Birçok kadın vajinal yolla zevke gelemiyor maalesef. Bunun nedeni çok mastürbasyon yapmak ve odaklanamamak olarak geçiyor. Yaşayan var mı nasıl yapılıyor bu şey😂sadece 1-2 defa başıma geldi onun dışında hep kritoral oluyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mastürbasyon maalesef doğru bilinen yanlış. Hiç mastürbasyon yapmayan kadının da orgazm olamadığını gördüm. Bekarlığında deli gibi mastürbasyon yapanın vajinal olduğunu da gördüm. Vajinal olayı erkeğin maharetinde gizli. Odaklanamama temel sorun. Vajinaya penis girdikçe vajina duvarı açılır. Duvar açıldıkça klitorisin kolları uyarılır. Çünkğ duvarları dıştan saran klitoris kolları vardır. Siz klitorisin baş kısmını uyarıyosunuz. Neyse burada keseyim. Anlatsam derya deniz
07 Yorumla
Soran+1 yılHahaaha odaklanmak çok büyük sorun gerçekten birde kadının iyice zevke gelmesi lazım
- +1 yıl
Evet iyice zevke gelmeli. Önsevişede neredeyse boşalacak duruma getirmeli kadını
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Odak sorunun estetik kaygından dimi
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Hala aynı mı yoksa bi değişim var mı ☺️
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yapabilen erkektir vajinal boşalmanı sağlayan seni uçuran seni tahrik edip tatmin eden eğer bunları yapamazsa kadın eksik kalır öyle hisseder o noktayı çok iyi ayarlaması lazım erkeğin sürekli ıslak bir vajina olması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol o her konuda çok iyi birkaç defa da yaşadım zaten ama odak sorunu çok yaşıyorum ilişki esnasında
- +1 yıl
Odak sorununu çözecek olan erkek işte seni kendine çekip odaklanmanı sağlayacak demekki seni tam anlamıyla zirveye çıkatamıyor gibi çıksan zaten başka bişeyler aklına gelmez orada odaklanıp kalırsın memnun olmadığın bir durum var mı genel olarak işlev olarak ne bilim işte ilişki esnasında küçüklük incelik içini dolduramamak vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vaginak bosalman için uzun uzun karşılıklı oral yapipkocaman başını sürterek kıvama geldikten sonra kokleyip sert gitgeller ile zevki doruğa çıkarıp kucakta zıplata zıplata boşaltmak harika olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim hep klitoral vajinal boşalma diye bi seye inanmaya basladim hatta belkide yoktur hic yasamadimm hiccc ustelik 16 cm kocamin
326 Yorumla
Soran+1 yılAslında gerçekten var ben yaşamıştım birazda şartlamamak lazım. Mesela ilişki esnasında elini oraya götürme bırak bosalma o ilişkide ama vajinanı alıştır. Çünkü yüksek ihtimalle çok elle müdahale olduğundan dolayı oluyor.
- +1 yıl
Benimki 14 cm. Eşim yaşıyor. Erkeğin becerisiyle alakalı bu. Kadının yapacak pek bişeyi yok
Cevap sahibi+1 yılGoturmuyorum ama kocama diyorum ki once surt bayagi surt sonra gir cunku ben icimdeyken zevk almiyorum surtmekten zevk aliyorum
Soran+1 yılErkekle alakası yok. Şeyi iyiyse odak tamamen kadında oluyor. Ve çok mastürbasyondan da kaynaklı vajina elle boşalmaya odaklıyor kendini. Her kadın aynı olmuyor senin eşinde sorun yok sen süper olduğundan değil yani
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum aslında ilk erken boşalıyor sonra hemen içime giriyor ikinci uzun suruyor ama ilkinde heves kaciyo hemen bosalinca
- +1 yıl
Kalın olduğumdan. Kalınlık gerçekten size iyi geliyor. Ayrıca 3-4 ay giriş çıkışta klitorisi olşayıp zevke gelmeyi vajinaya öğretmek de iyi. Hiç klitorise dokunmadan vajşnaya odaklanmak da çözğm. Ama kalın olması şart
Cevap sahibi+1 yılKocami özledim..
