun gördüyse elbet vardır bir hikmeti o öyle demiş sen kim oluyorsun ki?
+1 yılBen de evlenmeden cinsel iliskiye girmem bu demek degil ki arzulamiyorum ya da libidom dusuk... Yani bu bir tercihtir. Maalesef bizim gibi dusunen cok az erkek var. İnandiramiyorsun bile bakir olduguna 😀Sevgilini bilmiyorum tanimadigim icin yorum yapamam, saglik sorunu var midir yok mudur vs...
40 Yorumla
+1 yılyaa işte öyle dürüst temiz erkekleri kimse istemez. çoğu bayanın yorumuna baktımda, yok olmaz, yok evlenmeden denemek lazım, yok küçüktür yapamaz... ya her dürüst insana böylemi bakıyorsunuz cidden, illa önümüze geleni gideni s... limmi, bumu doğru olan, bumu karakter...
44 Yorumla- +1 yıl
Şahsen bir bayan olarak böyle bir erkek karşıma çıktığında saygıyla eğilirim. Herkes bir değil
- +1 yıl
tabiki 5 Parmağın 5 î bir değildir. ama öyle olanları saf görüyorlar, beceriksiz görüyorlar, resmen aşağılıyor çoğu kadın işte
- +1 yıl
Üzücü ama doğru. Biz yine de kendimiz gibi birilerinin karşımıza çıkacağına inanarak devam edelim
- +1 yıl
öyle devam ediyorum lâkin böyle insanların, daha değerli olduğunu görünce, böyle insanların birilerini çabuk ele aldığını görünce insan ister istemez kendi kendine kızmıyor değil
+1 yıltest sürüşüne çıkmadan araba alır mısın? Ben almam. bu ne kadar güzel bişey gibi görünse de bence hiç güzel değil. İlişkin hep yarım kalır. Hem yatakta uyumlu musunuz vs bunu görmen gerekir evlenmeden. İlişkide artık birbirinize tam olarak güvendiğiniz zaman olmalı bence.
215 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama o öyle düşünmüyor ben de zorlayamam
- +1 yıl
yani ilişki eksik olur sana göre sorun yoksa devam et ama illa istersin bi de cinsellikten bu kadar geri durmasını da sorgula derim ben. belki erekte olamıyo belki erken boşalıyo ve kendine güvenmiyo. hiç tecrübesi yok belli ki. Böyle adamlar da ilerde seni hiç mutlu edemez. o konuda kendine güvenmiyo bence. bunun namusla sevmekle alakası yok. bi sevgilim vardı birlikte oluyoduk sonra bırakmak istedi evlenene kadar duralım dedi. çünkü cinselliğin beni mutlu etmedğini gördü yetersizdi. Kendine güvenmeyen erkekler bu ''temiz kalalım'' cümlesinin arkasına saklanıyolar. vardır bi sorunu. ürolojiye de kolay kolay gitmezler. gurur meselesi çünkü
- +1 yıl
böyle kadın kaldımi beeeee
- +1 yıl
@emretsci1907 ama haksız mıyım yani kesin bi sorunu var. hiçbir erkek yapmam demez ya demez yani az ya da çok ama kız istiyosa yapar.
- +1 yıl
. katılıyorum bunu red eden erkekte ya kendine guvenmiyo ya da sorunu var belli etmiyo bu kdr iyilik fazla😂
- +1 yıl
@emretsci1907 bu iyilik falan değil zaten. kadınlar da ister. dozunda olmalı yani ilişkide.
- +1 yıl
Keşke senn gbi kızlar çıksa karşımıza valla 🤭
- +1 yıl
Beni takip etsene 😂
Soran+1 yılTamamen katılıyorum şu an yolun çok başındayız, fazla irdelemek istemiyorum ama zamanı geldiğinde soracağım boyunu kilosunu sordum tahminde bulunmak için 😂 ama öyle anlaşılmaz herhalde umarım yanılıyoruzdur.
- +1 yıl
Küçükse evlenmicekmissin gbi konusuyosun şuan☺️
- +1 yıl
evet bak küçükse de sıkıntı. bunlar hep sorun bi sorunu var açıklayamıyo işte
Soran+1 yıl@emretsci1907 küçükse niye evleneyim ömür boyu mutsuz olmak için mi?
- +1 yıl
Kız kucukse küçük nolcak kocan olcak o adam büyük küçük takılma sorunu varsada tedavi olur herseyin tedavisi var sen Cok sevmiyosun galiba sevsen bu kdr kucukmu acaba demezsin😂
- +1 yıl
Küçük die nie mutsuz oluyon boyuyla tek olay fantezi ve abartı bı sorunu yoksa gayet mtlu eder seni
- +1 yıl
evlenmeden kesin yaşa bir kere olsa bile. valla hayal kırıklığına uğrama
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenmeden olmayan ne? Surtunme ile seksi yaşıyorsanız ve kızlık zarına dokunmak istemiyorsa, iyi niyetli güzel bir adam, sorgulama ve kaçırma. Ancak sevişmeye bile yeltenmiyorsa, tahrik olmuyorsa, yanındayken seni arzulamiyorsa, o zaman cinsel problemi vardır. Sadece iyi olduğu için bir insanla evlenilmez, seks ve ilişkinin uyumlu olması gerekir. Sonra kocam beni arzulamiyor diye sorular açarsın...
021 Yorumla
Soran+1 yılSevişmiyor bile ki zaten daha önce yaşadım
- +1 yıl
bana da öyle geldi bir nebze bile istemeyen erkek olmaz bence ya
- +1 yıl
ama cinsel problemler çözülebilir eğer varsa. yeter ki çözüm isteği olsun..
- +1 yıl
cinsel problemi var diye ayrılma yani
- +1 yıl
belki de bir sorunu yoktur varsayımlar üzerine konuşuyoruz..
- +1 yıl
bu arada gömülü penis diye bir sendrom varmış korkunç gerçekten. ileride sevdiğimiz kişide böyle bir şey olmayacağının garantisi yok
- +1 yıl
ameliyatı varmış ama yine de kötü bir durum yani
- +1 yıl
belki soranin sevgilisinde de böyle bir durum vardır, evlenince ameliyat olurum diye düşünüyordur.. bilemeyiz tabi
- +1 yıl
yok ya karın yaglarindan çok daha farklı bir durum bu. zayıf birinde de görülebilir. penis deri altında gömülü kaldığı için çevresi yağ doku ile sarılıyor. mesela yanlış sünnet edilen birisinde de görülebilir..
- +1 yıl
onun da ameliyatı var 😅
- +1 yıl
öyle bir şey mümkün değil o sertleşme sorunu olanlara özel yapılan bir ameliyat var o zaman hep dik duruyor ahahahha
- +1 yıl
ahahahahah o zaman yapay zekalı bilmem neli doktor asistanlar çıkar onlara sorarsın 😅 Arnold Schwazzanagger'in oynadığı 6. Gün filmi miydi, Arnold'i klonlyorlardi. o filmdeki gibi yapay zekalı hologram asistanlar çıkar, onlara sorarsın 😅
- +1 yıl
ahahha sen de onları programlarsin diyorsun yani 😅 Allah söyletti bence
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seninle ciddi düşünüyor, gerçekten seven biri bunu yapar zaten. Benim de sevgilim olsa ben de evlenene kadar beklerim, zaten dindar birisiyim.
813 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce yaşadım ondan niye sakınayım bu onu rahatsız etmiyor mesela
Soran+1 yılÖnemsemiyor da neyden sakınıyor kendi bakir olmak istiyor galiba. İlginç...
Soran+1 yılKılmıyor galiba bir de öyle biriyse neden beni tercih etti ki
Soran+1 yılSen bir bakirsin ve bakire olmayan biriyle çıkar mıydın yani?
Soran+1 yılDert edilecek bir şey değil aslında hâlâ unutamadığı biri yoksa, sadıksa ve iyi niyetinden eminsen gerisini düşünmeyeceksin tabii çok kişiyle yattıysa o sıkıntı
- +1 yıl
Evet doğru çok kişiyle yatan biri ise asla onu istemem hayatımda, ya bende zaten şöyle bir şey var ben insanın gözlerine bakınca içinden nasıl bir insan olduğunu biliyorum gibi hissediyorum hiç yanılmıyorum da hem, Allah benim gibi kaderinde ki insanı bekleyenlere kendi gibi temiz birini çıkartsın diyorum 🤲 başka söylenecek söz yok sana da mutluluklar sevgilin ile 😊
Soran+1 yılSağ ol umarım dilediğin gibi biriyle karşılaşırsın
Öyle temiz bir adamı bulmuşsun birde ne yapacam ben bununla diyorsun sana bile dokunmuyorsa geçmişte başka kızlarla yatmamış demekki cinsel ilişki yaşamış biri mi olsun isterdin
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Ya cok dindar haram diye ya da sevmiyordur bağlanmayasın diye ya da sen yalandan bir soru sormuşsundur
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlar tarafından ay ne kadar süper biri, digerleri gibi abaza degil denilse de hiçbir kadının bu tarz biriyle evlenmek istemeyeceğini ve ne kadar iki yüzlü olduklarını yapılan yorumlardan da görmüş olduk. sözlerle pofpoflanan erkek modelidir dahası olamaz.
02 Yorumla- +1 yıl
kadınlar hakkında bir şey bilmiyosun ya da abaza sever kadınlardan başka bi kadınla tanışmamışsın ve tüm kadınları öyle sanıyosun
Cevap sahibi+1 yıl@Sema_Foster tüm kadınlar değilvekadınlar hakkında bir şey bilmem de gerekmiyor görüyoruz her yerde neyin ne olduğunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlkolünü kafana dikleyerek ve m*ast yaparak bekle bu ara belki özel den yazışırsınız sabretişkooo ahahss Gökyüzünden gizemli bir ses duyuldu: Sabreeeeet ahassah Sabreeeeet ahassah düğün değil ama bu beklentiye girme sadece resmi nikah diyo ehehehe yengeç erkosu hoşgööör bi zaaamet ahahss
00 Yorumla"Adamın hası" olarak da adlandırabilirsiniz. Kendinden çok gelecekteki eşine saygı duyuyor olabilir ve her anı / anıyı gelecekteki eşi ile paylaşmak istiyor olabilir. Saygı duymak gerekir.
18 Yorumla- +1 yıl
Yazik adam kadina dokunmaya bile kiyamasin ama o kadinin karnina baskalari...
- +1 yıl
Bak kardesim beni yalnis anlamani istemem bi insan evlenir ayrilir sonra hayatina baskasini alir bu olabilir bu normaldir ama sahsen evlenmeden once her halti yemis biri kadin erkek fark etmez kendi gibileri ile olsa bence daha iyi bu kadinin iyiligi icinde boyle yarin bi gun adam belki kadinin yuzune vuracak hatasini adam belli ki duzgun namuslu bir cocuk yanlis anlama kadina namussuz demiyorum ama kendi gibi biri ile olsa daha iyi olur belkide
- +1 yıl
Senin bi secim hakkin yok ama bana gore her halti yemissin donupte bakire kiz istiyorum diyemezsin bence
Soran+1 yıl@ezcanrojan her haltı yediğimi nereden çıkardın? Hayatımda bir tane sevgilim oldu ki yaşamış olsam da buna hakkım var ama ondan daha az masum değilim herkesin altına yatan bir insan değilim ortada bir hata yok ki hatamı yüzüme vursun pavyonda çalışıyormuşum gibi konuşmuşsun kadın kadına bunu yaparsa erkekler daha neler neler söyler siz önce saygı duymayı öğrenin cinsellik de bu hayatın bir parçası evlilik olsun veya olmasın bu iki kişinin kararıyla olabilecek bir şeydir toplumu ilgilendiren devlet tarafından onaylanması gereken bir husus değil birlikte olurken herkes sonsuza kadar sürecek düşüncesiyle yola çıkar ama bazen işler planlandığı gibi gitmez. Bu durumda kimsenin suçu yoktur ilk seviştiğimizle sonsuza kadar birlikte olamıyoruz maalesef bu bir hata veya kusur değil bu kadar sığ olmayın.
- +1 yıl
Hayir yanlis anladin beni
- +1 yıl
Bak ben bu konu hakkinda biraz yaraliyim o yuzden sacma sapan tepki verdim ama benim demek istedigim baska
Ewlenmeden önce tadına bakacak ki ilerde senden ten uyumu ile memnun kalıp kalmayacağını anlayacak 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılTest sürüşü olmadan araba alırsanız memnun kalmama ihtimaliniz de her zaman var. O yüzden evlenmeden bi test sürüşü şart
10 Yorumla Yani bulup da bunamak bu olsa gerek.
90 Yorumla
+1 yılAsıl öyle olması gerekir zaten inşallah öyle birisi bana da denk gelir benim düşüncem de bu yönde çünkü inancıma ters diğer türlüsü.
40 Yorumla
+1 yılBöyle erkekmi var bulmuşsun öp basina koy nimet sgdt
43 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama neden küfür ediyorsun 🥺
- +1 yıl
Yok kiz ne küfurüüu
Soran+1 yılHa pardon:')
+1 yılAdam en iyisini demiş. Şimdi cinsel probleme Felan vurma konuyu bence. Seks istiyorsan eğer o zaman ayrıl başkasıyla ol. Bu adamdan olur mu diye sorman bile sacma
20 YorumlaEe harika bir özellik bu, neyinden şikayet ediyorsun...
33 Yorumla
Soran+1 yılYa cinsel sorunları varsa? Hem ben daha önce yaşadım niye sakınayım sevip güvendikten sonra evlilik olsa ne olur olmasa ne olur
+1 yılEvlenmeden olur diyen erkek. Benim ile beraberken de başkası ile de olur. Sakın kaçırma çocuğu canım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay arkadaş bunlarıda mı görecektik. Adam seni geçmişine rağmen kabul etmiş üstüne üstük evlenecek ve evlenmeden dokunamam demiş. Bir erkek bunu yapmış. Bence sen bu adamı hak etmiyorsun hemen ayrıl. Valla ne desem bilemedim. Allah doğru insanlarla denk getirsin.
10 Yorumla
+1 yılAbi yemin ederim temiz düzgün sevenin bile yeri yok artık hayatta
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTamam işte ne güzel bunu arayan çok kadın var ama senin için sıkıntı gibi anlatmışsın
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun icin sevinmelisin, bu zamanda boyle birini bulmak o kadar zor ki, sen bulmussun ama begenmiyorsun. Bende evlenmeden kesin olmaz diyenlerdenim.
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman sende onun bu soyledigine saygi duy.
Soran+1 yılZaten duyuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana verdiği değeri göstermek istiyor. Ama umarım evlendikten sonra da o konuda uyum içerisinde olursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki fotoğraf istedin mi? Ona da hayır derse kesin şeyin de kusur vardır. Ya küçüktür ya da kendine guvenemiyordur bence. Bence bunu düşün. Sonuçta evkeneceksiniz ve ilerde daha büyük sorun yaratabilir bu.
00 YorumlaBence bir sıkıntısı var. Demisexuel olabilir buna bağlı farklı durumlarda olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geldi
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle ya çok küçük şeyi var ya da yatakta çok kötü
010 Yorumla
Soran+1 yılBence de:'(
- +1 yıl
Peki sen daha önce ne yaşamıştın ve seks senin için önemli mi
Soran+1 yılEvet önemli
- +1 yıl
Kesinlikle denemelisin o zaman ya farklı özellikleri var Farklı bir şeyleri ya da çok kötü
Soran+1 yılİstemiyor neyine deneyeyim aaa
- +1 yıl
Kaçıyor demek ki sor ona niye kaçıyorsun Niye istemiyorsun Bir sıkıntın sordun mu var diye
Soran+1 yılYok niye direteyim istemiyorsa istemiyor
- +1 yıl
Evlenince kötü olduğu ortaya çıkarsa ne olacak
Soran+1 yılKorkutmayın beni
- +1 yıl
Gerçek bu, korkutma değil ki
- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılAsil boylesinden olur.
70 Yorumla
+1 yılHelal olsun kaldımı öyle Türk erkeği bu diyaloğun tam tersi olması lazım normalde.
00 YorumlaEvlenince Cowgirl yaparsın, intikamını vahşice alırsın
00 Yorumlasenin niyetin belli bence ilerletme ilerletirsen ayrılırsın demedim deme bu ismi unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke daha önce cinsellik yaşadığını söylemeseydin. Senden iyisini arıyor bulunca ayrılacak. Çok üzgünüm
01 Yorumla
Soran+1 yılYok canım hiç sanmıyorum ölüp bitiyor bana:)
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha ne istiyosun ben boyle erkegi mumla ariyorum sen kasiniyosun sansini zorluyosun
12 Yorumla
Soran+1 yılYavrum şeyi küçükse ne yapacağız
Cevap sahibi+1 yılKucuk ya da buyuk ne fark eder karakteri iyi olsun yeter
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaygı duyacaksın şimdi seviyorum diyorsun ilerde memnun kalmayınca aldatacaksın bunu yaz aklının bir köşesine çünkü sen iyisini görmüşsün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk saf belli ki Önceden yaşamış biriyle evlenmez çoğu sorunlarla karşılaşmak istemez. En iyi ihtimalle seçeneksizlikten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerede böyle namuslu erkekler, benimkide evlenmeden ypamayacağını anlayınca yan çizdi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam olarak bundan olur. Diğerlerinden olmaz!
10 Yorumla
+1 yılNe kadar güzel bisey işte eğer çok cinsellik istiyosan çocuğun başını yakma ayrıl, seninle olacak kişiye git
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kızların ne istediği belirsiz cinsellik istese suç istemese suç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan s. ksek suç s. kmeyiz desek suç napsak acaba? Fikri olan yazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolur tabi kız bu devirde öyle erkek kalmadı bize denk gelmez ki aw
00 YorumlaAdamda ki şansa bak sana düşmüş
48 Yorumla
Soran+1 yılSana da bi şeyi küçük düşsün de görelim boyunun ölçüsünü
Soran+1 yılTabii senin tuzun kuru🙄
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsunuz hanımefendi?
Soran+1 yılGöstermiyor bacım nasıl açıp bakayım izni olmadan aaa😢
+1 yılBal gibi olur, en çok bundan olur!
40 YorumlaAdammm diyecektim biseler yasamis kizi kabul ediyosa adam diyememm
016 Yorumla- +1 yıl
sizde yaşamayın o zamanda yaşamayan kızların sayısı da artsın
- +1 yıl
o zaman öyle kadını da nah bulursunuz
- +1 yıl
hak ettiğiniz neyse o karşınıza çıkar
- +1 yıl
hee hee varmış hepsi ayakta uyutuyor sizi
- +1 yıl
teselli değil hak ettiğiniz o
- +1 yıl
iyice kendinizi bi bkk sandınız
- +1 yıl
sizde değer var mı ki lan
- +1 yıl
3 gün tek kalsanız ölürsünüz
- +1 yıl
aşağıdan yukarı düşülmüyor zaten
+1 yılBu devirde böyle erkek mi kalmış vay be evlen bence
00 Yorumla
+1 yılAdam belki zina günahına düşmek istemiyordur
30 Yorumladokunmadan duramayan ben ( :
112 Yorumla- +1 yıl
Ya utan iste
- +1 yıl
Kimileri zina yapmaktan cekiniyor ama
- +1 yıl
Zina gunah
- +1 yıl
Saçma olan sensin burada dinim değil
- +1 yıl
Oturduğun yeri soran olmadı
Soran+1 yılBen sana hak veriyorum kardeş
+1 yılhahdhahsjd cinsel problemleri olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum kuduruk değilim tabii ki öyle istiyorsa saygı duyarım ama ya şeyi küçükse?😭
- +1 yıl
abla boş yapma be
+1 yılBu soruyu sormamış ol lütfen!
20 YorumlaBana gönder ben severim 😁(kıymetını bıl)
20 Yorumla
+1 yılBegenmiyosan bana verebilirsin 🤣
20 Yorumla
+1 yılSana değer veriyor işte daha ne istiyorsun
20 Yorumla
+1 yılErkeğin demesi garip değil mi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
En iyi onlardan olur
50 YorumlaNe güzel işte biz arayıpta bulamıyoruz böylesini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenilecek erkek bu işte
10 Yorumla
+1 yılTam tersi olurdu trol gibi olaya gel
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok canım hiç ahlaklı erkekten olur mu. Hayasiz olacak arsız olacak demi TR woman
12 Yorumla- +1 yıl
öyle diyen her erkek ahlaklı sanki awq klasik tc erkeği
- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat