Sorum erkeklere. Sadece cinsel ilişkisi olan erkekler yanitlasin. Ve dürüst olun. Sevişme oral sx hariç birleşme süreniz kac dk süruyor? Kaç tekrar yapabiliyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçine ilk girdikten sonra boşalana kadar geçen süre en 25 dakika. ama şöyle 25 dakika boyunca sürekli pompalama yapmam, 5 dakika git gel yapıp sonrasında tamamen kökleyip 5 dakika içinde bekletirim hareket ettirmeden, içinde bekletirken de klitorisini memelerini okşarım sürekli, sonra yine 5 dakika pompalama yaparım aralıksız, sonra yine kökleyip bekletirim içinde, bu şekilde boşalana kadar 25-30 dakika geçer.. boşalmadan sonra 15 dakika öylece kalıp 2. postaya geçerim. ama her zaman 2. postayı atmam. eğer 2. posta atacaksam ilk boşalmadan sonra penisi hemen çıkartmam içinde bekletirim 15 dakika. sonra devam ederim... ilk seferinde içine girince hiç ara vermeden git gel yaparsam 8-10 dakika sürüyor boşalmam.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sadece birleşme 8.5 dakika ön sevişme seks cinsel ilişki sonrası tekrarlama 2 saati geçiyor doyumsuz bir penisim var tekrar kalkıyor on dakkaya o esnada durduramıyorum kendimi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirleşme süresi ilk seferde 10-12 dk kadar. 2. Ve sonrasında 20-30 dk arası oluyor.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yıl1 saat olurdu
12 Yorumla
Soran+1 yılÖteki soruya iliski yapmadim yazip buraya 1 saat olurdu diyorsun tuhaf degil mi?
- +1 yıl
olurdu* türkçe yazdım
+1 yıl2 posta rahat yapıyorum 3 bazen çıkıyor bazen canım istemiyor partnerime bağlı biraz da ama yaparsam 3. postayı genelde yüze boşalma şeklinde sonlanıdırıyorum sadece birleşmeyse istediğin süre gir çık anlamında ilk boşalmam 10 dakika sürüyor 2. posta 20 dakikaya kadar çıktığı oluyor 2. sü 3-4 dakika falan boşalmaya yönelik sonuç odaklı olduğundan
10 Yorumla
+1 yılValla o biraz psikolojiye, kafanin icinde yasadigin strese, karsindakinin seninle uyumuna bagli birazda benim ortalama surem 30-40 dk arasi keyifliysem stressizsem eger moralim bozuksa bazen 10-15 dk surebiliyor ya da bazen iliski esnasinda ereksiyon kaybi yasayabiliyorum kafa dolu oldugu icin oda cok kotu bi durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. İlki 10-15 dk arası 2. 20-25 hayatımda sadece 1 defa 4 defa üst üste yapmıştım. Bu yazdığım süreler eğer düzenli seks yaparsam 1 gün yapıp 10 gün yapmazsam değil 2 güne bir falan yaparsam.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlki 10-15 dk kadar oluyor. Genelde 2 veya 3 posta yapıyorum.2. de 20-30 dk sürüyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılYorum için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBen de teşekkür ederim, takipteyim ❤️
- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılİlk birleşme süresi 5-10 dk arası. İlkten sonra sınırsız. Bu arada yaşınıza rağmen fiziğiniz çok iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ay sonra editlerim unutmazsam olursa ilk kez sevisicem😅
130 Yorumla- +1 yıl
Niye iki ay sonra?
Cevap sahibi+1 yılUzak mesafedeyiz , izmirdeyim ben o adanada. Beni bakir erkek s*ksin diyor. Yas 27 oldu kendimi esime saklayayim dedim ama hic sevgilim de olmadi, üzdüler cok kendimi saklamamin anlamı yokmus gibi hissediyorum ama bir yanimda hâlâ dayan diyor.
İstemiyorum aslinda sevişmek adanadakiyle buluşana kadar umarım hayatimda karsima cikar yillardir beklediğim kadin da gitmem oraya. İlk öpücüğümü beni seven kadinima vermek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılKarşımdaki kadının geçmişi de onemli degil bu devirde sevişmeyen kalmadı zaten. Sadece sevgisini istiyorum
- +1 yıl
Adana'daki kim
Cevap sahibi+1 yılBurdan tanistigimiz biri öyle
- +1 yıl
Uzak mesafe sevgili sandım önce
Cevap sahibi+1 yılCanim sıkkın da öyle sexting uzerine tanıştık burada, eğitimsiz bi kiz
- +1 yıl
Bakir erkek s*ksin demesi ilginç geldi. Normalde her kız tecrübeli erkek ister
Cevap sahibi+1 yılCidden tecrubeli mi istiyorsunuz
- +1 yıl
Tecrübesiz erkekle pek zevkli olmuyor
Cevap sahibi+1 yılOnun ki şey biraz da iyi seviştim kötü sevistim karsilastirmasi altina girmemek baska kadinlarla kiyaslanmamak
Cevap sahibi+1 yılAhahhah bu sey biraz daha ama böyle haniii ise girerken tecrube aranir ya, eeee siz ise almazsaniz nasil tecrube kazanacaz
- +1 yıl
Arkadaşın da kimseyle daha yapmamış galiba
Cevap sahibi+1 yılYok yapmamış o da oyle diyor
Cevap sahibi+1 yılBaya 4 5 gun takilicaz ablasının evinde
- +1 yıl
Umarım iyi olur ikiniz için de
- +1 yıl
Ama kıza zevk vermeye çalış. Yoksa ikinci buluşma olmaz asla
Cevap sahibi+1 yılAcitirim diye endisem var gördü benimkini kocaman nasil alicam diyor. Tabiii kızda mazosistlik de var acısın istiyor
- +1 yıl
Kaç cm
Cevap sahibi+1 yıl17 sasirtici dimi buyuk olup hic yapmamak😂
- +1 yıl
17 cm çok büyük değil. Normal veya normalin az üstü diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılEvet evet öyle cok buyuk degil de daha uzun olmasini da istemem kasiklarim kasiklarina carpmali uzun olunca engel olurmus gibime geliyor
Cevap sahibi+1 yılSen İzmir'de mi yaşıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılAyrıldık biraz önce kizla bir kac gündür tartisiyordu benimle sevgili de degiliz
Cevap sahibi+1 yılHiç çekilmiyor tripleri cahilin de
- +1 yıl
Evet izmirdeyim
Cevap sahibi+1 yılHimm, başkasının sorusunu isgal etmeye devam edelim mi yoksa ozelden konusabilir miyiz: )
- +1 yıl
Benim için fark etmez
Cevap sahibi+1 yılTamamdırr işlerim var biraz çalışıyorum yogunum müsait olunca yazacağım
Cevap sahibi+1 yılYazdım size
En uzun 45 dakka boyunca olmuştu ama alttaydım. 4 kere
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tekrari oluyor da sure olarak hic dikkat etmedim iki tarafta memnun kaliyo sonucta
00 Yorumla
+1 yıl45 dk 1 saat arası tek birleşme
4 tekrar a rahatça ulaştım
00 YorumlaEn az 25 dk arası ön sevişme hariç sadece git gel boşalmadan tek seferde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYarın saati geçiyorum içine girip birleşme olduktan sonra 10 15 dakika
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYarım saati buluyor. Özenilecek bir durum değil. Elle boşalmak durumunda kaldığım da oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. 2 atarım
Ilki 20 dk sonra 2cisi 35 filan ama kondisyon çok istiyor patner sıkıliyor00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl40 dakika genelde ama bence ideal 20 25 dakika 40 ve üstü cidden cok yorucu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeç boşalma problemim var. ilki 40-45 dk
Rekorum 4 tekrar00 Yorumla
+1 yıl14-18 dk arası sürüyor benim avantajım ikinci için çok çabuk eteksiyon oluyorum ve daha uzun sürüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılkaç tekrar saymadım ama partnerim boşaldıktan sonra 5.10 dk daha içinde kalıyorum ben
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. İçine girdikten sonra 4-5dk.
birazda partnere bağlı, onun boşalacağını hissettiğimde içindeyken duruyorum, aletimde o titreşimleri hissetmeyi seviyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl45 dakikaya ulaşabiliyorum. Genelde iki posta yaparım. Partnerimden önce boşaldığımı hatırlamıyorum 8-10 senedir.
00 Yorumla
+1 yılİlki 4-5 dk, sonra uzuyor 10-15 dk. Bir gecede 4-5 sefer oluyor
10 Yorumla
+1 yılÖlçmedim ama geç boşalma problemim var. Yorulup yorarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevişirken saate bakmak aklıma gelmiyor o an yeryüzünde olmuyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir saati bulur
02 Yorumla
Soran+1 yılTek seferde mi?
+1 yıl3 ileri bir 1 geri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Doluluk oranı vede açlıga göre deyişiyor
00 Yorumla
+1 yılEn az 10 dk sürer en istekli halimde bile.
01 Yorumla- +1 yıl
Millet ilk posta 30 dakika 45 dakika sürüyor falan yazmış. Hay sizin yalanınıza. Ulan Türkiye ortalaması 4 dakika biraz yavaş sallayın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yapmadım ama 2 dakika anca dayanırım sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl45 60 dk fakat istersem 7 8 dk
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltekrar yapmıyorum, yani genelde
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarım saatten fazla sürüyor ucu açık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk sefer 10 dakika
10 Yorumla
+1 yıl1 is 2 saat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl45 dakika
00 Yorumla
+1 yıl50 dk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 20-25 dk
00 Yorumla
+1 yıl2 dakika falan
00 Yorumla
+1 yılben bosalamiyorum
00 Yorumla
+1 yıl20 dakikadan fazla
00 Yorumla
+1 yıl10 saniye