Soran+1 yılKocan ilk önce gidip elle boşalmamı eğer öyle bir sorunu varsa bu kadın için ciddi bir sorun. Ona söyle önce elle boşal sonra başlayalım de kendini değil seni düşünmeli
Cevap sahibi+1 yılDiyoda ben dayanamiyorum
Soran+1 yılSabredeceksin 5 dk alt tarafı😂
Cevap sahibi+1 yılLibidomu gorsen bacim
Soran+1 yılO libido daha kalıcı ve uzun sürsün istiyorsan 2-3 dknı defa edeceksin. Geç karşısına iki üç hareket yap 31 çeksin sonra direkt koynuna gelsin
Cevap sahibi+1 yılEvde yook soyleyip isteklendirme beni yeter🤣
Soran+1 yılHahaaha kız ben ne yapayım sevgilim uzakta 2 hafta sonra görüşebilcez anca görüntülü yapıyoruz
- +1 yıl
Benimki oral yapsa ilk öyle boşalıp ikimciyi daha uzun gitmek isterim de. Orala yanaşmayınca 31 çekip öyle geliyorum. Keisnlikle keyif orada. Ama kadın olarak siz dayanabiliyo musunuz ilişkide o önemli 😅
Soran+1 yıloral seks sevmeyen kadınları da anlamıyorum saatlerce yalarım
- +1 yıl
Hayatın imtihanı bu bana. 10 yıldır 1 tane oral yok. Kendi de yalatmıyo bana. Ki ben oral yapmayı yaptırmaktan daha çok severim. Bu ciddi bi imtihan bana. Senin gibi kadınları görünce başka hayat da mümkündü diyorum
Soran+1 yılYalatmak çok güzel zevk veriyor neden istemiyor acaba. Hadi yalamayı geçtim de
- +1 yıl
Her ikisininde ortak saçma sebebi var. İğrençmiş oradan çiş çıkıyormuş 🤦🏻♂️ duşta teklif ettim yok. Vajinası estetik değil diye takık. Ki hiç önemsemem. Kaç kere de söyledim
Cevap sahibi+1 yılBen seviyorum ya oral karanlikta yap sende
- +1 yıl
Oral seven kadın candır. Sevgilin kıymetini bilsin. Karanlıkta da denedik ilk yıllar. Öğürecek neredeyse. Neymiş bu penis arkadaş. Libidosu olan kadın bence penisi seviyor. Görev olarak gören kadın ise böyle tepki veriyor
Cevap sahibi+1 yılSen onu karanlıkta yala
- +1 yıl
Başıma tekme yedim. Gözüm dönüyo zaten yalamak için. Yine deniycem bakalım senin gazınla ☺️
Cevap sahibi+1 yılIyi zevkler
- +1 yıl
14 gün sorna bi seks olacak sanırım aynı evin içinde. Darısı senin başına ☺️
Cevap sahibi+1 yılSag oll
Gizli Üye(30-35)+1 yılmasturbasyonla vajinal da boşalabilirsin ben öyle yapıyorum klitoris bana zevk vermiyor delik çok zevkli beni delirtiyo
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılVajinal orgazm dediğimiz şey penisin vajinadayken herhangi bir şekilde vajşnaya dokunmadan yaşanan orgamzdır bunun için iyi odaklanmak ve penisin kalınlığı da önemlidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl13 yıldır burada yazıyorum halaa bir çok kadın vajinal orgasmı yaşamayı bırak varlığına bile inanmıyor hayatı ıskalıyorlar haberleri yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıliçini doldurması lazım boşaltması için
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani açık olur musun
- +1 yıl
kalın değilse boşaltmaz kutu kola gibi olması lazım...
Soran+1 yılEmin ol gayet iyi sadece 1-2 defa oldu muhteşem bir şey. Elle yapınca mastürbasyondan farkı kalmıyor
- +1 yıl
sana katılıyorum ben vajinal orgazmı dört beş defa yaşatmışımdır
Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. sende çok yapma tozunda olsa daha iyi değilmi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkiski yaptınız mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam